Şimdi Ara

2005 peugeot partner teyp temizliği yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2005 model peugeot partner aracım var.orjinal teybi var üzerinde. 7 yıldır artık muhtemelen iyice tozlandı. baska bir siteden temizliğinin nasıl yapılcagını biliyorum fakat teybi sökünce araba calısmaz yok kod sorar gibisinden duyumlar aldım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan işin aslını ögrenmek istiyorum. teybi söksem kod sorar mı belli bir yıldan sonra üretilenlerde kod yok diye duymuştum çünkü. şimdiden yardım edenlere teşekkür ediyorum.

• kendi aracımdan durumu anlatayım
    alırken bi kod yapışttırdılar torpidoya, kitapçığında vs. bikaç yerde daha var.Aküyü sökünce(Elektrik kesilince) teyp kod ister ,yoksa TEYİP çalışmaz dediler.
    Teyibi sökmek de aynı kapıya çıkar. Teyp kodluysa sökünce SADECE TEYiP kod ister. arabanın çalışmasını etkilemez.Teybin kodlu olup olmadığı kitapçığında yazıyordur. kodluysa servisten alabilirsin herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbeyter

kendi aracımdan durumu anlatayım
    alırken bi kod yapışttırdılar torpidoya, kitapçığında vs. bikaç yerde daha var.Aküyü sökünce(Elektrik kesilince) teyp kod ister ,yoksa TEYİP çalışmaz dediler.
    Teyibi sökmek de aynı kapıya çıkar. Teyp kodluysa sökünce SADECE TEYiP kod ister. arabanın çalışmasını etkilemez.Teybin kodlu olup olmadığı kitapçığında yazıyordur. kodluysa servisten alabilirsin herhalde.

cevap için teşekkür ediyorum. gecen sene akü bitmişti. aküyü söktüm götürdüm değiştirdim. yani 2 saat aküsüz kaldı araç. ama hiç bişey sormadı. yani teyp kodsuz oluyo demi bu durumda :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.