Şimdi Ara

2006 model C200 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Sana söyledim internette yazan fiyatlara çok inanma diye.
    Biraz beklersen 55 Bin TL 'ye full araba alırsın, yakınen bildiğim için söylüyorum.
    Mercedes parçası en kolay bulunan, bir VW, Opel'den parça fiyatı pahalı olmayan hatta ucuz olan bir markadır.
    Yan sanayisi çok gelişmiştir, kolaylıkla her parçayı bulursunuz.
    Bence bakımı parçası marçası sorun değil, bir Opel, bi VW bi Ford neyse Mercedes te odur.

İnandığım yokda malum bizim burlarda fazla araba olmuyor .. istanbulda yada ankarada olsam fırsat kesin daha fazla olur.. galerici vs tanıdıkda yok gerçi olsa çokda işe yaramaz ama :) .. imkanlar kısıtlı..

• 1.8lt Kompressör motor kasaya gayet yeterli.

Tüketimi İstanbulda 9-12lt arasında değişir normal kullanımda.Prins LPG ile yakıtını düşürebilirsin.

Yazılanlar yazılmış korkulcak durum yok makinadır bu tarz araçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

1.8lt Kompressör motor kasaya gayet yeterli.

Tüketimi İstanbulda 9-12lt arasında değişir normal kullanımda.Prins LPG ile yakıtını düşürebilirsin.

Yazılanlar yazılmış korkulcak durum yok makinadır bu tarz araçlar.

Hayırlısı diyorum .. ve araştırmaya devam ediyorum ... uygun bir araç olursa düşünürüz artık ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elel

quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

LPG ye sıcak bakıyorsanız saçma bir tercih olmaz hocam. ölmeden mercedese binmek gerektiğine ben de yürekten inanıyorum :)

işte insanın içinide kemiren bu ... yoksa mercedesim olsun hava atayım derdim yok ... düne kadar arabamı satıp 12-13 bin liralık bir araba alacaktım ki halende alabilirim ... ortak bir arsa projesi vardı oda rafa kalkar gibi olunca anlık bir gelişme oldu ... zamanında rahmetli babama 2. eve girceğine arabanı değiş adam gibi bir arabayı bin demiş biriyim 16 yaşında .. dinlemedi beni rahmetli broadway mezar oldu aileye ... buda varken dünya gözüyle azda olsa binsem demeden edemiyor insan ... ne olur çok çok 5-10 bin tl zarar ederiz diyorum yeri geliyor ..birazda keyfe bakmak gerekmez mi ..

Bu arabaya belirli bir dönem binmiş biri olarak anlatayım.

Bir kere bu araç 2006 Model evet ama en baz donanım bir araç.

4-5 daha verip bence en azından Elegance yada Avantgarde öneririm.

BiXenon far, Sunroof, Katlanır Ayna, Deri Direksiyon vs. gibi

Fonksiyonel donanımlar var ve bunları sonradan alamazsınız.

Böyle bir araca baz olarak binmeyin derim.

Araca gelince bu paraya alıp alabileceğin en kaliteli araba kesinlikle W203 Kasa Mercedes'tir.
    Ama kesinlikle kaliteli bir LPG kiti ile kullanılmalıdır yoksa tek kelime ile incir ağacı diker.
    Yalıtımı ve yol hissi inanılmaz keyifli bir araçtır, akar gider.

Mercedes E'den başlar tam bir safsata, makyajlı kasadan sonraki w203'ler gerçekten kaliteli araçlar.

Eksilerine gelirsek,
    Bir kere eğer sport donanımlı araç almazsanız, yol tutuş sıkıntı yapar.
    Hele rüzgarlı yollarda sürekli gezer.
    Ama direksiyonu tutup gaza bastığında o tokluk o kalite herşeyi unutturur sana.

EnginAKB arkadaşım slm
    Bu aracı kullanmış biri olarak c200 kompresör 2000 veya 2001 model için ne söyleyebilirsiniz. Yorumlarınızı alabilirmiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YÜKSEL6132

quote:

quote:

quote:

LPG ye sıcak bakıyorsanız saçma bir tercih olmaz hocam. ölmeden mercedese binmek gerektiğine ben de yürekten inanıyorum :)

işte insanın içinide kemiren bu ... yoksa mercedesim olsun hava atayım derdim yok ... düne kadar arabamı satıp 12-13 bin liralık bir araba alacaktım ki halende alabilirim ... ortak bir arsa projesi vardı oda rafa kalkar gibi olunca anlık bir gelişme oldu ... zamanında rahmetli babama 2. eve girceğine arabanı değiş adam gibi bir arabayı bin demiş biriyim 16 yaşında .. dinlemedi beni rahmetli broadway mezar oldu aileye ... buda varken dünya gözüyle azda olsa binsem demeden edemiyor insan ... ne olur çok çok 5-10 bin tl zarar ederiz diyorum yeri geliyor ..birazda keyfe bakmak gerekmez mi ..

