Şimdi Ara

2005 Golf fsi mı 2006 corollo hatcback mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 model fsi comfortline tiptronik vites golf 85 bin km--28000 tl sol arka kapı ve arka tampon boyalı
    2006 toyota corlla sol otomatik vites 61 bin km---27000 boyasız,değişsensiz

arkadaşlar siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz,corollanın sorunsuzluğunu biliyorum rahat bir araba 2 yıl önce 2004 model sol otomatik vardı keyifle sürüyordum şimdi bu iki araç arasındayım golfte çok çekici geliyor biraz farklılık olsun alman konforunuda merak ediyorum bugüne kadar hep japon merakıyla corolla,civic kullandım şimdi golfü alsam mı ne dersiniz?

• şimdi eğer benim tercihimi soruyorsanız bu devirde bu araçlara lpg siz binmeyi enayilik olarak görürüm.

10 litre civarı yakacak ve gitmeyecek 2 araçta. kafam mı güzel ki benzine 4.5 tl vereyim.

bu yüzden lpg'ye uyumluluğu açısından corolla alırdım.

eğer benzinin litresi 3 tl olsaydı golf alırdım.
  • Fsi motorun lpg uyumu yok diye biliyorum.Corolla solun 2007 modeli bizde vardı.Güzel arabaydı.Bence hem daha yeni hem daha az kmde , lpg uyumunuda göz önünde bulundurursak corolla diyorum.Ancak otomatik vitesi nasıldır bilmiyorum bizde ki düz vitesti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_fb_90

2005 model fsi comfortline tiptronik vites golf 85 bin km--28000 tl sol arka kapı ve arka tampon boyalı

arkadaşlar siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz,corollanın sorunsuzluğunu biliyorum rahat bir araba 2 yıl önce 2004 model sol otomatik vardı keyifle sürüyordum şimdi bu iki araç arasındayım golfte çok çekici geliyor biraz farklılık olsun alman konforunuda merak ediyorum bugüne kadar hep japon merakıyla corolla,civic kullandım şimdi golfü alsam mı ne dersiniz?

Konfor-yalıtım-sürüş zevki olarak Golf Corolla'nın önündedir, zaten Golf'ün şanzımanı 6-ileridir, Corolla 4-ileri. Ikisi de klasik tip şanzımanlar olduğu için ben Golf öneriyorum.

Yalnız LPG düşünceniz varsa, direk Corolla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

2005 model fsi comfortline tiptronik vites golf 85 bin km--28000 tl sol arka kapı ve arka tampon boyalı

Konfor-yalıtım-sürüş zevki olarak Golf Corolla'nın önündedir, zaten Golf'ün şanzımanı 6-ileridir, Corolla 4-ileri. Ikisi de klasik tip şanzımanlar olduğu için ben Golf öneriyorum.

2005 Golfte DSG yok mu hocam ?

• corolla ,diyorum fsi motor lpg uyumsuz ve 115 hp diyor ama 110 luk corolla yanında nal toplar ve cok daha fazla yakar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

corolla ,diyorum fsi motor lpg uyumsuz ve 115 hp diyor ama 110 luk corolla yanında nal toplar ve cok daha fazla yakar...

Otomatik şanzımanları karşılaştırdığımız zaman nal toplayan kimse yok, hatta 0-100 km/s hızlanma ve max. hız verilerinde 6-ileri otm. FSI'lı Golf daha üstün, yakış konusunda da tam tersi. japonların bayıldığı 4-ileri otomatiklerin performans ve tüketime katkılarını (!) küçümsemeyelim

Ya, işin açıkçası iğrenç motor sesi ve lpg uyumsuzlugu yuzunden bende FSI'ı elerdim... Ama Corolla da almazdım, 102'lik hitler motorlu tiptronic bulup lpg takardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

quote:

O dönemlerde, DSG yalnızca Pump-Duse olan (common rail'siz) 140hp'lik 2.0 Dizel Golf, Passat ve Jetta'larda mevcuttu, birde 200hp'lik Golf GTI'de olması lazım. Düşük hacimli için üretilen kuru tip 7-ileri DSG'ler 1.4 170-140-122hp'lik TSI motorlarla geldi.

