15 yaşına gelmiş jazz tenekesine 40 bin vermeyi düşünmüyorsunuz umarım, bence vazgeçin yazıktır günahtır. her tarafı sorunsuz olsa ne olur olmasa ne olur, artık jilet yapılma vakti gelmiş. ülkenin şu haline bakın.
40bine 2010 1.4 getz otomatik alırdim.
corolla sinif farki var . jazzin okadar ovulmesine dayanarak bi tur attim zerre guven vermiyor basit hafif kontrolsuz.bisiklet gibi geldi hemen indim.gittim corolla hb aldim.daha oturakli. 2006 mi neydi.belki ust modeller iyidir.
42 bine yeni kasa yüksek model İ10 veya Kia Picanto alın bence en az 2013-2014 bulursunuz.
Nissan Micra tavsiye etmez misiniz ?
Teşekkürler verdiğiniz cevaplar için. Sanırım sağlamlık ve kalite açısından Toyota Corolla alacam. Bugün Getz baktık annem hiç güven vermiyor, oyuncak gibi araç dedi (toyota corolla'ya bindikten sonra). Getz hani 25.000 falan olsa anlarım 30 olsa anlarım alınır ama 40.000. Bence bu fiyata alınacak tam otomatik kaliteli bir araç varsa o da Toyota Corolla. Tamam Getz daha kolaydır Jazz daha kolaydır görüş açısı falan iyidir belki ama Corolla da araba gibi araba yani.. Ben kararımı verdim umarım temiz bir Corolla bulurum, sizlere de vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme