herkese merhabalar; hemen soruya geçiyorum 2005 honda civic vtec es modele lovato lpg taktırAn var mı. memnunmu, şikayeti varsa nedir. tşklr. not: lütfen başka araçların muhabbetlerine girmeyin araç 2005 honda civic vtec es Paylaş:
Lavato 2002 modele taktırmıştım...2 sene kullandım enjektörler çok sessiz ve de zerre kadar problem yaşamadım....2003 ls ye zavoli takıldı ve problem yaşanmadı.....Tavsiye edilir.....
2012yeni civiclere de arıza lambası yakmadan uygulama yapılırmı acaba
Arıza lambası lavatoda 1-2 defa yandı o da 180/190 ları görüp aracı otobanda zorladıpım zaman ama sonra kendi kendine söndü...zavoli de öyle birşey yaşamadım..2011 var nemde eğer honda garantiyi bozmazsa brc taktıracam...Çamura yatmazsa tabi.....
2002 var bende takalı 1 seneyi geçti inan daha ustaya gitmedim lpg 220 gördü araba çekiş falan hiç fark yok sadece 170 km sonra benzine geçiyor araba bide kalkışta dizel araba gibi oldu
Honda araçlarında performans motoru kullanıyor firma dizel araç bile üretmiyor LPG takarak performansı öldürecekseniz neden honda alıyorsunuz ki ekonomi arayan gitsin fiat dizel falan alsın