Şimdi Ara

2005 model 206

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk aracımı almayı düşünüyorum bu yüzden başlangıç olarak peugeot 206 lara bakıyorum 2005 model 90 beygir 23 bin tl fiyatı varnasıl sizce

• Arkadaşlar kimsenin bir fikri yokmu daha önce kullanan veya tanıdığında olan aracın çekimi falan nasıldır 4 kişi yokuşta tıkanır mı ?
  • Manuel o kadar etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasası nedir peki . Otomatikler daha fazla yakıyo die biliyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİFO-LİFO

Piyasası nedir peki . Otomatikler daha fazla yakıyo die biliyorum ama

206 tavsiye etmiyorum. Ama alacaksanız Otomatik 2005 2006 22 23 eder. Manuel 18 19.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok pahali, 2005 206 ya o para verilmez. Yazik gunah.

• FİFO-LİFO F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar araç hangi serisi? 90bg serileri 2005'de yok bildiğim kadarıyla. 1.4 mü 1.6 mı?
    Bende 1.4 2005 x-desing var. Öncelikle şuna aldırma pejoya o para verilmeze. Yada kronik sorunludur şudur budura. Sen git adam gibi temiz bir pejo al durduk yerde seni üzmez. 407 desen amenna bulaşılmaz. 2005 model o paralara hangi araçları öneriyorlar verilmez diyen arkadaşlar merak ediyorum.
    Bende yeni aldım aracı 1000 km uzun yol yaptım şehir içide bindim. Memnunum şahsen. 1.4 beklediğim gibi çekişi düşükte değil. Devirli kullanırsan gidiyor araba. Özelden de yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Forumda ciddi manada ölücü bir tayfa var. Onlar nerede yaşıyor nerden araba alıp satıyor bilmiyorum. Ama dedikleri fiyatlara ben hasar kayıtsız düzgün araba bulamıyorum.
  • 1.4 motor ... valla bana da pahalı geldi ama başlangıç için düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz nedir ..
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin aracın anladığım kadarıyla benzinli ? Km"de kaç kuruş yakıyor ? Birde eğer benzinli ise tüp kullanıyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOneNess

Hocam senin aracın anladığım kadarıyla benzinli ? Km"de kaç kuruş yakıyor ? Birde eğer benzinli ise tüp kullanıyor musun ?

Uzun yolda tüpte 14 kuruş falan yakıyor hocam. Şehir içi hesaplamadım henüz. Tüp var arabada benzinde ne yakıyor bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

quote:

Orijinalden alıntı: TheOneNess

Uzun yolda tüpte 14 kuruş falan yakıyor hocam. Şehir içi hesaplamadım henüz. Tüp var arabada benzinde ne yakıyor bilmiyorum.

Teşekkür ederim. Hayırlı bayramlar

• TheOneNess kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sizede hayırlı bayramlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.