Şimdi Ara

2007 Antara 2.0 CDTİ - 55.000 TL değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, sahibinden yukarıda yazdığım aracı buldum. Araç siyah, içi kahverengi deri döşeme, boyasız ve değişensiz, 65 bin km'de imiş. Sizce istenen fiyat nasıl ve Antara'nın bildiğiniz kronik bir sorunu var mı? Zira aracı şeklen çok beğenmeme rağmen teknik olarak detaylı bilmiyorum, bilen veya duyan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: maxu

Merhabalar, sahibinden yukarıda yazdığım aracı buldum. Araç siyah, içi kahverengi deri döşeme, boyasız ve değişensiz, 65 bin km'de imiş. Sizce istenen fiyat nasıl ve Antara'nın bildiğiniz kronik bir sorunu var mı? Zira aracı şeklen çok beğenmeme rağmen teknik olarak detaylı bilmiyorum, bilen veya duyan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler..

kesinlikle değmiyeceğini düşünüyorum çünkü aklınıza gelecek hemen hemen herseyi captiva ile aynı

captiva cok daha ucuz
  • Captiva ile Antara aynı araçlar. Chevrolet Captiva almanızı tavsiye ederim tasarım olarak da cok daha iyi bana gore
  • güzel araba nelere 50 binistiolar bn alırdım şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

güzel araba nelere 50 binistiolar bn alırdım şahsen
    Değerli arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim..

Captiva da dikkatimi çekmiyor değildi ama ne yalan söyleyeyim Captivanın yanında Antara çok daha yakışıklı gözküyor bana göre..Tamamen şahsi görüşümdür, amacım Captivayı kötülemek değil ama dış görünüşü olsun, kokpit dizaynı olsun Antara daha güzel geliyor bana..
  • quote:

Captiva da dikkatimi çekmiyor değildi ama ne yalan söyleyeyim Captivanın yanında Antara çok daha yakışıklı gözküyor bana göre..Tamamen şahsi görüşümdür, amacım Captivayı kötülemek değil ama dış görünüşü olsun, kokpit dizaynı olsun Antara daha güzel geliyor bana..

Zevk meselesi kimse birsey diyemez hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın tabiki sadece ikisi de aynı araba oldugu icin söyledik .)
  • quote:

Alıntıları Göster
    antara'yı beğenirim alınabilir ama türkiye'de tutulmadı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    2007 Captivadan 1-2 bin daha pahalıysa beğendiğn için o farkı verebilirsin.
    Daha fazlaysa yazık.

• altyapısı captivayla aynı ama içi-dışı ayrıntıları çok daha kaliteli bir araç.

ayrıca benzer bir captiva da zaten o fiyat.

bence alınır.
  • Ayni arac ama antara ikinci elde ancak sizin gibi metakli birine gider ona ragmen yuksek fiyat captivaya bakin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Ayni arac ama antara ikinci elde ancak sizin gibi metakli birine gider ona ragmen yuksek fiyat captivaya bakin derim
    Birisi bana Antara'nın üretim amacını anlatabilir mi?? 55.000 lira ne demek ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Alıntıları Göster
    Antara o parayı haketmiyor.Başka modellere bakmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Alıntıları Göster
    piyasası yok denecek kadar az, uzun süre binilecekse düşünülebilir fakat 2.eli oldukca riskli olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

piyasası yok denecek kadar az, uzun süre binilecekse düşünülebilir fakat 2.eli oldukca riskli olabilir

Alıntıları Göster
    2. elde başınızı ağrıtır, uzun süre kullunacaksanız 5,10 yıl olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

2. elde başınızı ağrıtır, uzun süre kullunacaksanız 5,10 yıl olabilir

Alıntıları Göster
    Aynı araba gibi dursalar da Captiva daha geniştir. En azından 7 koltuk seçeneği var. Antara'da o kadar iç hacim olmadığından 5 kişi sığabiliyor.

Bence vergiyi de hesaba katmak lazım. Bu zamanda genç 2.0 araçlar gerçekten külfetten başka bir şey değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Aynı araba gibi dursalar da Captiva daha geniştir. En azından 7 koltuk seçeneği var. Antara'da o kadar iç hacim olmadığından 5 kişi sığabiliyor.

Bence vergiyi de hesaba katmak lazım. Bu zamanda genç 2.0 araçlar gerçekten külfetten başka bir şey değiller.

Alıntıları Göster
    ben olsam antara yerine captiva almam antaranın içi çok daha güzel aracın dışı kadar içide önemli bütün vaktini o içeride geçiriyorsun captiva kamyonet gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çoksakatvar

ben olsam antara yerine captiva almam antaranın içi çok daha güzel aracın dışı kadar içide önemli bütün vaktini o içeride geçiriyorsun captiva kamyonet gibi

Alıntıları Göster
    Antara Captiva güzel araçlar ama size farklı iki önerim olsun; subaru forester , honda crv + lpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

antara'yı beğenirim alınabilir ama türkiye'de tutulmadı...

Yanılmıyorsun

2011 GM dünya satış rakamları

Chevy Captiva(Both) - 92,549
    V/O Antara - 6,226

http://www.fordinsidenews.com/forums/showthread.php?8356-General-Motors-Full-Year-2011-Worldwide-Sales
  • Aslında guzel bır arac ama trde tutmadıgı ıcın degmez gıbı
    Alternatıf araclara bakmanızı tavsıye ederım
    Almak konu degıl bırde satması var bunun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Aslında guzel bır arac ama trde tutmadıgı ıcın degmez gıbı
    Alternatıf araclara bakmanızı tavsıye ederım
    Almak konu degıl bırde satması var bunun :)
    Soracağım sorulara lütfen cevap verin bu cevaplar ışığında karar vermenize daha kolay yardımcı oluruz

1) Aracı en az kaç yıl kullanmak istiyorsunuz/planlıyorsunuz ??

2) Araç tek aracınımızmı olucak yoksa ikinci bir araç olarakmı alınacak ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.