Şimdi Ara

2007 Antara 2.0 CDTİ - 55.000 TL değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aahmety

Soracağım sorulara lütfen cevap verin bu cevaplar ışığında karar vermenize daha kolay yardımcı oluruz

1) Aracı en az kaç yıl kullanmak istiyorsunuz/planlıyorsunuz ??

2) Araç tek aracınımızmı olucak yoksa ikinci bir araç olarakmı alınacak ??

-Aracı en az 5 yıl kullanırız
    -Bu araç tek araç olacak, ikinci bir aracımız olmayacak..

Teşekkürler..
  • Cevap veren arkadaşlara tek tek teşekkür ederim yardımınız için..

İkinci el meselesini hiç hesaba katmadım desem yeridir, çünkü uzun süre binmeyi planlıyorum ama sizin söyledikleriniz ve satış rakamları ikinci eli için korkuttu açıkçası..5 sene de binecek olsam sonuçta bir gün elden çıkaracağız..
  • Sportage sorento qq vs bak arkadasım 5 yıl sonra satacam dıye gobegın catlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxu

quote:

Soracağım sorulara lütfen cevap verin bu cevaplar ışığında karar vermenize daha kolay yardımcı oluruz

Teşekkürler..

Aracı satacağınızda 10 yaşında bir antarayı elinizden çıkarmanız biraz zor olucaktır. Eğer bu benim için çok sorun olmaz (yani 5 yıl sonra yeni araç alırken bu aracın satışından gelicek paraya ihtiyacım olmaz) diyebiliyorsanız ki aracıda beğenmişsiniz de bence alabilirsiniz.

umarım yardımcı olabilmişimdir

saygılar.

• Son derece kaliteli bir araç olduğunu söyleyebilirim 3 4 ay kullanmıştım çok beğendiğim bir araçtı oturaklı kaliteli ağır bir duruşu var aracın türkiyeye sadece en full modeli satılıyordu yok yok diyebilirm araçta 2007 model .54 bin e almıştık aracı bazı sebeplerden ve araç fazlalığından dolayı 3 4 ay sonra 55 bine satmıştık. sattıktan sonra pişman olduk diyebilirim yani güzel kaliteli bir araç fiyat olarak 50000 55000 arası uygun bence.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler..

Aracı satacağınızda 10 yaşında bir antarayı elinizden çıkarmanız biraz zor olucaktır. Eğer bu benim için çok sorun olmaz (yani 5 yıl sonra yeni araç alırken bu aracın satışından gelicek paraya ihtiyacım olmaz) diyebiliyorsanız ki aracıda beğenmişsiniz de bence alabilirsiniz.

umarım yardımcı olabilmişimdir

saygılar.

cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: engin009

Son derece kaliteli bir araç olduğunu söyleyebilirim 3 4 ay kullanmıştım çok beğendiğim bir araçtı oturaklı kaliteli ağır bir duruşu var aracın türkiyeye sadece en full modeli satılıyordu yok yok diyebilirm araçta 2007 model .54 bin e almıştık aracı bazı sebeplerden ve araç fazlalığından dolayı 3 4 ay sonra 55 bine satmıştık. sattıktan sonra pişman olduk diyebilirim yani güzel kaliteli bir araç fiyat olarak 50000 55000 arası uygun bence.

ozellikle sikayetci oldugunuz bir husus varmiydi acaba
    bir de satisinda problem olmamis hizli satabilmissinz dogru mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Son derece kaliteli bir araç olduğunu söyleyebilirim 3 4 ay kullanmıştım çok beğendiğim bir araçtı oturaklı kaliteli ağır bir duruşu var aracın türkiyeye sadece en full modeli satılıyordu yok yok diyebilirm araçta 2007 model .54 bin e almıştık aracı bazı sebeplerden ve araç fazlalığından dolayı 3 4 ay sonra 55 bine satmıştık. sattıktan sonra pişman olduk diyebilirim yani güzel kaliteli bir araç fiyat olarak 50000 55000 arası uygun bence.

• quote:

quote:

hocam bir ara bende antara almaya niyetlenmiştim işler vs. değişti askıya aldım o olayı ama şu videoyu hergün izleyip gaza gelirdim :)

• 50 den fazla verme bence satan da muhtemelen satamaz o fiyata eğer bayan alıcı çıkmazsa.
  • o paraya sıfır km (1.6lt) alternatifleri varken bu para verilmez kanaatindeyim, mitsubishi asx, kia sport., hyundai x35 alınır yıllık vergiside bu kadar kazık olmaz ama tabi yüksek hacimli dizel keyfi isterim,mtv umrumda değil,satarken değer kaybını düşünmem dersen senin bileceğin iş ama fiyat yüksek.
  • Aracı kullanmadım ancak4-5 kere bindim ki,captivadan çok daha iyi malzeme kalitesi ve işçiliğe sahip bir araç antara.Özellikle kokpit dizaynı ve malzemeler çok çekici.Neredeyse captiva ile gece gündüz kadar farklı.

Kiremit rengi deri döşeme ve diğer iç elemanlar aracı çok daha istenir bir hale getiriyor ki,ilk gördüğümde aklıma beyzbol eldiveni gelmişti.Havalandırmalar ve direksiyon captiavdan sonra bu araç aynı mı sorusunu kişiye sorduruyor.Dizayn ve orantılar oldukça iyi ve azametli bir görüntü sergiliyor tiguan ın aksine.

Teknik olarak en büyük fark iki araç arasında,antaranın otom. şanzıman oranları biraz daha kısa olarak ayarlanmış captivaya göre buna rağmen alacak olsam ilk yapacağım şey box almak olur.Bir çok markaya göre alt devirleri sorunlu olan bu motor ,bu tür bir ürünle oldukça zevkli kullanıma sahip bir hala e getirilirken ,sakin kullanımda ekonomide sağlanır ki devamlı vites kuçültme ihtiyacı hissetmeyen vites kutusu olumlu etki görecektir.

Sonuç olarak ,çok daha çekici dizayna ve kaliteli malzemelere sahip bu araç kanaatimce bir kaç milyar fazla ederi bile hak ediyor gözümde.

• pek şikayetim yoktu gayet memnumdum sadece yakıtı biraz fazla gibiydi oda 1.6 honda civicden biraz fazla yakıyodu o kadar.şunu söylüyeyim 2012 auris ve 2011 hondamız var sağlamlık ve kalite bakımından antaraya hiç yaklaşamazlar. satarken ben zorlanmadım ama ama tr pek tutulmadığı için 2. eli biraz sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin009 -- 23 Mart 2012; 17:42:07 >
  • benim evin karsisinda galeri var siyah ici bordo antara var 1 yildir satilik ama satamadular hala o da cdti oto.
  • 2 el kaygınız yoksa alınır ve keyifle binilir teknik olarak captivayla aynı araç zaten
  • Değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim, hepsi değerlendirme ve karar verme aşamasında çok işime yarayacak..
  • Ben beyeniyorum bence değer....
  • quote:

Değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim, hepsi değerlendirme ve karar verme aşamasında çok işime yarayacak..

Merhaba. Kararınızı merak ettim. Antara aldınız mı acaba. Ben de aynı araçla ilgilendiğimden sordum.
  • az yaksa bır de...
  • Ne yaptınız? Aldınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.