Şimdi Ara

2006 MODEL HONDA CİVİC BİR HARİKA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet haklısıınız kardeşler japonlar sağlamcı dır.
  • öncelikle 1.8 140hp lik versiyon gelecek 3-4 ay sonra 1.6 lık versiyonu getirtilecek....dizel versiyonu ise 2006 sonu gibi ...
  • bu alet piyasaya çıktımı teknik verileri neler
    biraz detaya inelim resim resim
  • teknik verilerden şuan sadece bildiğimiz şehir için 8.4 şehir dışı 5.5 ortalama da ise 6.4 (1.8 motor 140 hp lik versiyonu için bu özellikler) 1.4 de ise honda jazz motoru var şimdilik bunları biliyorum ben,

quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_

bu alet piyasaya çıktımı teknik verileri neler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_

bu alet piyasaya çıktımı teknik verileri neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can -- 25 Ekim 2005, 14:45:11 >
  • Ağzın kulaklarına varıyor bakıyorum Can. Alıyor musun kesinleşti mi?
  • Abi onu bekliyorum zaten uzun süredir.Fiyatı 40ı pek aşmazsa civic, aşarsa golf sportline veya astra gtc bakıcaz
  • motorları gerçekten etkileyici özellikle140 ps diesel motor bence çok tutar

ama tasarımın başta biraz yadırganmacağını düşünüyorum

ama harika olmuş
  • gayet hoş gorunuyor ayrıca iç dizaynıda hoşmuş.
  • Astra GTC

NUMBER UNOOO...

quote:

Orjinalden alıntı: Can

Abi onu bekliyorum zaten uzun süredir.Fiyatı 40ı pek aşmazsa civic, aşarsa golf sportline veya astra gtc bakıcaz

• iç dizayna diyecek yok zati aracın motorundan sonraki en mükemmel bölgesi(bir honda her zaman motoruyla ön plandadır)
  • pes yani bu arabaya ayırdığın para en fazla 40 milyar daha fazla olursa gidip 45 milyar verip 1.6 115 beygir FSI alacaksın he yani DH Yöneticisi ne diyeyim ki sana ben....
    quote:

Abi onu bekliyorum zaten uzun süredir.Fiyatı 40ı pek aşmazsa civic, aşarsa golf sportline veya astra gtc bakıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcanadian

pes yani bu arabaya ayırdığın para en fazla 40 milyar daha fazla olursa gidip 45 milyar verip 1.6 115 beygir FSI alacaksın he yani DH Yöneticisi ne diyeyim ki sana ben....
    quote:

Yok yanlış anladın bu arabaya değil araba için bütçem max okadar.Golf V Sportline ve Astra GTC de 40milyar.Yani tabiki ilk tercih civic

• Kardeşim benim be arabadan anlıyorsun.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mrcanadian

pes yani bu arabaya ayırdığın para en fazla 40 milyar daha fazla olursa gidip 45 milyar verip 1.6 115 beygir FSI alacaksın he yani DH Yöneticisi ne diyeyim ki sana ben....
    quote:

Yok yanlış anladın bu arabaya değil araba için bütçem max okadar.Golf V Sportline ve Astra GTC de 40milyar.Yani tabiki ilk tercih civic

• BİRAZTANITALIM

• BUYRUN

• BEN BU ARABANIN 30-35 ARASI SATIŞA SUNULACAĞINI TAHMİN EDİYORUMFİYAT OLARAK DA CAZİP OLACAKTIR
  • arkadaşlar bu nasıl bir tüketim değerleridir.1.8 şehir 140 hp şehir içinde 8.4 helal olsun ne diyimki... fabrika değeri 8.4 maksimum 10 olsa bile sakin kullanımda helal olsun yani...
  • BU ARABAYI PİYASAYA SÜRMEKTE ÇOK KALDILAR BENCE BÜTÜN ARABALAR 2006 LARI SUNDU PİYASAYA
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman10

BEN BU ARABANIN 30-35 ARASI SATIŞA SUNULACAĞINI TAHMİN EDİYORUMFİYAT OLARAK DA CAZİP OLACAKTIR

Bu kadar özelliği olan bir arabanın fiyatı 1.8 motor için yaklaşık 40 milyarın altında olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.