Merhabalar, sahibinden yukarıda yazdığım aracı buldum. Araç siyah, içi kahverengi deri döşeme, boyasız ve değişensiz, 65 bin km'de imiş. Sizce istenen fiyat nasıl ve Antara'nın bildiğiniz kronik bir sorunu var mı? Zira aracı şeklen çok beğenmeme rağmen teknik olarak detaylı bilmiyorum, bilen veya duyan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: maxu
Merhabalar, sahibinden yukarıda yazdığım aracı buldum. Araç siyah, içi kahverengi deri döşeme, boyasız ve değişensiz, 65 bin km'de imiş. Sizce istenen fiyat nasıl ve Antara'nın bildiğiniz kronik bir sorunu var mı? Zira aracı şeklen çok beğenmeme rağmen teknik olarak detaylı bilmiyorum, bilen veya duyan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler..
kesinlikle değmiyeceğini düşünüyorum çünkü aklınıza gelecek hemen hemen herseyi captiva ile aynı
captiva cok daha ucuz
Captiva ile Antara aynı araçlar. Chevrolet Captiva almanızı tavsiye ederim tasarım olarak da cok daha iyi bana gore
güzel araba nelere 50 binistiolar bn alırdım şahsen
quote:
Orijinalden alıntı: 26_____
güzel araba nelere 50 binistiolar bn alırdım şahsen
Değerli arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim..
Captiva da dikkatimi çekmiyor değildi ama ne yalan söyleyeyim Captivanın yanında Antara çok daha yakışıklı gözküyor bana göre..Tamamen şahsi görüşümdür, amacım Captivayı kötülemek değil ama dış görünüşü olsun, kokpit dizaynı olsun Antara daha güzel geliyor bana..
quote:
Captiva da dikkatimi çekmiyor değildi ama ne yalan söyleyeyim Captivanın yanında Antara çok daha yakışıklı gözküyor bana göre..Tamamen şahsi görüşümdür, amacım Captivayı kötülemek değil ama dış görünüşü olsun, kokpit dizaynı olsun Antara daha güzel geliyor bana..
Zevk meselesi kimse birsey diyemez hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın tabiki sadece ikisi de aynı araba oldugu icin söyledik .)
quote:
Alıntıları Göster
antara'yı beğenirim alınabilir ama türkiye'de tutulmadı...
Alıntıları Göster
2007 Captivadan 1-2 bin daha pahalıysa beğendiğn için o farkı verebilirsin. Daha fazlaysa yazık.
altyapısı captivayla aynı ama içi-dışı ayrıntıları çok daha kaliteli bir araç.
ayrıca benzer bir captiva da zaten o fiyat.
bence alınır.
Ayni arac ama antara ikinci elde ancak sizin gibi metakli birine gider ona ragmen yuksek fiyat captivaya bakin derim
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
Ayni arac ama antara ikinci elde ancak sizin gibi metakli birine gider ona ragmen yuksek fiyat captivaya bakin derim
Birisi bana Antara'nın üretim amacını anlatabilir mi?? 55.000 lira ne demek ya.
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Alıntıları Göster
Antara o parayı haketmiyor.Başka modellere bakmanı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Alıntıları Göster
piyasası yok denecek kadar az, uzun süre binilecekse düşünülebilir fakat 2.eli oldukca riskli olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN
piyasası yok denecek kadar az, uzun süre binilecekse düşünülebilir fakat 2.eli oldukca riskli olabilir
Alıntıları Göster
2. elde başınızı ağrıtır, uzun süre kullunacaksanız 5,10 yıl olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.
2. elde başınızı ağrıtır, uzun süre kullunacaksanız 5,10 yıl olabilir
Alıntıları Göster
Aynı araba gibi dursalar da Captiva daha geniştir. En azından 7 koltuk seçeneği var. Antara'da o kadar iç hacim olmadığından 5 kişi sığabiliyor.
Bence vergiyi de hesaba katmak lazım. Bu zamanda genç 2.0 araçlar gerçekten külfetten başka bir şey değiller.
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Aynı araba gibi dursalar da Captiva daha geniştir. En azından 7 koltuk seçeneği var. Antara'da o kadar iç hacim olmadığından 5 kişi sığabiliyor.
Bence vergiyi de hesaba katmak lazım. Bu zamanda genç 2.0 araçlar gerçekten külfetten başka bir şey değiller.
Alıntıları Göster
ben olsam antara yerine captiva almam antaranın içi çok daha güzel aracın dışı kadar içide önemli bütün vaktini o içeride geçiriyorsun captiva kamyonet gibi
quote:
Orijinalden alıntı: çoksakatvar
ben olsam antara yerine captiva almam antaranın içi çok daha güzel aracın dışı kadar içide önemli bütün vaktini o içeride geçiriyorsun captiva kamyonet gibi
Alıntıları Göster
Antara Captiva güzel araçlar ama size farklı iki önerim olsun; subaru forester , honda crv + lpg
quote:
Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX
antara'yı beğenirim alınabilir ama türkiye'de tutulmadı...