Forumu araştırdım ama bana yardımcı olabilecek bir bilgiye ulaşamadım; o yüzden yeni bir konu açarak bilgisi olan arkadaşlardan yardım isteyeceğim.
2006 c5 1.6 hdi model aracımda arka cam buğu çözme problemi yaşıyorum. Konuyu biraz açmam gerekirse; arka rezistans düğmesine bastığımda sigorta kutusundan "çıt" diye yada "tık" diye bir ses geliyor fakat buğu çözme gerçekleşmiyor. Camdaki hiç bir telde buğu çözme olmuyor. Bunun üzerine sigortayı kontrol ettim, sigorta sağlam; rezistans tellerinde kopukluk var mıdır diye kontrol ettim, tellerde sağlam.
Son olarak şunu yapmak istiyorum ki, yardım istediğim konuda budur aslında. Arka cam rezistans tellerinin ana bağlantı noktasını göremedim. Fren lambasının olduğu kısımda mıdır, yoksa arka cam silecek bölmesinin bulunduğu kısımda mıdır? Son olarak burayı kontrol etmek istiyorum; belki de burada bir bağlantı kopukluğu olabilir diye düşünüyorum.
Cevap verebilecek ve yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İyi günler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme