Şimdi Ara

2005 KİA SPORTAGE HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2005 KİA SPORTAGE HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ KULLANAN VARSA MEMMUNMU ?? BAZI YORUMLARI OKUDUM ARAÇTA GAZ KESME OLUYORMUŞ VE ÖNEMLİ BİR PROBLEMMİŞ BU SORUNU VEYA BAŞKA SORUNU YAŞAYAN VARMI?? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Hayatımda 2 tane devrilmiş Jip gördüm, 2'si de sportagedi.. Bence tercihinizi değiştirin. Freelander veya Hyundai SanteFe olabilir
  • öneriler için teşekkürlerr arkadaşlar.. ya bütçemize uygun araç bakıyorum ama kai sportage veya nissan x trail umarım boşa para harcamamış olurum ..offff iyice kararsızım :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat3376

öneriler için teşekkürlerr arkadaşlar.. ya bütçemize uygun araç bakıyorum ama kai sportage veya nissan x trail umarım boşa para harcamamış olurum ..offff iyice kararsızım :)))

ya benim de en çok merak ettiğim bir araç 2005-2007 arası sportage.acaba yakıtı nasıl.2000 motor lpgli bir araçtan daha mı fazla yakar,genel durumu nasıl,araç sahibi arkadaşların yardımını bekliyoruz
  • Arkadaşlar patronuma ait 2004 model Kia Sorento 2.5 EX var, üst modeli alındığı için bu araç şuan kullanılmıyor, aşağıda ilan adresini veriyorum ilginizi çekiyorsa bir göz atın derim, ilan fiyatına aldanmayın belli bir miktar ikram yapılacaktır..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-sorento-satilik-kia-sorento-2-5-ex-35265989/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede28 -- 19 Aralık 2010; 19:32:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.