Şimdi Ara

2005 model Fiesta alınırmı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: cmk

dostum daha yeni sordum 2006 model multijet 1.3 motor punto
    orjinal mp3 çalarlı, 16" orjinal çelik jantlı
    metalik siyah 30000 km de.. donanımı en yüksek olan model yani adını bilmiyorum..
    çok temiz bi araba 22.000 ytl.. o yuzden biraz pahalı senin baktıgın araba..

FİYAT İYİ YA SÖYLE DE BİZ DE BAKALIM BURAYA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wireless

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Monk

Ford Fiesta arka koltuklar parçalı halde(sanırım 1/3- 2/3) yatıyormu yoksa komplemi(1/1) yatıyor?
    şimdilik bukadar

Fiesta'nın arka koltuklarınin hem tek kısmı hem ikili kısmı yatabiliyor. İstersen hepsini birden de yatırabilirsin. En azından 2006 ve 2007'lerde böyle.

KARDEŞ 2003 LERDE DE KOLTUK YATMA OLAYI VAR MIDIR?
  • Arkadaslar hort olacak ama fiesta 2006 yada albea linea punta 3lüsünden birini alacam ne tavsiye edersiniz yorumları okudum bana konfor lazım max bütçe 20bin 21binliği pazarlıka 20yede alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Updateman kullanıcısına yanıt
    Baya bir hort olmuş hemde :D 1 yıl fiesta kullandım 2006 konfor arıyorsan uzak dur, süspansiyonları sert olduğundan en ufak çukurları hissedersin, albea'dan da uzak dur alabilirsen punto al veya linea al ama konfor için diyorum bunları. Bütün özellikleri ile kıyaslarsak benzer durumlarda fiesta her türlü puntoyu da albeayı da ezer geçer bence linea zaten C segmenti araç fiestayla kıyaslamak mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_eray

Baya bir hort olmuş hemde :D 1 yıl fiesta kullandım 2006 konfor arıyorsan uzak dur, süspansiyonları sert olduğundan en ufak çukurları hissedersin, albea'dan da uzak dur alabilirsen punto al veya linea al ama konfor için diyorum bunları. Bütün özellikleri ile kıyaslarsak benzer durumlarda fiesta her türlü puntoyu da albeayı da ezer geçer bence linea zaten C segmenti araç fiestayla kıyaslamak mantıksız.

Saol cevabın için yoğunluktan yazamadım 2010 Linea Active Plus 1 3 multijet aldım araç 149 dinle maşallahı var çok temiz kullanılmış bütün bakımları eksiksiz yapılmış araçtan çok memnunum komple bir bakıma alacağım ondan sonra sadece 10000 lik bakımları yapıp devam etmeyi düşünüyorum 25.000 aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.