Şimdi Ara

2006 MODEL HONDA JAZZ 1.4 LS NASILDIR?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
38.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: painkiller2525

quote:

Orijinalden alıntı: BayCC

Merhaba arkadaşlar 2005 Honda jazz ı mı aldım. 99.000 km. Gümüş gri. Sadece arka bagaj kapağı yetkili serviste değişmiş onun haricinde bir şey yok. 19.000 TL ye bitirdik.

hangi modeli aldınız: LS mi ES mi?

Es model.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Banada bulun bir tane aynı model fiyata
    Bu aralar piyasa acayip pahalı ve araba yok bekliyorum hala alamadım...
    Dediğim arabanında yanına gittiğimde adam fiyatı arttırdı birde dolu izleri vardı bende vazgeçtim...
  • arkadaşlar bugün bende 2006 ls aldım değişen yok sadece sol tarafta boya var yürürü gayet iyi durumda manuel benzinli 20500 e umarım iyi etmişimdir... ne yakar acaba??
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum 2005 ES 65.000 km 22.750 istiyor arkadaş nasıl sizce ön çamurluk boyanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum 2005 ES 65.000 km 22.750 istiyor arkadaş nasıl sizce ön çamurluk boyanmış

lpg varsa çok iyi yoksa biraz daha diretin derim.manuel mi? otomatik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum 2005 ES 65.000 km 22.750 istiyor arkadaş nasıl sizce ön çamurluk boyanmış

otomatik dostum, lpg ye sıcak bakmıyorum bu tip araçlarda zaten ekonomik bi araç araştırdığım kadarıyla bagaj hacmi çok hoşuma gidiyor bu aracın sıfır almak istedim ama çok pahalı geldi yeni kasaları 2. elde bi şansımı denemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 17 Temmuz 2012; 23:16:45 >
  • quote:

quote:

quote:

otomatik dostum, lpg ye sıcak bakmıyorum bu tip araçlarda zaten ekonomik bi araç araştırdığım kadarıyla bagaj hacmi çok hoşuma gidiyor bu aracın sıfır almak istedim ama çok pahalı geldi yeni kasaları 2. elde bi şansımı denemek istiyorum

valla daha bu hafta 1700km yol yaptım kırıkkale-trabzon arası gittim geldim lpgli.km de 14-15 krş anca yakıyor bazen daha az.ben tavsiye ederim tabi siz bilirsiniz.kırıkkalede lpgyi fulledim Fatsada tekrar fulledim.yaklaşık 35 lt lpg ile 500-540 km arası gidiyor yani 2 liradan hesaplarsanız 70/540=13 krş yapıyorfiyat iyiymiş biraz daha zorlayın şansınızı ve alın derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla daha bu hafta 1700km yol yaptım kırıkkale-trabzon arası gittim geldim lpgli.km de 14-15 krş anca yakıyor bazen daha az.ben tavsiye ederim tabi siz bilirsiniz.kırıkkalede lpgyi fulledim Fatsada tekrar fulledim.yaklaşık 35 lt lpg ile 500-540 km arası gidiyor yani 2 liradan hesaplarsanız 70/540=13 krş yapıyorfiyat iyiymiş biraz daha zorlayın şansınızı ve alın derim.

teşekkürler, valla çok hesaplı yol yapmışsın aklıma yatmaya başladı bu lpg işi

• Merhaba arkadaşlar,

Konuyu hortlatmış olacağım ama aracımı satmaya karar verdim

Eğer ilgilenen olursa bana ulaşabilir. Biraz fantazi olacak ama bu araçtan sonra Forester 2.0 XT düşünüyorum,

Sahibinden; aracım 115349920
  • Merhaba;

Honda Jazz 2002-2009 model yılları arası için güzel bir kullanıcı yorumunu BURADA paylaşıyorum.

Okunması gereken bir yorum bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomaDoga -- 23 Mart 2013; 18:20:05 >
  • Merhaba Honda dostları,
    aracımı satmak istiyorum. sizlerinde bilgisi olsun
    Araç Satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYR -- 13 Haziran 2013; 16:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYR

Merhaba Honda dostları,
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fiyat-dustu-garantili-kazasiz-boyasiz-degisensiz-otomatik-117162850/detay/

hocam link kırık bilgine..

• Arkadaşlar 1.4 honda jazz var. Arkadaşımın arabası otomatik siyah renk 82650 kmde ve hiç tüp takılmamış. Sunroof yok tiptroniklerden. İstanbul şartları malum lokal boya var ve bagaj kapağı değişmişti. Araç Bakırköyde ve hep kısa mesafe kullanıldı şehir dışına hiç çıkmadı. Çoğunlukla 5-6 km mesafede kullanıldı ve düzenli bakımları yapıldı. Arkadaşım arabayı yüksek devirlerde kullanmaz, asla zorlamaz. Park halindeyken arkadan darbe aldı ve serviste değiştirdi. Çok önemli değil. Başka önemli sayılabilecek kazası da yok. Alım için uygun fiyat nedir. 21000 tl istiyor. 2.ellere vergi gelecek falan deniliyor. Alınabilir mi? 20 bin TL vermeyi ve tüp taktırmayı düşünüyorum. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_raider

Arkadaşlar 1.4 honda jazz var. Arkadaşımın arabası otomatik siyah renk 82650 kmde ve hiç tüp takılmamış. Sunroof yok tiptroniklerden. İstanbul şartları malum lokal boya var ve bagaj kapağı değişmişti. Araç Bakırköyde ve hep kısa mesafe kullanıldı şehir dışına hiç çıkmadı. Çoğunlukla 5-6 km mesafede kullanıldı ve düzenli bakımları yapıldı. Arkadaşım arabayı yüksek devirlerde kullanmaz, asla zorlamaz. Park halindeyken arkadan darbe aldı ve serviste değiştirdi. Çok önemli değil. Başka önemli sayılabilecek kazası da yok. Alım için uygun fiyat nedir. 21000 tl istiyor. 2.ellere vergi gelecek falan deniliyor. Alınabilir mi? 20 bin TL vermeyi ve tüp taktırmayı düşünüyorum. Saygılar...

Modeli yazaydın iyiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    2004 modeldi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_raider

2004 modeldi sanırım

Bende 2004 ES yani en dolu modeli var.Otomatik ve BRC lpgli.Ben 24500 e almıştım hatasız boyasız

Sizinkine gelince.Sunroof yoksa LS yani boş modeldir.Model yılı aynı.20 bine alıp 2 bine tüp takınca 22 bine gelir.Bana fazla geldi hocam hem boş model hem de değişeni boyası olduğunu düşünürsek fazla gibi.Tek avantajı km si.

Size tavsiyem boş model almayın.Bakın öncelikle ES-LS farkını özet geçeyim.

ES de 4 disk fren, 4 cam otomatik,sunroof,yan havayastıkları ve aliminyum jant var.LS de bunlar yok.Ona göre düşünün işte.
  • quote:

Merhaba Honda dostları,
    Araç Satılmıştır.

Kaça gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

Merhaba Honda dostları,
    Araç Satılmıştır.

Kaça gitti

Üzerine 2 araç değiştim Hocam :)
    31,500e gitmişti...
  • amma hızlıymışsın haaa..
  • arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun otomatik jazz almayı düşünüyorum bütçem 23bın önceden civic 1.6 VTEC LS kullandım ve atak olması ve konforu çok iydi ama çocuk gelince biraz daha geniş ve küçük bir araba arıyorum acaba cıvıc teki ataklığı ve rahat kullanımı sağlar mı yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok sağolun .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.