ön kapının biri boyalı tamponlar boyalı ara. 4 cam otomatik olan modelden henüz 33000 de sizce ne değer bu corolla. yardımcı olursanız sevinirim.
o kasalar gerçekten corolla tarihinin en vasat kasası... 25 bin ortalama olur olmaz tabi lpg si felan çok belirtmemişsiniz... jantları lastikleri bakımları... ama o kasa hiç hitap etmiyor kimseye özellikle yeni kasaların yanında...
arkadaşlar bir yardımcı olsanız sevinirim. kimsenin fikri yokmu?
Usta ne fiyat istiyorlar araca. 22-24 bin edebilir temizliğine göre bence.
26.000-28.000TL civarında değeri var bence
quote:
Orijinalden alıntı: proveza
arkadaşlar bir yardımcı olsanız sevinirim. kimsenin fikri yokmu?
sahibinden.com a gir bak. araştır ortalama bir fiyat öğren. benim aklıma bakmadan 24.000 tl geldi
sahibinden . com sitesine göre 26500-28000 civarında bu temizlikteki araçlar. abartılı bulan varmı?
kardeş 2006 1.6 linea 86000 km de 23250 ye sattım 15-20 gün önce. bence 24-24.5 i geçmez
24 ü geçmez. Geçse bile alan olacağını pek sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
26.000-28.000TL civarında değeri var bence
Çok fazla.
24,500'den fazla etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN
o kasalar gerçekten corolla tarihinin en vasat kasası... 25 bin ortalama olur olmaz tabi lpg si felan çok belirtmemişsiniz... jantları lastikleri bakımları... ama o kasa hiç hitap etmiyor kimseye özellikle yeni kasaların yanında...
Bu kanıya nereden vardınız acaba? Bu kasa Corolla' nın şimdiye kadar olan en iyi kasası diyebilirim. Malzeme kalitesi olarakta yeni kasa Corolla' dan daha iyi.
2006 model dizel mmt şanzuman corollam var. 28500e satmak için 2 ay filan bekledim, satamadım, sonra vazgeçtim, hala biniyorum... Araç temiz, lastikler yeni, boyaz kaza vs yok... Benzinli modeli bence 24-25ten fazla etmemelidir...
2. eldeki yüksek fiyatlar bence 0 arabaların son 2-3 yılda gereğinden fazla pahalanmasından kaynaklanıyor. Arabasını değiştirmek isteyenler arada farkın biraz olsun kapanması için yüksek fiyatlardan satmaya çalışıyolar. Aynı kasa hb corolla bizde de var, 35 binde. Yeni corolla ya da auris benzinliyle takas etmek istediğimizde 20 bin daha istediler ortalama bizden. Aklı mantığı olan arabasını aynı sınıf bir arabayla sırf yeni model diye bu kadar para verip değiştirmez, arabalarla kafayı bozmamışsa. Az zarar etmek için nasılsa toyota bu satarız diye 30bin+ isteyenler de bolca mevcut bu kasada.
quote:
Orijinalden alıntı: demon
quote:
Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN
Bu kanıya nereden vardınız acaba? Bu kasa Corolla' nın şimdiye kadar olan en iyi kasası diyebilirim. Malzeme kalitesi olarakta yeni kasa Corolla' dan daha iyi.
sağlamlığına birşey demedim ancak ben eski kasasın beğenei görmedim. Toyotanın bütün corollaları hep çekik farlıyken uzunlamasına, bu ilk kez kare tarzı yapıldı ve tutmadıda açıkcası... Taksicilerin tercihi oldu kalitesiyle... Yinede corolla corolladır ;)
o kasayı bende hiç begenmiyorum tip olarak cok cok vasat bence.. birde 1.6 benznli demişsiniz.. en fazla 24 bin ederi vardır. o paraya cok cok daha guzel araclar alınabilir sonucta benznli bakıyorsunuz.