Şimdi Ara

2006 model C200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-orjinal-tertemiz-2006-98077634/detay şöyle bir araba ... normalde c4 picasso yada pejo 5008 tarzı bir araba almayı planlıyordum fakat bunu görünce merso mersodur moduna girdim ama malasef bilgi zayıf ... yakıt durumu, bakım durumu ... kullanan arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim ...halen nefes alıyorken bir mersoya binsek mi yoksa bizi aşar bakımı, yakıtı vs biz bildiğimiz gibi bir araba mı alsak .. ilandaki araba bir örnek ,, bunu alayım diye link vermedim örnek olsun diye ... ama mantıklıysa buda olabilir bütçe 50 civarı olacak fazlada açılmak istemiyorum ... arsa alma durumu vardı yatacak gibi duruyor bende arabayaı değişeyim bari diyorum :)

• Bu arabanın 2006 model olduguna emın mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DursunBey

Bu arabanın 2006 model olduguna emın mısınız?

Bilmem ilan sahibi öyle yazmış :).. bu arabayı almaktan çok bu tip bir araba alınırmıyı merak ediyorum... buda güzel bir örnek gibi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elel

quote:

Bilmem ilan sahibi öyle yazmış :).. bu arabayı almaktan çok bu tip bir araba alınırmıyı merak ediyorum... buda güzel bir örnek gibi ..

Mercedes mercedestır ama meshur bı soz var, aslan besleyen yemını esırgemez, gercektende oyle. cok masrafı vardır bu arabaların, forumda bıraz arastırırsanız sıze ne gıbı maddı sıkıntılar olusturabılecegını ogrenebılırsınız. Ama su var, mukemmel makıneler bunlar. temızını bulabılırsenız omurlık bır araba olur ama masrafları canınızı cokca sıkabılır. ayrıca bu araba kesınlıkle 2006 model degıl, bence baska modellerer yonelın..
  • quote:

quote:

quote:

Mercedes mercedestır ama meshur bı soz var, aslan besleyen yemını esırgemez, gercektende oyle. cok masrafı vardır bu arabaların, forumda bıraz arastırırsanız sıze ne gıbı maddı sıkıntılar olusturabılecegını ogrenebılırsınız. Ama su var, mukemmel makıneler bunlar. temızını bulabılırsenız omurlık bır araba olur ama masrafları canınızı cokca sıkabılır. ayrıca bu araba kesınlıkle 2006 model degıl, bence baska modellerer yonelın..

Alıntıları Göster
    Araç makyajlı kasa 2006 model olma ihtimali yüksek.

• Guzel gorunuyo arac ancak ben 2004 modelini kullanmistim bi ara gosterge farki var performans olarak gayet iyidir tabi yetkili servise gittinmi maliyetli olur
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Az km'de bir mercedes arıza çıkarmaz umuduyla bakmıştım ama çıkarmasa bile bunların bakımlarıda ağır olur .. bu tip bilgiler alabilirim umudyla açtım bu konuyu ... normalde ihtiyacım olan biraz daha aile arabası fakat 5008 türevi bir arabaya 55-60 bin lira vermek pek sinmiyor içime ... yoksa o segment uygun dizel ve otomatik ki arabada olmazsa olmazım .. yakıt önemsiz deme durumuda pek yok malum habire zam geliyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elel -- 1 Ekim 2012; 20:53:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrenye

Guzel gorunuyo arac ancak ben 2004 modelini kullanmistim bi ara gosterge farki var performans olarak gayet iyidir tabi yetkili servise gittinmi maliyetli olur

yakıt durumu nasıldı ? servis harici sorun çıkarma durumu önemli 2006 model civarı arabada servise gidilmez sıkışmadıkça ... özel yerler var tanıdıklarda olabilir tabiki ..
  • quote:

quote:

Guzel gorunuyo arac ancak ben 2004 modelini kullanmistim bi ara gosterge farki var performans olarak gayet iyidir tabi yetkili servise gittinmi maliyetli olur

yakıt durumu nasıldı ? servis harici sorun çıkarma durumu önemli 2006 model civarı arabada servise gidilmez sıkışmadıkça ... özel yerler var tanıdıklarda olabilir tabiki ..

Tuketimi ne yazikki hatirlamiyorum 4-5 sene once kullandim ancak ariza konusunda cok canini sıkmaz ancak arac nasil kullanilmistir bilemem
  • quote:

Tuketimi ne yazikki hatirlamiyorum 4-5 sene once kullandim ancak ariza konusunda cok canini sıkmaz ancak arac nasil kullanilmistir bilemem

Anladım ... almaya karar verdikten sonra zaten baktırılır ..2. el araç aldımı belirli riskler hepsinde var ... mercedes biz gibi maaşlı adamı aşabilir gibi duruyor diğer yandan şeytan dürtüyor .. bekleyelim bakalım beki biraz daha yorum gelir ..
  • quote:

quote:

Anladım ... almaya karar verdikten sonra zaten baktırılır ..2. el araç aldımı belirli riskler hepsinde var ... mercedes biz gibi maaşlı adamı aşabilir gibi duruyor diğer yandan şeytan dürtüyor .. bekleyelim bakalım beki biraz daha yorum gelir ..

