Bildirim
2006 civic bir kaç yeni resim daha
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
emeğine sağlık ben çok beğendim zaten civic hayranlarından biriyim -
Hey gidi civic hey,nerden nereye geldi.Ufacık kasalı civic büyüye büyüye Accord kadar oldu sonunda.Bakalım Accord ne kadar büyüyecek.quote:
Orijinalden alıntı: mikroanaliz
emeğine sağlık ben çok beğendim zaten civic hayranlarından biriyim -
Şu yandaki reklamlardan kurtulsun bir daha yineleyeyim postu.
Yalnız dikkatimi çeken füme renkli civicin önü ile gümüş renklininki farklı gibi ön ızgara ve altındaki tamponun şekli sanki aynı değil gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivil -- 4 Eylül 2005, 0:09:59 >
-
ön tampon çokmu oval ya begenmedim uzun burun daha guzeldiquote:
Orijinalden alıntı: sivil
Şu yandaki reklamlardan kurtulsun bir daha yineleyeyim postu.
Yalnız dikkatimi çeken füme renkli civicin önü ile gümüş renklininki farklı gibi ön ızgara ve altındaki tamponun şekli sanki aynı değil gibi.
-
ön kaputu iyice kısaltmışlar,ön camı acaip eğmişler,ön konsol iyice derinleşmiş uzamış,MPV aracı gibi olmuş,kör noktayı azaltmak içinde kelebek cam koymuşlar zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Kenshi
ön tampon çokmu oval ya begenmedim uzun burun daha guzeldi
Alıntıları Göster -
İlginçki sanki hala tasarımına karar verememişler gibi hepsi farklı farklı sanki resimlerin.Kiminde kelebek var kiminde yok.Acaip iş, bi karar verin artık kardeşimquote:
ön kaputu iyice kısaltmışlar,ön camı acaip eğmişler,ön konsol iyice derinleşmiş uzamış,MPV aracı gibi olmuş,kör noktayı azaltmak içinde kelebek cam koymuşlar zaten.
Alıntıları Göster -
bı turlu kanım ısınmadı su cıvıc equote:
İlginçki sanki hala tasarımına karar verememişler gibi hepsi farklı farklı sanki resimlerin.Kiminde kelebek var kiminde yok.Acaip iş, bi karar verin artık kardeşim
Alıntıları Göster
yalnız bısı dıkkatımı cektı
artık cıvıclerde vtech tecnolojını kullanmıcakmı arkasında HYBRID yazıo o ne acaba merak ettım sımdı
yalnız 1 + sı arka stoplambalarını cok begendım ledlı olması guzel
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fletch
bı turlu kanım ısınmadı su cıvıc e
artık cıvıclerde vtech tecnolojını kullanmıcakmı arkasında HYBRID yazıo o ne acaba merak ettım sımdı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Fletch
hybrid elektrik destekli motor olması lazım tam bilemiyorum
yakıt tüketimini azaltmak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 3 Eylül 2005, 1:00:07 >
-
var mı accord gibisi!!quote:
Orijinalden alıntı: asilxquote:
Orjinalden alıntı: Fletch
hybrid elektrik destekli motor olması lazım tam bilemiyorum
yakıt tüketimini azaltmak için
Alıntıları Göster
bu japonlar neden çok sık değiştiriyor arabaların tiplerini anlamadım
toyota böyle honda böyle
ya bi araba alıyosun 2 sene demeden eskiyor
-
307 lerdede ön cam egik kaput küçük böylece dev gibi konsol oluyor görüşte muhteşem ve ferahquote:
ön kaputu iyice kısaltmışlar,ön camı acaip eğmişler,ön konsol iyice derinleşmiş uzamış,MPV aracı gibi olmuş,kör noktayı azaltmak içinde kelebek cam koymuşlar zaten.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: civil
-
allahıım o devir göstergesi ne öyle yaa aşık oldumquote:
Orijinalden alıntı: alex73
307 lerdede ön cam egik kaput küçük böylece dev gibi konsol oluyor görüşte muhteşem ve ferah
quote:
Orjinalden alıntı: civil
Alıntıları Göster
-
Audi'den kopya çekmeye devam... Bu araba da 2009'da yenilenir.. 2006'da makyaj görürquote:
Orijinalden alıntı: nlty2000
allahıım o devir göstergesi ne öyle yaa aşık oldum
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Audi'den kopya çekmeye devam... Bu araba da 2009'da yenilenir.. 2006'da makyaj görür
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Janjan
Audi'den kopya çekmeye devam... Bu araba da 2009'da yenilenir.. 2006'da makyaj görür
2010 da da bida makyaj görür
-
Civic artık uzay arabası olmuş , HB modelinden daha çok beğendim bu Sedanı..quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Alıntıları Göster -
abi manyak bişi inşallah fiyatıda güsel olurquote:
Orijinalden alıntı: sight
Civic artık uzay arabası olmuş , HB modelinden daha çok beğendim bu Sedanı..
Alıntıları Göster
fiyatı güsel olursa bence bu araç patlama yaratır tr de -
Arabanın yan ve arka proflili çok sağlam olmuş..Ama ben ön kısmını beyenmedim..Cantlar arabaya ayrı bir asillik katmış..İç konsol tam bir spor araba değil ama tam bir klassik arabada değil..Her zevke hitap edicek tablolar koyulmuş...Tatlı bir görünümü war..Fiyatı hakkında bir bilgim yok..Ki inşallah pahalı bir şey değildir :)quote:
Orijinalden alıntı: tuning_monster
abi manyak bişi inşallah fiyatıda güsel olur
fiyatı güsel olursa bence bu araç patlama yaratır tr de
Alıntıları Göster -
Abi bi türlü pek beğenemedim ne bileyim yandan falan acayip gözüküyorquote:
Orijinalden alıntı: CrEsTaNt
Arabanın yan ve arka proflili çok sağlam olmuş..Ama ben ön kısmını beyenmedim..Cantlar arabaya ayrı bir asillik katmış..İç konsol tam bir spor araba değil ama tam bir klassik arabada değil..Her zevke hitap edicek tablolar koyulmuş...Tatlı bir görünümü war..Fiyatı hakkında bir bilgim yok..Ki inşallah pahalı bir şey değildir :)
Alıntıları Göster -
ya emin değilim ama bu hybrid civic piyasada var galiba. Hybrid Civic le normal Civic in kasası bir olmayabilirquote:
Orijinalden alıntı: CrEsTaNt
Arabanın yan ve arka proflili çok sağlam olmuş..Ama ben ön kısmını beyenmedim..Cantlar arabaya ayrı bir asillik katmış..İç konsol tam bir spor araba değil ama tam bir klassik arabada değil..Her zevke hitap edicek tablolar koyulmuş...Tatlı bir görünümü war..Fiyatı hakkında bir bilgim yok..Ki inşallah pahalı bir şey değildir :)
Alıntıları Göster -
muhtesemquote:
Orijinalden alıntı: antiochos
ya emin değilim ama bu hybrid civic piyasada var galiba. Hybrid Civic le normal Civic in kasası bir olmayabilir
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- en iyi araç yazılım firmaları
- yanlış plakaya yazılan ceza
- performans hava filtresi yorum
- servis sahipleri ne kadar kazanıyor
- volkswagen tiguan 1.4 tsi sport style yorumlar
- honda elektrikli suv
- kia sorento 2024 fiyat
- e dcs6 şanzıman
- byd ne zaman ucuzlayacak
- togg şarj süresi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X