Arkadaşlar merhabalar. iki hafta önce 2006 model dizel focus ghia araç aldım. arabalar hakkında fazla bilgiye sahip değilim ve aracı galericiden aldım ve oda araç hakkında fazla bilgiye sahip değildi. köyde çalıştığım için çevreden bilgi alma gibi bir durumum yoktur. aldığım araçla ilgili aşağıdaki soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
1- ghialarda kendi arasında donanım olarak çok farkediyormu. esp si olmayan ghia varmı?
2- bagaj kapağı, sadece kontaktan mı açılıyor. araç açıkken kapağı elimizle açamıyormuyuz.
3- klima sadece tek taraflı çalışıyor. auto tuşuyla otomatik yapıyorum ama yinede yolcu kısmında soğuk üflüyor.
4- ben aldıktan sonra yağını, hava ve yağ filtresini değiştirdim. araç 117.000 de. başka yapmam gereken bişey varmı yada ne yapabilirim.
şimdiden teşekkürler.
1- Soruyu ESP si olan Ghia varmı diye sormanız lazım. ESP standart bir donanım değildi o yıllarda. 4- Servise götürün onlar kaydına baksın. Boşa masraf etmemiş olursunuz.
esp güvenlik paketine dahil standart değil almadan servise aracın kaydına baktırmak aklına gelmedimi galerici eveliyatını biliyordurda neyse periyodik bakımları düzenli yapıldıysa sırada 120 bin bakımı var klimayıda bakımda zaten servise götürürsen hallolur bence birdaha böyle galeriden araç alıyosan bende bilmiyorum gibi şeylere inanma sonuçta araç 4 yaşında 2 yıl olmus garantisi biteli her şeyi bellidirde neyseeee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme