Şimdi Ara

2005 lancerım hakkında bir iki soru. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakıt filtresi LPG ile kullanıldığında da değişmesi gerekiyor mu ki?

Birkaç yıl öncesinde sıfırı 26.500 ise şu anda ikinci el fiyatları gerçekten yüksek demektir ve ikinci elde de fazla rağbet görmüyor ama yine de fiyatına göre iyi bir araba.
  • O konuyu bende bilmiyorum sonucta lpg yakıt filtresinden gecmiyorsa daha gec değiştilmesinde sakınca olmaması gerek diye mantık yürütüyorum sadece yinede ustalara danışmakta fayda var.
  • Haklısınız, LPG'li olduğu için değiştirilmemiş olabilir. Benim de o konuda bilgim yok.
  • Yanlış bilmiyorsam bazı LPG sistemlerinde yakıt (Gaz) filtresi oluyor. LPG, enjeksiyonlara giden, motorun yakıt filtresinden geçse de filtre LPG'den dolayı daha geç değiştirilmeye ihtiyaç duyabilir. Sonuçta LPG temiz bir yakıt, pislik veya partikül barındırmıyor; bazen gaz halde bile bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Teşekkürler. O listede Lancer yok yalnız. 80 binde değişiyorsa diğer markalara göre daha uzun ömürlü galiba triger'in ömrü. Bir kere değiştikten sonra en az üç yıl rahat gibiyim.

Merhabalar Temsa da işinde olduk tecrübeli işinin ehli mükkemmel bir ustam var 80 bin de triger değişmeye gittim eşe dosta arkadaşa 100 e kadar rahat ol 100 de değişelim diorum dedi sende 100 de gel dedi ve beni geri yolladı şu anda aracım 70 binde 30 bin benim için 3 sene demek 3 sene sonra bakıcam o işe ben tavsiyeye güveniyorum sizede tavsiye ederim :)
  • SLM ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILCAM KAPORASIN VERDİM SALI GÜNÜ İNŞ 2005 CONFORT ALICAM YALNIZ CANIM COK SIKKIN ARACI DETAYLI İNCELEME ŞANSIM OLMADI GECEYDİ APAR TOPAR OLDU YANIMDAKİLERİN GAZINA GELDİM ARAC 2005 MODEL YALNIZ RUHSATTA 2007 TRAFİGE ÇIKIŞI GÖRÜNÜYO KOMPLE BOYALI VE 97000 DE ARACTA ARKA SOL CAMURLUKTA İŞLEM VAR SAG KAPI USTUNDE TAVANDA YARIM METRE KADAR Bİ KISIMDA İŞLEM VAR YALNIZ AGIR OLMADIGI BELLİ SERVİSEDE BAKTIRAMADIM İYİM YAPTIM KÖTÜMÜ BİLMİYOM YORUM SİZİN BU ARADA 14000TL YE ALDIM LPG YOK HER KAFADAN Bİ SES CIKIYO SEVİNEMİYORUM BİLE
  • SLM ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILCAM KAPORASIN VERDİM SALI GÜNÜ İNŞ 2005 CONFORT ALICAM YALNIZ CANIM COK SIKKIN ARACI DETAYLI İNCELEME ŞANSIM OLMADI GECEYDİ APAR TOPAR OLDU YANIMDAKİLERİN GAZINA GELDİM ARAC 2005 MODEL YALNIZ RUHSATTA 2007 TRAFİGE ÇIKIŞI GÖRÜNÜYO KOMPLE BOYALI VE 97000 DE ARACTA ARKA SOL CAMURLUKTA İŞLEM VAR SAG KAPI USTUNDE TAVANDA YARIM METRE KADAR Bİ KISIMDA İŞLEM VAR YALNIZ AGIR OLMADIGI BELLİ SERVİSEDE BAKTIRAMADIM İYİM YAPTIM KÖTÜMÜ BİLMİYOM YORUM SİZİN BU ARADA 14000TL YE ALDIM LPG YOK HER KAFADAN Bİ SES CIKIYO SEVİNEMİYORUM BİLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: ümitt41

SLM ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILCAM KAPORASIN VERDİM SALI GÜNÜ İNŞ 2005 CONFORT ALICAM YALNIZ CANIM COK SIKKIN ARACI DETAYLI İNCELEME ŞANSIM OLMADI GECEYDİ APAR TOPAR OLDU YANIMDAKİLERİN GAZINA GELDİM ARAC 2005 MODEL YALNIZ RUHSATTA 2007 TRAFİGE ÇIKIŞI GÖRÜNÜYO KOMPLE BOYALI VE 97000 DE ARACTA ARKA SOL CAMURLUKTA İŞLEM VAR SAG KAPI USTUNDE TAVANDA YARIM METRE KADAR Bİ KISIMDA İŞLEM VAR YALNIZ AGIR OLMADIGI BELLİ SERVİSEDE BAKTIRAMADIM İYİM YAPTIM KÖTÜMÜ BİLMİYOM YORUM SİZİN BU ARADA 14000TL YE ALDIM LPG YOK HER KAFADAN Bİ SES CIKIYO SEVİNEMİYORUM BİLE

Öncelikle hayırlı olsun. Aracı değerinin altında bir fiyata aldığınız ve anlattıklarınız doğrultusunda kanımca araçta sorunlar var, ben olsam detaylı bir kontrol için Mitsubishi servise sokmadan böyle bir işe girmezdim. Sorunların ağır olup olmadığını sen anlayamazsın o yüzden mutlaka servis görsün.

• Araç komple boyalı ve bahsettiğiniz yerler sorunlu ve bu aracı gaza gelip alıyorsunuz!Bence o gazın sıkışmadan sonra patlama ihitimalini göz önüne alıp hani verdiğiniz paranında yanmasını göz önüne alıp servise göstermelisiniz.Sonra mazallah size patlar uğraşır durursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.