Ya hocam illa yetkili servise gitmeye gerek yok eski kasa e200 um vardi onu sanayide iyibir servise goturuyodum hic bir sorun olmuyordu gayet de ucuza geliyordu iyi bir usta bulursan sorun olmaz
  • quote:

Ya hocam illa yetkili servise gitmeye gerek yok eski kasa e200 um vardi onu sanayide iyibir servise goturuyodum hic bir sorun olmuyordu gayet de ucuza geliyordu iyi bir usta bulursan sorun olmaz

Doğru ... özel servislerde daha uygun olur ... kronik bir sıkıntı olmadıktan sonra ... ama nasip işte bakarsın ciddi sorunda çıkabilir ki bu her araba için geçerli ... resimdeki arabada insanı çekiyor ... ha unutmadan şuanki arabamda astra 2010 dizel otomatik bunun peşine benzin koymak ağırda gelebilir ... insan her türlü tereddüte düşüyor .. il3 kuruş maaşınla mercedese bineceksen gürültü etmede diyebilirsiniz..
  • quote:

quote:

Doğru ... özel servislerde daha uygun olur ... kronik bir sıkıntı olmadıktan sonra ... ama nasip işte bakarsın ciddi sorunda çıkabilir ki bu her araba için geçerli ... resimdeki arabada insanı çekiyor ... ha unutmadan şuanki arabamda astra 2010 dizel otomatik bunun peşine benzin koymak ağırda gelebilir ... insan her türlü tereddüte düşüyor .. il3 kuruş maaşınla mercedese bineceksen gürültü etmede diyebilirsiniz..

Hocam dizelden benzine gecme sakin hele son zamla bunlarin c220 cdi i olmasi gerek yine 2.0 motor ancal dizel motor sorunsuzluk konusunda garanti verilmez hele birde turbodizel

• quote:

Hocam dizelden benzine gecme sakin hele son zamla bunlarin c220 cdi i olmasi gerek yine 2.0 motor ancal dizel motor sorunsuzluk konusunda garanti verilmez hele birde turbodizel

Dizelden benzine geçmek pek akılcı görünmüyor ama benzinde lpg opsiyonu mutlaka olacaktır ... ilandaki araba üzerinden yorum yaparsak temel hedefi 5008 yada c4 grand picasso olan ben 2. elde az km birşey almaya kalksam 55-60 arası fiyatlar ... bu tip bir araba+lpg kombinasyonu ile yakıt biraz daha ideal olabilir birde fazladan çıkacak 6-7 bin tl civarı parayıda yakıtta baya zamanda amaorti edebilirim.. ki yıllık 15 bin civarı km yapıyorum ..
  • quote:

quote:

Dizelden benzine geçmek pek akılcı görünmüyor ama benzinde lpg opsiyonu mutlaka olacaktır ... ilandaki araba üzerinden yorum yaparsak temel hedefi 5008 yada c4 grand picasso olan ben 2. elde az km birşey almaya kalksam 55-60 arası fiyatlar ... bu tip bir araba+lpg kombinasyonu ile yakıt biraz daha ideal olabilir birde fazladan çıkacak 6-7 bin tl civarı parayıda yakıtta baya zamanda amaorti edebilirim.. ki yıllık 15 bin civarı km yapıyorum ..

merhaba,

turbolu benzinli araclara gunumuzde artik sorunsuzca lpg takilabilir durumda. ancak turbo arizalarinin onune gecmek icin duz lpg montaji yapamazsiniz. turbolu araclar icin ek parcalar ile kitler hazirlayan bazi markalardan ek kit ile ya da direk turbolu araclar icin uretim yapan markalar ile calismak zorundasiniz. isim vermek ve reklam yapmak istemiyorum, piyasayi biraz arastirirsaniz bulabilirsiniz.

Alintidir

Ayrica yok titiz bir arastirma sonucu bu islemi yapmalisiniz.Bir Dostum 3.0 Camry e lpg taktirdi ilk aykar cok iyiydi ancak su anda arac xan cekisiyor

• LPG ye sıcak bakıyorsanız saçma bir tercih olmaz hocam. ölmeden mercedese binmek gerektiğine ben de yürekten inanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

LPG ye sıcak bakıyorsanız saçma bir tercih olmaz hocam. ölmeden mercedese binmek gerektiğine ben de yürekten inanıyorum :)

işte insanın içinide kemiren bu ... yoksa mercedesim olsun hava atayım derdim yok ... düne kadar arabamı satıp 12-13 bin liralık bir araba alacaktım ki halende alabilirim ... ortak bir arsa projesi vardı oda rafa kalkar gibi olunca anlık bir gelişme oldu ... zamanında rahmetli babama 2. eve girceğine arabanı değiş adam gibi bir arabayı bin demiş biriyim 16 yaşında .. dinlemedi beni rahmetli broadway mezar oldu aileye ... buda varken dünya gözüyle azda olsa binsem demeden edemiyor insan ... ne olur çok çok 5-10 bin tl zarar ederiz diyorum yeri geliyor ..birazda keyfe bakmak gerekmez mi ..
  • Mantığımız örtüşüyor üstad dünya da meşru nimetlerden faydalanmak lazım ayrıca da bu arac size bahsettiğiniz rakamlar kadar zarar da ettirmez gözünüzü korkutmayın derim.
  • quote:

Mantığımız örtüşüyor üstad dünya da meşru nimetlerden faydalanmak lazım ayrıca da bu arac size bahsettiğiniz rakamlar kadar zarar da ettirmez gözünüzü korkutmayın derim.

Bu araba işinde tek sıkıntı Samsunda olmak daha doğrusu İstanbul'da olmamak ... malasef uzaktan helede netten bakarak araba almak zor iş .. yakında değilki heran kalkıp gidip bakıp gelelim .. plakadan vs sordurup olursa olur... çokda aceleci değilim .. şartların oluşmasıda gerek ..
  • quote:

Mantığımız örtüşüyor üstad dünya da meşru nimetlerden faydalanmak lazım ayrıca da bu arac size bahsettiğiniz rakamlar kadar zarar da ettirmez gözünüzü korkutmayın derim.
    her ne kadar bu araçlar hakkında bilgi sahibi olmasamda görünüm olarak merso nun en beğendiğim kasalarındandır kendisi..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.