2005 opel corsa enjoy cdti 48.000 km de metalik gümüş orjinal boyasız muayene sigorta tüm bakımları yapılmış
merkezi kilit * abs * klima * eps * 4 hava yastığı * elektrikli ısıtmalı yan aynalar * elektrikli ön camlar * mp3 çalar * deri direksiyon
19.500,00 lira az da olsa pazarlık payı vardır tlf: 0533 470 94 37
hocam fiyat biraz fazla değil mi ?
aracım çok temizdir ve km'si çok düşüktür yaşına göre bence normal temiz araba herzaman biraz pahalıdır
quote:
Orijinalden alıntı: fasher
hocam fiyat biraz fazla değil mi ?
+1
kardeş sen uçmuşsun harbidende. 5 ay kadar önce 1,3 cdti enjoy umu 17.000 ye verdim. 55.000 de!!! senin arabana karşılık söyliyeyim ben durumunu: 1) angel eye farlar 2) farlarda ve sislerde olmak üzere 2 ayrı takım olarak 8000 k lık xenonlar. 3) filmli camlar. 4) hiç abartmadan sölüyorum elektronik firmasında çalışıyordum, bana maliyeti 1000 lira olan müzik tesisatı(piyasa değeri en az işçilik hariç 1500) 5) orjınalide çelikti ama sonrasında kusursuz ve orjınalide göre daha şık çelik jantlar. 6) o zaman henüz ikinci taksidini ödediğim yani daha 1000 km lik lastikler. 7) kapı altlarında kapı anahtarına bağlı ledli ışıklar sadece kapı açıldığında yanan. 8) kromajları resimde göreceksin gidip sadece onların fiyatını sorsan yeterli olur herhalde. 9) kazasız...
AKLIMA GELENLER ŞİMDİLİK BUNLAR. senin amacın satmaksa daha çok kırman lazım o rakamı ama fantezi ise 19.500 de tut sen daha onu.