Şimdi Ara

2007-2008 Audi q7 düşünüyorum acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bi ara discovery, Q7, X5 filan bakındım.
    Macera arıyodum.
    Sonra dedim bu masraf açarsa yazık bana.
    Sonra t31 kasa xtrail buldum 2008. Hem temiz az km li fiyatı görece uygun, hemde bu araçlara göre parça maliyeti daha uygun. En azından motor yaptırmak istesem bile reno nun 2.0 dizel ünitesi var. İlla ustasını bulurum dedim. İyide etmişim.
    Bütçe kısıtlıysa hiç bulaşma ama bütçe uygun gerekirse doğuşta indirtirim motoru dersen al. O motor her yerde yapılmaz çünki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara ben de baktım grand cherokee, q7, infiniti fx35. ama yüksek hacim yüksek maliyet olayları ve masraflarının çok can yakıcı olabilme ihtimalini bütçem kaldırmayacağı için vazgeçtim. 2011 model Subaru Forester aldım çok daha düşük fiyata. 100 bin km'de. 7 koltuk yok ama içi oldukça geniş ve kullandığım en ferah arabalardan biri. Yakıtı vs çok çok memnunum. Sadece 6 aylık vergisi 900tl tek handikapı bu.
  • Tekrardan teşekkür ediyorum başka önerisi olan varsa yazarsa memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Erreguay

Bende bi ara discovery, Q7, X5 filan bakındım.
    Macera arıyodum.
    Sonra dedim bu masraf açarsa yazık bana.
    Sonra t31 kasa xtrail buldum 2008. Hem temiz az km li fiyatı görece uygun, hemde bu araçlara göre parça maliyeti daha uygun. En azından motor yaptırmak istesem bile reno nun 2.0 dizel ünitesi var. İlla ustasını bulurum dedim. İyide etmişim.
    Bütçe kısıtlıysa hiç bulaşma ama bütçe uygun gerekirse doğuşta indirtirim motoru dersen al. O motor her yerde yapılmaz çünki.
    2014 leri hakkında ne düşünüyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.