[ anlamadım sana insanlık yaptık adam akıllı cevap at sennle taşşak geçen yok adam ol
ben adamım zaten sana fazla cevap vermek ıstemıyorum ama o konusmalarına dıkkat et bıraz samımıyetın olmayan kısılere konusma seklın yanlıs sen bana ne ınsanlık yaptınkı ? hala daha konusma tarzını deıstırmemekte ısrar edıyorsun mumkunse buraya bıdaha yazma gereksız yere mesgul etmeyelım ınsanları ınsanlar buraya bılgı almak ıcın gelıyor NAPALIM ONLARTI KOCUM DEMEYE GELMIYOR. ve ayrıca sana yaramaya bılır ama yarayanlarda olabılır herkesın adına sen karar veremezsın
BU SANA SON CEVAP YAZISIM BANA LABUALI VE HADDINI ASAN SEYLER YAZIP KONUYU BOS YERE ISGAL ETME.
Orjinalden alıntı: cvc_vtec
Orjinalden alıntı: haylaz74
senın baska ısın yok heralde nedersın ?
[ anlamadım sana insanlık yaptık adam akıllı cevap at sennle taşşak geçen yok adam ol
sana fiytı söledik işine yaramıyosa sana gerek yok dyeblrsn ama bu yaptığın çok yanlış hadi şimdi işine bak aekadaşım
haylaz74 b.havuzu üreticisini bulduk yps plast diye bi firma denizlide üretiyor, internetten satışlarıda var, izmide kemalpaşada satış yeride varmış gidip kalitesine bakacağım, şimdi geriye kaldı halılı paspas, senden haber bakliyoruz
Orjinalden alıntı: haylaz74
ben adamım zaten sana fazla cevap vermek ıstemıyorum ama o konusmalarına dıkkat et bıraz samımıyetın olmayan kısılere konusma seklın yanlıs sen bana ne ınsanlık yaptınkı ? hala daha konusma tarzını deıstırmemekte ısrar edıyorsun mumkunse buraya bıdaha yazma gereksız yere mesgul etmeyelım ınsanları ınsanlar buraya bılgı almak ıcın gelıyor NAPALIM ONLARTI KOCUM DEMEYE GELMIYOR. ve ayrıca sana yaramaya bılır ama yarayanlarda olabılır herkesın adına sen karar veremezsın
BU SANA SON CEVAP YAZISIM BANA LABUALI VE HADDINI ASAN SEYLER YAZIP KONUYU BOS YERE ISGAL ETME.
sen belanımı arıyon adamım ben switele yazdım farın fiyatyını sana noluyo he anlamadm bi sorunun varsa söle içinde kalmasın hadi şimdi ilerle
Bu gün gidip ypsnin ürettiği bagaj havuzunu gördüm, aşırı derecede kalitesiz bir malzeme, ince , mat, sert ve malesef kokulu, internetten falan sipariş vermeyin beğenmezsiniz
genelde turkıyedekı bu tur uretıcıler sadece mal satmak ıcın uretım yapıyorlar kalıteye bakan hıc yok malesef.
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
Bu gün gidip ypsnin ürettiği bagaj havuzunu gördüm, aşırı derecede kalitesiz bir malzeme, ince , mat, sert ve malesef kokulu, internetten falan sipariş vermeyin beğenmezsiniz
ben civic icin sis fari almayi dusunuyorum. bunu senden nasil alabilirim. bir dukkanin var mi acaba??? oyle internetten almak istemiyorum. bir de ben bu sis farini honda servisine taktirmak istesem servis bunu ne kadara takiyor biliyor musun??? bir de arabamin garantiden cikmasi gibi bir olay olmaz degil mi??? son olarak sis farinin nasil takildigi ile ilgili bilgi verirsen sevinirim.
