Bildirim
2006-2007 honda city ve civic sis farı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fiyatları yazmamışsın -
honda civic 100 ytl
honda city 120 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: celik_34
fiyatları yazmamışsın
-
2004-2006 Makyajlı eski kasa civicler için Taiwan malı ön sis farı temin edebilirim. (Kargo alıcıya ait). -
ya napalım koçum onları
Orjinalden alıntı: haylaz74 -
sen kımsınkı ben senın kocun oluyorum ? terbıyelı konus bıraz sevıyesızlıge gerek yok
Orjinalden alıntı: cvc_vtec
ya napalım koçum onları
Orjinalden alıntı: haylaz74
-
asıl seviyesizliği sen yaptın sen seviyeli konuş sana napalım onları koçum dedik bu arada türkçeyi blmiyosan koçum demek küfür değil merak etme -
acaba "halılı kauçuk pasapas" ve birde bagaj havuzu temin edebilirmisin (2008 civic elegance) -
ben turkceyı ıyı bılırım ama sen benı bende senı tanımıyorum dolayısıyla ben senın asker arkadasında deılım sululuga gerek yok kocum mocum sevmem ole seylerısana bır tavsıye tanımadıgın ve yasını huyunu bılmedıgın ınsanlara ole sulu bı sekılde kocum dıye hıtap etme terbıyelı ınsana yakısık almaz
quote:
asıl seviyesizliği sen yaptın sen seviyeli konuş sana napalım onları koçum dedik bu arada türkçeyi blmiyosan koçum demek küfür değil merak etme
-
suan elimde yok ama yakın bır zamanda gelecek suan elımde sis farı takımı,angel far takımı ,kapı kolu nıkelajları var nikelaj kapı eşiği ve nikelaj panjur ve bagaj cıtası kalmadı
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
acaba "halılı kauçuk pasapas" ve birde bagaj havuzu temin edebilirmisin (2008 civic elegance)
-
uğraşma işine bak sen -
esik nikelaji, bagaj havuzu , ekzost nikelajı fiyatları? 2007 yeni civic sedan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 21 Şubat 2008; 20:51:56 > -
2007 honda civic angel eye fiyati nedir??? bir de resim var mi??? -
eşik nikelajı 40 ytl bagaj havuzu suan elımde kalmadı eksoz nıkelah-jıda yok malesef
quote:
Orjinalden alıntı: hondaaaa
esik nikelaji, bagaj havuzu , ekzost nikelajı fiyatları? 2007 yeni civic sedan
-
angel takım fiyatı 380 ytl dir suan resım ekleyemedım yarın eklerım ama
quote:
Orjinalden alıntı: switel
2007 honda civic angel eye fiyati nedir??? bir de resim var mi???
-
switel 370ytl letli siyah taban -
senın baska ısın yok heralde nedersın ?
quote:
switel 370ytl letli siyah taban
-
quote:
suan elimde yok ama yakın bır zamanda gelecek suan elımde sis farı takımı,angel far takımı ,kapı kolu nıkelajları var nikelaj kapı eşiği ve nikelaj panjur ve bagaj cıtası kalmadı
quote:
acaba "halılı kauçuk pasapas" ve birde bagaj havuzu temin edebilirmisin (2008 civic elegance)
gelirse haberimiz olsun , birkaç arkadaş daha bunlardan arıyor, serviste var ama çok pahalı -
quote:
quote:
quote:
gelirse haberimiz olsun , birkaç arkadaş daha bunlardan arıyor, serviste var ama çok pahalı
gelır gelmez haber verırım
-
SAĞol arkadaş, hgerekirse mesaj da atarsın
caucassianfolk@hotmail.com
Benzer içerikler
- honda accord nasıl araba
- honda civic dream boş paket mı
- deri koltuk üzerine kılıf olurmu
- honda city paket sıralaması
- honda crv dizel yorumları
- honda crv 2023
- honda elektrikli suv
- honda elektrikli
- yeni honda accord
- honda zrv 2024 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X