Şimdi Ara

2006 honda 1.8i-vtec hatchback

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2006 honda civic 1.8i-vtec Hatchback 5 kapı bu aracı husisi bincem ama benzin malum çok pahalı tüp takarsam km.de ne kadar yakıt harcar yardımcı olursanız sevinirim

• 2009 model 1.8 140 beygir manuel civic hb aracima brc lpg kit taktirdim 1 ay olmadı daha.
    Klima full açık devirli kullanırım birazda. Buna rağmen km de 21-23 krs yakıyor. Genel Kullanım bu.
    Yaksa yaksa benim araç en fazla şehir içi 25krs yakar. 100km de 10litre bile yapmaz lpg ttüketimi. Her türlü benzinden ucuza geldi .
    1700tl tuttu montaj 12 taksit 3 ayda erteleme verdi worldcard süper oldu bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanı yakıt nerdeyse yarı yarı düştü oyle mi ?
    peki araç çekişden düşüyomu performansı nasıl ?
  • arkadaslar bende 3 hafta önce aldım bu araçta...
    hemen LPG ciye bıraktım (BRC takıldı 1800 lira ancak 1500 barlık tipi taktırdım). yakıt olarak klimasız 0,20 - 0,21 tl civarı tüketiyor. (lpg fiyatı 2,33 olan fiyattan)
    Performans şuan için cok cok heleki bu yakıt tüketimine. Ben çok şüpheci yakalastım en basta ama ilk 3 hafta 2000 km lik deneyimimde neredeyse hiç olumsuz birsey yok.
  • Araç 1.8 ve 140 beygir olduğundan brc my 11 kitinin 1500bar regülatörlü olanı takiliyor. Güç kaybı illaki vardır ama öyle aman aman birşey değildir. Ben çok farketmedim.zaten drag Yarışçısı değilim ayrıca caddede sokakta sürekli kovalamaca oynamiyorum ama en son adana kocaeli/Körfez arası 900km yolgeldim ttık yok tüketim süper klima full açık yol toplam 7 bucuk saat sürdü 2 kez lpg aldım yani yolculuk 7 saat sürdü. Ortalama Hızı sen bul yer yer 170 180km sürat ve rampalar var yolda vs. Vs. Ben çok memnunum iyi bir usta bul taktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
    peki bahsettiğim aracın piyasa değerleri ne kadar galericiler biraz fazla kitliyor biliyorsunuz ne kadar fiyat aralığı arasında dır
  • Galericinin işi kiltlemek zaten
    sahibinden bulup alacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.