Bende honda city sis farı düşünüyorum. Fiyat 100 ytl demişsin. Siz nerdesiniz? yeriniz nerede?. Nasıl iletişime geçeriz? İzmirden Selamlar
sayın switel ben geçenlerde internetten 2005 civic için başka marka sis farı satın aldım. Bunu servise sordum çok sağlam olmadığını falan filan söylediler, ne kadara takacaklarını sordum, sanırım 60-70 civarında olduğunu söylemişlerdi tabiiki sis farının yarı fiyatı olunca yaptırmak istemedim. farı takmak için tamponu falan söktüklerini söylediler, bi,lmeyen kişiler takarsa kırılır falan dediler bende iyi birpazarlıkla 40 ytl'ye takdırdım. Ancak dışarıda 15-20'ye takıyorlardı.
bu arada cvc-vtec boş alıntılar yapıp göndermezsen seviniriz. Ayrıca burada insanlar birbirlerine belirli seviyede saygı çerçevesinde hitap etmeliler.
istanbuldaysan elden alabılırsın honda servıslerı saat ısçıligı karsılıgı takıyorlar dıye bılıyorum. garantıye gelınce servıs kendı satmadıgı hıc bıseyde aracı garantı altında tutmaz ama kablo tesısatı orjınalle bırebır aynı soketlı baglantı ucları yanı aracta kesılen bır kablo olmuyor.sadece tamponda sis farının geldıgı yer kesılıyor onun dısında tesısatı var korumalı rolelı ve sıgortalıdır aracta kablo kesmeden montaj yapılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: switel
ben civic icin sis fari almayi dusunuyorum. bunu senden nasil alabilirim. bir dukkanin var mi acaba??? oyle internetten almak istemiyorum. bir de ben bu sis farini honda servisine taktirmak istesem servis bunu ne kadara takiyor biliyor musun??? bir de arabamin garantiden cikmasi gibi bir olay olmaz degil mi??? son olarak sis farinin nasil takildigi ile ilgili bilgi verirsen sevinirim.
ınsanları orjınal parca almaya ıkna etmek ıcın soledıklerı bır sey o ama su var ondekı cam ıtıbarıyle bu sıs farları orjınalden daha saglam nedenıne gelınce orjınalı cam bu ıse poly carbon denılen bır madde yanı tas gelme durumunda camın catlaması veya kırılması soz konusu ama bunda sorun olmuyor.bılınclı ıyı bır usta olursa tampona zarar gelme gıbı bır durum soz konusu olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: sgozek
sayın switel ben geçenlerde internetten 2005 civic için başka marka sis farı satın aldım. Bunu servise sordum çok sağlam olmadığını falan filan söylediler, ne kadara takacaklarını sordum, sanırım 60-70 civarında olduğunu söylemişlerdi tabiiki sis farının yarı fiyatı olunca yaptırmak istemedim. farı takmak için tamponu falan söktüklerini söylediler, bi,lmeyen kişiler takarsa kırılır falan dediler bende iyi birpazarlıkla 40 ytl'ye takdırdım. Ancak dışarıda 15-20'ye takıyorlardı.
peki bunun arac icindeki tusu nasil olyor ve nereye takiliyor. arac icindeki tusunun bir fotosu var mi??? bir de bununla orjinalinin dis goruntusu arasinda fark var mi??? son olarak bunda meydana gelen herhangi bir problem aracin donanimini riske atar mi???
dugmesı sol taraftakı far yukseklık ayar dugmesinin yanındakı bos kapaklardan bırı cıkarılıp yerıne takılıyor dugmenın seklı yukarda cıty sis farının resmındekı dugme ıle aynıdır orjınal dugme yerıne uygundur herhangı bır cıkıntı veya kaba bır goruntu yaratmaz bırebır oturuyor. ıs gorunus olarak herhangıbır fark yok hava gırıslerıne kadar bırebır aynı yerıne tam oturuyor ıkı sıs farı arasındakı tek fark orjınalı cam bu deıl cam olmaması avantaj tas geldıgı zaman daha dayanıklıdır camdan. araca zarar verecek bır parca yoktur tesısatta en kotu ıhtımal ampul patlarsa sıs yanmaz ampulu deısmenız yeterlı olur, bu zaten tum farlarda olabılecek bırsey ampulun omruyle alakalı onun dısında tesısatta role ve sıgorta oldugu ıcın araca bır zarar vermesı soz konusu olmaz.montaj kolaylıgı ve saglamlık acısından tum baglantıları araca uyumlu bırebır soketlıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: switel
peki bunun arac icindeki tusu nasil olyor ve nereye takiliyor. arac icindeki tusunun bir fotosu var mi??? bir de bununla orjinalinin dis goruntusu arasinda fark var mi??? son olarak bunda meydana gelen herhangi bir problem aracin donanimini riske atar mi???
Orjinalden alıntı: sgozek
kaşınıyosun heralde saygısızlık yapan yok işine bak senn le derdim yokkkkk herşeye atlamaaa anladınmıııııı