• Corollada ki LPG uyumlu güzelim motor Golf te olsaydı o zaman Ölümüne golf derdim. Burda sizin seçiminizi etkileyecek olan en önemli faktör aracı aylık ne kadar km kullanacağınız.
  • Golf ün FSI leri sırf LPG uyumu yok diye tutulmamakta. Satışı düz 1.6 lar gibi kolay olmamakta. Bunu da göz önünde bulundurun.
  • bu iki tercih arasında toyota corolla,golf çok yakar insanı aldığına pişman eder
  • aveo diyen olmamış alla alla

• kardeş bende 2005 golf v 1.6 fsi var.aracımı sıfır almıştım ve halen severek kullanıyorum.corolla,golfün rakibi olamaz.konfor,işçilik ve malzeme kalitesi sürüş keyfi golftedir.gönül rahatlığıyla golf alabilirsin.yalnız benim aracım manuel ileri 6 vitesli o yüzden şehiriçi 7.4 lt yakıyor senin aracında aynı değerleri yakalar manuel modda. lpg ye şu an için uyumlu değil fsi motorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 28 Aralık 2011; 8:49:28 >
  • genelde yakıt üstünden gidilmiş,ancak yılda 10-12 bin km yapıyorum lpg daha önceki corollada da kullanmadım,diğer yönlerden golf sanırım daha iyi olacak,teşekkür ederim herkese.
  • corolla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

quote:

O dönemlerde, DSG yalnızca Pump-Duse olan (common rail'siz) 140hp'lik 2.0 Dizel Golf, Passat ve Jetta'larda mevcuttu, birde 200hp'lik Golf GTI'de olması lazım. Düşük hacimli için üretilen kuru tip 7-ileri DSG'ler 1.4 170-140-122hp'lik TSI motorlarla geldi.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Bir tanıdıgımızda 2006 Golf Goal 1.6 FSI var hatta DSG vites diye geciyor ama sınıfı farklıymıs demek ki. Ayrıca konuyu acan arkadasa da bir seyler soylemek gerekirse, yakıt teketimi yuzunden, yokusta cekmeyip surekli dusuk vitese gecip bagırmasından ve igrenc kamyon sesinden dolayı ben de Golf'ü daha dogrusu FSI'yı önermem. Maddi acıdan sorun olmazsa 2007 model TSI'lara bakmanızı oneririm.

• Hem değişeni boyası var hem de fsi motor bu golfü almak yerine daha düşük km de ve hem de lpg uyumu olan corollayı seçerdim.Ayırca golfün daha pahalı olması da cabası insanlar garip hem gitmiyor hem eşşek gibi yakıyor fsi motorlar bir de bunlara bu paralar isteniyor hoş corolla da o parayı etmez ya işte piyasa yüksek.
  • Fsi motordan dolayı Golf'ü, tipinden dolayı Corolla'yı eler, Focus alırdım.
  • motor ve sorunsuzluk olarak kesinlikle corolla. fsi hayal kırıklığı gerçekten.
    fakat kalite, konfor, sürüş özellikleri, güvenlik, fren ve yol tutuş, bir de 2. el piyasası olarak golf.
    gelmiş geçmiş en optimum kompakt araç. o da eşittir GOLF.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikko_fcb -- 28 Aralık 2011; 12:13:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikko_fcb

motor ve sorunsuzluk olarak kesinlikle corolla. fsi hayal kırıklığı gerçekten.
    fakat kalite, konfor, sürüş özellikleri, güvenlik, fren ve yol tutuş, bir de 2. el piyasası olarak golf.
    gelmiş geçmiş en optimum kompakt araç. o da eşittir GOLF.

FSI neden hayal kırıklığı acaba?
    Bence tek dezavantajı LPG ye uyumlu olmaması. LPG düşünmeyenler için tercih edilmeme sebebi göremiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.