Bildirim
2006 MODEL HONDA CİVİC BİR HARİKA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel kardeşim bununla ilgili bir topic var zaten forumu kirletme lütfen.
bu hb için
http://forum.donanimhaber.com/m_4221672/mpage_1/key_honda%252Cocak//tm.htm#4222527
bu da sedan için.
http://forum.donanimhaber.com/m_4342228/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcanadian -- 24 Ekim 2005, 15:39:51 > -
KARARI SİZ VERİN
-
mrcanadian
kardeş arkadaşın yayınladığı resimlerdeki akdran gerçek kadran sonunda bulduk yaw -
KARDEŞİM KİM BAŞLIK ATMIŞSA HİÇ HOŞ DEĞİL AYRICA ÇOK AŞARILARDA KALMIŞ ARKADAŞLAR BAKAMAYA ÜŞENEBİLİR VEYA ATYA BİLİR AMME HİZMETİ YAPIYOZZ BURDA -
CAN KARDEŞ RESİMLER %100 MADENİ İN TURKEY GERÇEK
-
gelse de gaza basında devir saati nasıl oluyo bir görsek yaw
quote:
Orjinalden alıntı: Can
mrcanadian
kardeş arkadaşın yayınladığı resimlerdeki akdran gerçek kadran sonunda bulduk yaw
-
1,8 MOTOR 140 HP 1,4 MOTOORUN İSE 83 HP OLACAĞI SÖYLENİYOR AMA TÜRKİYEYE GİRİŞ BELLİ DEİL -
Yok demek istediğim hb lerin akdran 6 ya kadardı bizde dizel kadranı diye düşünüyoduk şimdi 8 lik kadranı görünce rahatladım ondan -
hb si ocak - şubat ayında sedan ise haziran - temmuz da geliyor bilgi kesin honda türkiye anadolu grubu verdi bilgiyi
quote:
Orjinalden alıntı: freeman10
1,8 MOTOR 140 HP 1,4 MOTOORUN İSE 83 HP OLACAĞI SÖYLENİYOR AMA TÜRKİYEYE GİRİŞ BELLİ DEİL
-
quote:
Yok demek istediğim hb lerin akdran 6 ya kadardı bizde dizel kadranı diye düşünüyoduk şimdi 8 lik kadranı görünce rahatladım ondan
dizel hb war ama dimi?? 6liklar da dogru yani -
evet kardeş 6 ya kadar olan kadran tipik dizel kadranı kim ne yapsın dizeli 1.8 moto 140 hp şehir içinde 8.4 litre mükemmel düşük sarfiyat vw'nin 1.6 102 beygirleri bundan çok yakıyo işte honda....
quote:
Yok demek istediğim hb lerin akdran 6 ya kadardı bizde dizel kadranı diye düşünüyoduk şimdi 8 lik kadranı görünce rahatladım ondan
-
BENDE ÖYLE Bİ DUYUM ALDIM MRCANADİAN KARDEŞ HB DE DAHA HOŞ BİR GÖRÜNTÜ VAR GİBİ
-
WONDERFUL
quote:
BENDE ÖYLE Bİ DUYUM ALDIM MRCANADİAN KARDEŞ HB DE DAHA HOŞ BİR GÖRÜNTÜ VAR GİBİ
-
quote:
Orjinalden alıntı: mrcanadian
evet kardeş 6 ya kadar olan kadran tipik dizel kadranı kim ne yapsın dizeli 1.8 moto 140 hp şehir içinde 8.4 litre mükemmel düşük sarfiyat vw'nin 1.6 102 beygirleri bundan çok yakıyo işte honda....
quote:
140hp olsun da cok yaksin ya cok guzel motor
-
1,6 TÜRKİYEDE ÇIKACAK MI BENİM BİİLDİĞİM YOK 1,80 LER VERGİ DEZ AVANTAJI VAR -
quote:
1,6 TÜRKİYEDE ÇIKACAK MI BENİM BİİLDİĞİM YOK 1,80 LER VERGİ DEZ AVANTAJI VAR
1.4 ve 1.8 geliyor benim bildigim kadariyla -
AYRICA HIZ KONTROL SENSÖRLER VE BU BENZERİ ÖZELLİKLERDE OLACAKMIŞ HONDA SINIF ATLAMIŞ BU MODELLE -
evet 1.4 ve 1.8 geliyormuş (hb için konuşuyorum) 1.6 versiyonu çıkartılacak filan demediler
quote:
Orjinalden alıntı: tuuberk .
quote:
1.4 ve 1.8 geliyor benim bildigim kadariyla
sınıf atlama diye bir şey yok biliyorsun c segmentine japonlar bu özellikleri biraz daha piyasada kullanılıp çıkan problemleri gördükten sonra arızaları fix ederek çıkarıyorlar yani almanlar gibi testlerini müşteriye yaptırıp küfür yemiyorlar.
quote:
AYRICA HIZ KONTROL SENSÖRLER VE BU BENZERİ ÖZELLİKLERDE OLACAKMIŞ HONDA SINIF ATLAMIŞ BU MODELLE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcanadian -- 24 Ekim 2005, 16:06:27 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: mrcanadian
evet 1.4 ve 1.8 geliyormuş hb için konuşuyorum 1.6 versiyonu çıkartılacak filan demediler
quote:
Orjinalden alıntı: tuuberk .
quote:
1.4 ve 1.8 geliyor benim bildigim kadariyla
sınıf atlama diye bir şey yok biliyorsun c segmentine japonlar bu özellikleri biraz daha piyasada kullanılıp çıkan problemleri gördükten sonra arızaları fiz ederek çıkarıyorlar yani almanlar gibi testlerini müşteriye yaptırıp küfür yemiyorlar.
quote:
AYRICA HIZ KONTROL SENSÖRLER VE BU BENZERİ ÖZELLİKLERDE OLACAKMIŞ HONDA SINIF ATLAMIŞ BU MODELLE
aynen corolla da yaptiklari gibi.. yillarca dizelleri Turkiye`ye sokmadilar.. Daha yeni geldi ama garanti oldu
Honda da ayni mantikla ilerlemekte
Benzer içerikler
- kapadokya yol
- selenia 5w-30 motor yağı nasıl
- subap yanması
- toyota hilux 2.4 mtv ne kadar
- vag grubu nedir
- honda civic 2022 fiyat listesi
- kia sportage 2022 fiyat
- tiguan boyutları
- yeni skoda kodiaq
- chery elektrikli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X