Şimdi Ara

2006 Ford fiesta tdci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş ben sana söliyim bu foruma araba alacam diye danışırsan sana araba aldırmazlar. Ben 1 hafta önce opel corsa dizel aldım inanmazsın o kadar sessizki.. içeriye en ufak bir ses girmior yalıtımı çok iyi.Ben fordun, hyundai nin dizelini kullandım resmen traktör gibi ses çıkarıyorlar.Eğer sessiz bir dizel istiyorsan kesinlikle ilk tercih opel corsa olmalı.Ayrıca aynı segment araçlardan çok daha uygun fiyata.Corsa kasa değişecek diye almamak bence çok önyargılı çok saçma bi düşünce.Kasa değiştiginde şimdiki corsanın fiyatı en az 34-35.000 YTL olacak.hem kasa değişse ne olacakki en az 5 yıl bineceksin.Yukarıda bir arkadaş yazmış 2008 de ford kasa değişiyor.Anlayacagın araclar bundan sonra sık sık kasa değişecek.Bence en ekonomik ve en sessiz dizel olan opel corsayı al derim.pişman olmazsın.

• Corsa'da güzel araba ama bir türlü coyamıyor şirketler neden hep fiesta seçiyor? Toyotada bir ara aynı hatayı yapmıştı Corona sürmüştü piyasa öyle bi modeli vardı lakin yanlış anlaşıldı .... Avensis oldu.. Tabi hiç birisi Citroen Saxo gibi sabıkalı değildi...

Neyse usta şaka bir yana bence fiesta al.. Başın ağrımaz.. Bu tamamen duygusal değil tarafsız bir tavsiyedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cela Soylu -- 2 Ağustos 2006; 0:21:11 >
  • ben polo ve peugeot207 denemeye karar verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yumru

ben polo ve peugeot207 denemeye karar verdim

POLO daha iyi bir tercih.
  • Polo derim bende. 207 alma pişman olursun.
    quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

quote:

Orjinalden alıntı: yumru

ben polo ve peugeot207 denemeye karar verdim

POLO daha iyi bir tercih.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.