Şimdi Ara

2006 model honda civic bakar mısınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendimde kullandım güzel araçtır eyvallah ama ne kadar sorunsuz olursa olsun 25-26 dan fazla verilmez bu araçlara.
  • vay be 30 dayanmış sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: glovkiss_1907

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-tertemiz-60-binde-144391210/detay

arkadaşlar araç bu bi yorum yapabilir misiniz değermi araca verilir mi + ve - yönlerini yazar mısınız

Araba çöp öncelikle..Direksyon koymuşlar,dört tekerler,kotuklar döşeme vs..Ha bir de motor koymuşlar arabaya gitsin diye.Şimdi bu arabaya 30.000TL istenince insan önce bir düşünüyor,ulan neydi bu insanların günahı da bu arabaları bu paralara alıyorlar diye...Arabanın teknolojisi 2000 yılının teknolojisi,rakipleri Golf4,Bora,FocusI,Astra G vs.

2003-2004-2005 yıllarında rakipleri kasa değiştirmiş.Bu yıllar otomotiv sektöründe teknolojinin yarattığı oha! tepkisinin en üst seviyeleridir.Bırak rakipleri,aynı arabanın bir sonraki kasasıyla arasında dağlar kadar fark vardır.O zamanlar da Honda,Toyota gibi markaların adı vardı şimdi de olduğu gibi..90'lı yıllarda içi dolu bir sevgiydi,90'ların sonuna doğru içi boş bir sevgi oldu..Kraldan çok kralcı milletimde etkileri hala devam ediyor.Civic VTEC,motoru ve otomatik şanzımanı dışında sınıfındaki bir çok araçtan gerideydi bir çok yönden.Yukarıda saydığım rakiplerinden özellikle.Üstelik rakipleri kasa değiştirdi,çok fark yaratan kasa değişimlerinden bahsediyorum.Civic'e bir çok konuda koyan geçen Focus'lar,Golf'ler Astra'lar kasa değiştirdi.Yeni kasalar FocusII,Astra H, Golf V,Jetta'lardı.Şimdiki ikinci el piyasalarını incelediğimizde bu araçların ikinci el temizini ki benzinli,otomatik olacaksa ortalama olarak 08-09 modellerinin dolularından alabilirsin.Şimdi soruyorum sen hangi akla hizmet o arabayı o rakama alma cesaretini kendinde buluyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

O paralara onu alma bunu al.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-honda-civic-1.8-executive-140hp-sunroof-deri-f1-vites-143064857/detay

hocam çok saol yardımın için de ben lpg li arıyorum
  • Asıl sorun insanların "çingen pazarlığı" dediğimiz şeyi yapanlar yüzünden fiyatları yüksek yazması. Adam arabayı 28bin'e satacaksa, bunun olacağını bilip 30bin yazıyor, sonra da araç başında pazarlık sünnettir diye indirimini yapıyor.
  • Fiyatlar uçuk.
    Geçen hafta arkadaşım sattı 2010 model siyah elegans. makyajlı kasa.
    Lpg ve orjinal navigasyon seti vardı.
    Honda'ya takasa 38 bine verdi.
    Arkada 3 parça boyalı, değişensiz.
    3 bin lira daha koyup 2008 modellere bakınız.
    2006 serisi maksimum 25-26 bin. ES ve temizse 27 bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glovkiss_1907

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-tertemiz-60-binde-144391210/detay

arkadaşlar araç bu bi yorum yapabilir misiniz değermi araca verilir mi + ve - yönlerini yazar mısınız

Hocam şakamı yapıyorsunuz şu araca 30 bin nedir bu civic manyaklığını o arabaya o para çok fazla illa alacaksanız üste 2-3 daha ekleyip bi üst kasasını alın

• arkadaşlar çok teşekkürler o araçtan vazgeçtimben.kon şimdi başka bir yere kayacak ama kararsız kaldım size sorayım dedim:

clio 1.2 benzinli 120 beygirlik aracı mı
    clio 1.5 dizel 120 beygirliği mi karar veremedim sizce hangiisi ni alayım sebepleri ile birlikte soyöer iseniz memnun olurum( burada sizin ile oyun oynamıyorum yanlış anlaşılmasın bu yüzden bi kampanyaya rast geldim o yüzden bu iki araç arasında kaldım )
  • bu ikinci el piyasasını anlamak çok zor tamam sorunsuzdur anlarımda bu arabalara 27 28 bile çok para taş çatlasın 26 bin lira olmalı böyle bir araba
    honda vtec i bende çok seviyorum almakta isterim fakat bu piyasayla biraz zor
  • Es olsa araç çok az km yapmış temiz duruyor 29 verilebilir.

Ama bu arabaya çok para. Malesef piyasada böyle. Kafaya koyduysanız sizi üzmez sorun çıkartmaz yakıtı sevindirir daha bir sürü şey.
  • 30-31 bin liraya 2007 model fd6 Dream var.

28 binede verse alınmaz.

ES olsaydı belki oturup tartışırdık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya 2006-2007 sol hb corolla da bakabilirsin en azından daha fazla donanım olur
  • entropy E kullanıcısına yanıt
    donanımın yanında konfor ve izolasyon da cabası..
    zorlansa dizel bile bulunabilir
  • Eski kasaya bu para verilmez bence,yeni kasaları da bu fiyata ve aynı zaman da bu kmye yakın da bulabilirsin
  • bu arabaya verilmez bu para

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.