Şimdi Ara

2006 MODEL HONDA JAZZ 1.4 LS NASILDIR?? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
38.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bende 2008 1.4 otomatik jazz var 7,3 LT / 100 km gösteriyor . Sizce LPG yapabilirmiyim değermi ? YAkıt masrafım yarı yarıya düşer mi ?
  • ben arabayi aldiktan 2 ay sonra taktirmistim atiker kit ve tank. iyi ki o zaman taktirmisim. benim sehirici tuketimim 18-19 krs sehirlerarasi 15-16 krs. o zamanlar bu zaten yakit cimrisi gerek yok demislerdi ama rakamlar ortada. benimki 2006 1.4 ls duz vites...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 28 Temmuz 2014; 18:58:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • idare eder işte
  • arkadaslar bır sorum olacak.ıkı gun once jazz ls 2004 model arabamı aldım ve memeketıme donmek uzere yola koyuldum.aracı aldıgımda oksıjen sensoru yanıyordu.ustaya sorduk onemlı bırsey olmadıgını gıttıgınde ustana gosterırsın dıye soyleyınce bende gonul rahatlıhıyla yoluma koyuldum.bu arada,arabamı yalovadan alıp tekırdaga goturecegım.ferıbotle yenıkoy ordanda tekırdaga dogru yolumuzu almıs gıderken hararet gostergesı yanmaya basladı.kenara cektık suyunu koyduk.yola tekrar koyulduk ısık sonmuyor bız yınede devam ettık.o sekılde bır 20km sonra arac stop edıp kenara cekmek zorunda kaldık.hararet ve oksıjen sensorunden sonra aku ve yag ısıgıda yanmaya basladı.motorunu actık bır yarım saat kadar bekledık.motor cok ısınmıs oldugundan zaten calıstıramamıstık.bekledıkten sonra motor benzın yemeye basladı.bıraz devam ettık aynı sorunu tekrar verdı.basınıza daha once boyle bır sorun geldımı?bu sorun neyden kaynaklanabılır.bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım.tesekkurler...
  • alırken baktırmamışmıydın...!
  • alırken baktırdım ancak soyle bır durum var sadece oksıjen sensoru yanıyordu.usta baktı en kotu ıhtımalle kalatızor pıslıkten tıkanmıs olabılır gıttıgınde temızletırsın dedıgı ıcın ve zamanımızda olmadıgı ıcın bız yola koyulduk.durum bundan ıbaret.var mıdır bu konuda bılgı sahıbı olan arkadas?
  • quote:

Orijinalden alıntı: temucin59

arkadaslar bır sorum olacak.ıkı gun once jazz ls 2004 model arabamı aldım ve memeketıme donmek uzere yola koyuldum.aracı aldıgımda oksıjen sensoru yanıyordu.ustaya sorduk onemlı bırsey olmadıgını gıttıgınde ustana gosterırsın dıye soyleyınce bende gonul rahatlıhıyla yoluma koyuldum.bu arada,arabamı yalovadan alıp tekırdaga goturecegım.ferıbotle yenıkoy ordanda tekırdaga dogru yolumuzu almıs gıderken hararet gostergesı yanmaya basladı.kenara cektık suyunu koyduk.yola tekrar koyulduk ısık sonmuyor bız yınede devam ettık.o sekılde bır 20km sonra arac stop edıp kenara cekmek zorunda kaldık.hararet ve oksıjen sensorunden sonra aku ve yag ısıgıda yanmaya basladı.motorunu actık bır yarım saat kadar bekledık.motor cok ısınmıs oldugundan zaten calıstıramamıstık.bekledıkten sonra motor benzın yemeye basladı.bıraz devam ettık aynı sorunu tekrar verdı.basınıza daha once boyle bır sorun geldımı?bu sorun neyden kaynaklanabılır.bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım.tesekkurler...

konuya ilişkin teknik bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamayacağım ama durum hiç de iç açıcı gözükmüyor. Allah kolaylık versin...

• quote:

konuya ilişkin teknik bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamayacağım ama durum hiç de iç açıcı gözükmüyor. Allah kolaylık versin...

banada öyle geldi
  • Slm arkadaşlar jazz en dolu modeli hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

Slm arkadaşlar jazz en dolu modeli hangisi

ES ve Elite ler doludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

Slm arkadaşlar jazz en dolu modeli hangisi

ES ve Elite ler doludur.

Yukarıdaki cevaba ek olarak 2. Nesil Jazz'da da Fun+ modeli dolu modeldir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.