Şimdi Ara

2006 Corolla ve 2007 Yeni Nesil Karşılştırması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yeknet polen filtresi yada toz filtrasi neden tıkanır ? Tozlu topraklı yollarda klima çalıştırmakla.... Tozlu tamir yapılan yola girdinmi yada önünde kamyon gidiyorsa klimayı kaapat havada ne kadar toz varsa filitreye yapışmaz.... Birde ben 3 ayda bir filitreyi söküp basınçlı hava ile temizliyorum.... Filitre tıkalı olursa klima ne yapsın ?....2004 SOL de klimayı 20 C ye alırsam üşüyorum...Devamlı 23 te tutuyorum....Bu sene İstanbul da 45 C yi yaşadık.... Ben sıkıntı çekmedim çok şükür....Daha klimaya el sürdürmedim....Hayırlısı Allah tan...... Saygılarımla...

tozlu topraklı yollarda kullanılmıyor. istanbul şehiriçi trafiğinde ne kadar toz olursa o kadar. sen 3 ayda bir kendin temizliyormuşsun o iyi , ama şirket aracı standart bakım zamanları dışında temizlenmiyor. 2005 sol sw var klimasının üşütmek bir yana doğru dürüst soğuttuğunu görmedim. hele sıcaklarda daha beter. polen filtresi değişince ilk 2-3 ay güzel sonra çabucak performansı düşüyormuş. Bunu birkaç alakasız kişiden de duyduğum için yazmıştım.

• hava girişini kapatıp iç sirkilasyonla çalıştırmak lazım klimayı
  • Tozlu yolu atlatana kadar içerdeki havayı çevir..beş dakika sonra temiz havaya çıkınca dışardan hava alıp sogutmaya devam....Buda mantıklı bir çözüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Yeknet polen filtresi yada toz filtrasi neden tıkanır ? Tozlu topraklı yollarda klima çalıştırmakla.... Tozlu tamir yapılan yola girdinmi yada önünde kamyon gidiyorsa klimayı kaapat havada ne kadar toz varsa filitreye yapışmaz.... Birde ben 3 ayda bir filitreyi söküp basınçlı hava ile temizliyorum.... Filitre tıkalı olursa klima ne yapsın ?....2004 SOL de klimayı 20 C ye alırsam üşüyorum...Devamlı 23 te tutuyorum....Bu sene İstanbul da 45 C yi yaşadık.... Ben sıkıntı çekmedim çok şükür....Daha klimaya el sürdürmedim....Hayırlısı Allah tan...... Saygılarımla...

sevgili taşkafa

aynı sorun bende de var
    sık sık polen filitresini temizlemek gerekiyor galiba... filitreyi ben de bakım araları olan 5 bin km de bir temizlemek istiyorum. filitre nereden sökülüyor? torpido gözünden mi? teşekkürler...

• Arkadaşlar ben de 2007 eski kasa D-4D MM vites var.Kullananlara bir sorum olacak: Yokuşlarda araba kendi kavrama yapmıyor, el freniyle kalkmak gerekiyor. O zaman otomatik vitesin ne artısı var anlayamadım? Bir de yol bilgisayarı(!)'ndan memnun olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.