Araca gelince bu paraya alıp alabileceğin en kaliteli araba kesinlikle W203 Kasa Mercedes'tir.
    Ama kesinlikle kaliteli bir LPG kiti ile kullanılmalıdır yoksa tek kelime ile incir ağacı diker.

Mercedes E'den başlar tam bir safsata, makyajlı kasadan sonraki w203'ler gerçekten kaliteli araçlar.

Eksilerine gelirsek,

EnginAKB arkadaşım slm
    Bu aracı kullanmış biri olarak c200 kompresör 2000 veya 2001 model için ne söyleyebilirsiniz. Yorumlarınızı alabilirmiyim.

Merhaba.
    Benim kullandığım 2006 Model bir araçtı, onun için makyaj öncesi nasıldır bilemiyorum.
    Ancak size tavsiyem bence 2005 ve sonrası yani makyajlı seri almanız.
    İç dizaynı farklı bir kimliğe sahip bir imaj havası veriyor kesinlikle ve çok orjinal bir tasarım.
    Ayrıca mutlaka da bir çok parçada yenileme ve iyileştirme yapılmıştır.
    Hepsinden ziyade makyajsız kasalara baktığımda ben daha yıpranmış,
    daha eski araçlar olarak görüyorum.

Kendi kullandığım araca gelirsek.
    Samimiyetle bir şey söylemem lazım.
    Yıldızı yeterciler filan diye dalga geçer bazı arkadaşlar ama.
    Mercedes markası isterse C serisi ile başlasın,
    özellikle eski üretimlerinde kalitesini hissettiriyor.

Kesinlikle şunu söyleyebilirim size Mercedesin sürücüsüne verdiği hissi
    piyasa araçlarının hiçbirinden alamazsınız.
    Hele premium altı araçlaırn hiç birinden alamazsınız VW, Opel, Ford vs.. hiç farketmez.
    Mercedes hissi tamamen farklı, dokunduğunuz her bir butondan direksiyonuna kadar kalite hissini göreceksiniz.

50-55 arası alınabilecek makyajlı bir C' serisi o paraya alınabilecek en iyi seçim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YÜKSEL6132

quote:

quote:

quote:

Eksilerine gelirsek,

EnginAKB arkadaşım slm

Merhaba.
    Benim kullandığım 2006 Model bir araçtı, onun için makyaj öncesi nasıldır bilemiyorum.
    Ancak size tavsiyem bence 2005 ve sonrası yani makyajlı seri almanız.
    İç dizaynı farklı bir kimliğe sahip bir imaj havası veriyor kesinlikle ve çok orjinal bir tasarım.
    Ayrıca mutlaka da bir çok parçada yenileme ve iyileştirme yapılmıştır.
    Hepsinden ziyade makyajsız kasalara baktığımda ben daha yıpranmış,
    daha eski araçlar olarak görüyorum.

Kendi kullandığım araca gelirsek.
    Samimiyetle bir şey söylemem lazım.
    Yıldızı yeterciler filan diye dalga geçer bazı arkadaşlar ama.
    Mercedes markası isterse C serisi ile başlasın,
    özellikle eski üretimlerinde kalitesini hissettiriyor.

Kesinlikle şunu söyleyebilirim size Mercedesin sürücüsüne verdiği hissi
    piyasa araçlarının hiçbirinden alamazsınız.
    Hele premium altı araçlaırn hiç birinden alamazsınız VW, Opel, Ford vs.. hiç farketmez.
    Mercedes hissi tamamen farklı, dokunduğunuz her bir butondan direksiyonuna kadar kalite hissini göreceksiniz.

50-55 arası alınabilecek makyajlı bir C' serisi o paraya alınabilecek en iyi seçim.

Yorumlarınız için tşk fakat bütçeye göre hareket etmek zorunda olduğum için 50-55 bin lira bana fazla benim bütçem 35-40 arası olduğundan 2000-2001 modellere anca yetiyor. Tekrar ilginize tşk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.