Şimdi Ara

2005 Opel Astra Enjoy Sorunu YARDIM!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2005 model Opel Astra 1.6 Enjoy kullanıyorum station wagon sıfır aldık aracı ve halen bizde araçta 2 3 yıldır sıralı sistem tüp kullanılıyoruz zavoli marka aracımı seviyorum ve titiz kullanmaya çalışıyorum ama araç sorun vermeye başladı hem tüp hem benzin kullanıyorum motorunu da düşünüyorum 70 TL'lik tüp ve 30 TL'lik benzin alıyorum tüp bitince benzinle gidiyorum iki side bitti tekrar alıyorum aynı şekilde ve hep böyle gidiyorum böylece depoda çeşit çeşit yakıtta olmuyor ve hep aynı yerden alıyorum yakıtı(BP kullanıyorum) ama yokuşlarda devirden düşüyor ve en çok beni üzen zoruma giden yokuşta bayıldı iyice araba devirden düştü vites değiştireyim diye debriyaja bastığım an nakavt gitti istop mecbur akan trafikte sin hemen düşür vitesi çek debriyajdan baz gaza vurdurmak zorunda kalıyorum motor sıcak soğuk hızlı yavaş hiç fark etmiyor otobanda bile yaptı ve çok aşırı yakmaya başladı en son 3 gün önce aldım 100 TL'lik 70'i tüp 30'u benzin bu sabah 228 KM'de bitti tüpte benzinde(benzin lambası yandığı an alıyorum hemen bekletmiyorum) TL olarak hesapladım 1 km/0,438 TL yakmış tüp benzin karışık, LT hesabı da yaptım aldığım LT leri ikisini bir topladım KM böldüm 100 Km'ye 14 LT yakmış beyinde ortalama yakıt tüketimi olarak 14 LT gösteriyor bir bilen bana akıl versin nedir bunun isteği hiç kimse servise götür demesin ben güvenemiyorum opel servisine özellikle Kahramanmaraş servisine volkswagen de çalışan arkadaşım var binekte bayağı iyi bindi test etti kendinin yanında da oldu kendide gördü bir kaç şey söyledi ama incelemem gerek diyor muhtemel sizde öyle diyeceksiniz 'kaputu açmadan altına girmeden olmaz' ben sadece daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu nasıl çözdünüz olayı bunu öğrenmek istiyorum servis şu bozuk deyip değiştirecek düzelmeyecek bende servisi de aracıda benzin döküp yakacağım şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dismustafa -- 14 Şubat 2012; 10:49:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.