Şimdi Ara

2007 Audi A3 1.6 102hp alinir mi? - DOGUS'TAN TEKLIF ALINDI - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
4.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Arac hasar kayitli ,daha mantikli secenekler var o paraya,performans fakirligide cabasi,almazdim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Senin kullanımın ile kaç lt yakar?

Benim aracimin fabrika verisi sehir ici tuketimi 9,6 litre.

Cok asiri agir kis kosullari haricinde bu deger rahatlikla tutuyor , atmosferik motor oldugu icin de kotu surprizlerle pek karsilasmiyorum ki oldukca devirli kullaniyorum , a3'te bu kadar basmam cunku altimdakinin gitmedigini biliyor olacagim.

Bu arabanin fabrika verisi sehir ici tuketimi de 10,9 litre. (kaynak:http://www.cars-data.com/en/audi-a3-1.6-attraction-specs/1625) Her 100km'de ortalama 1,3 litre fark eder. Yilda 15,000 icin 195 litre yakit farki 4,80'den 936 lira ediyor. (mevcut aracima gore olusabilecek maximum yakit farki

Ama Polo'nun 120km/s ile giderken 4.000 devir cevirmesi gibi bir problem var , sanzuman oranlari asiri kisa , yani yilda realist olarak 700-800 liralik yakit farki olusur diye dusunuyorum , o da 6-AT sanzumanin getirisi olarak bence deger... Ben 110,000 liraya arac alip sonra benzin fiyatlari pahalandi yada bakimini karsilayamam diye aglayanlardan degilim zaten

Alternatifin var mi peki agabey , 35-36 icin? Aslinda , Cruze'lar da menzile giriyor gerci ama A3'un tek kapi ve daha spor olmasi ve benim hem yetkili hemde ozel servislere hakim olmam gibi bir guzelligi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 12 Ekim 2013; 1:08:36 >

• Janjan kullanıcısına yanıt
    Kardeş aracı nakit mi alacaksın ? Ödeme şekli önemli..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Kendi aracimi satip , geri kalani nakit...

Gerci mevcut nakit miktarimi biraz asiyor ama birazcik da aileden isteyebilirim o kadarini sikinti etmezler. Kredi isine gercekten bulasmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Kendi aracimi satip , geri kalani nakit...

Gerci mevcut nakit miktarimi biraz asiyor ama birazcik da aileden isteyebilirim o kadarini sikinti etmezler. Kredi isine gercekten bulasmak istemiyorum

İkinci eli yavaş bir model,
    Şehir içinde 13 lt civarı benzin tüketimi, Hadi lpg uyguladın 16 lt lpg tüketimi,
    Performans yerlerde bu arada,

Bunlar bu aracı almamak için güzel nedenler.

• fiyat 2 bin fazla gibi.istanbul değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkalog -- 12 Ekim 2013; 1:24:09 >
  • 1.2 TFSI A3 Sportback'i 50 bin gibi bir fiyata bırakmışti yetkili bayi. Illa A3 olacaksa böyle bir kombinasyon düşünürdüm.

Yaşından dolayı dediginiz araci almazdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci el olayi cok asiri onemli degil ama diger tespitler dogru acikcasi... Esas olayi zaten Dogus'un takasta verecegi potansiyel fiyat belirleyecek. Adamlar 28-29 derse konu kapanir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlyas KARA

fiyat 2 bin fazla gibi.istanbul değil mi?

ankara arabasi hocam , tramer kaydini da ekledim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

1.2 TFSI A3 Sportback'i 50 bin gibi bir fiyata bırakmışti yetkili bayi. Illa A3 olacaksa böyle bir kombinasyon düşünürdüm.

50,000 TL imkanim malesef yok... yani bir ara krediye girip leon-golf falan dusunuyordum bazi arkadaslarimiz bilirler ama ayagimi yorganima gore uzatmanin daha dogru olcagini dusunmeye basladim.

Farkli onerilere de acigim bu arada , a3 aklimda hic olmayan bir modeldi ama arabayi cok iyi bildigim icin kafama yatti , cunku arkadasimin babasi ruh hastasi duzeyinde temizlik ve titizlik manyagi bir adam , arabayi epey bir araya taraya bulmustu , ondan yuksek fiyat cekiyor zaten diye dusunuyorum.
  • quote:

Ikinci el olayi cok asiri onemli degil ama diger tespitler dogru acikcasi... Esas olayi zaten Dogus'un takasta verecegi potansiyel fiyat belirleyecek. Adamlar 28-29 derse konu kapanir zaten.

Sana 1.2 Tsi Leon gider.

• ben kendi aracıma yaklaşık 1000-1500 fazla vermiştim. tanıdık bir galerici "o araçların temizini bulmak zor, 1-2 bin fazla ver önemli değil" demişti.
    haklıymış. ben 40 bin lira vermiştim zamanında.

araç sütçü beygiri gibi, gitmiyor, genelde 3500-4500 devir bandında kullanıyorum. ş.arası 11 lt, ş.içi 15-16 lt lpg tüketiyor.
    başka bir sıkıntısı yok ama.
  • Istedigim Leon 1.2 TSI - DSG minimum 56,400'e geliyor , kredisiz mumkun degil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

1.2 TFSI A3 Sportback'i 50 bin gibi bir fiyata bırakmışti yetkili bayi. Illa A3 olacaksa böyle bir kombinasyon düşünürdüm.

50,000 TL imkanim malesef yok... yani bir ara krediye girip leon-golf falan dusunuyordum bazi arkadaslarimiz bilirler ama ayagimi yorganima gore uzatmanin daha dogru olcagini dusunmeye basladim.

Farkli onerilere de acigim bu arada , a3 aklimda hic olmayan bir modeldi ama arabayi cok iyi bildigim icin kafama yatti , cunku arkadasimin babasi ruh hastasi duzeyinde temizlik ve titizlik manyagi bir adam , arabayi epey bir araya taraya bulmustu , ondan yuksek fiyat cekiyor zaten diye dusunuyorum.

Anlatmak istediğim sey bu tip üst marka araçları ikinci el almaktaki risk.

Ancak araci biliyormuşsunuz temizse aklınıza yatiyorsa alın. Ama kaç yil kullanmayi düşünüyorsunuz? Bu da onemli.

Coupe dusunuyorsaniz Megane III Coupe ye de bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Janjan kullanıcısına yanıt
    Fd6 civic otm olmaz mı ?

• Risk faktorunden kastiniz , temizlik durumuysa orda hicbir sikintisi yok , taa ilk sahibini bile biliyorum surekli gordugum bir arabaydi zaten arkadasim da yaklasik 4 yildir falan kullaniyor arabayi ve son derece sakin bir surucu.

Yilda en fazla , tas catlasa 15,000km.
    Ek olarak da en az 3 sene binerim.
  • quote:

Fd6 civic otm olmaz mı ?

Sedan dusunmuyorum, birde burda o Civic'ler iyice apacilerin eline dustu... Yoksa motor-sanzuman olarak audi'den kat kat basarili ona hicbir lafim olmaz Hb olanlar da 1.8 motor ve i-shift olmasi problem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Senin kullanımın ile kaç lt yakar?

Benim aracimin fabrika verisi sehir ici tuketimi 9,6 litre.

Cok asiri agir kis kosullari haricinde bu deger rahatlikla tutuyor , atmosferik motor oldugu icin de kotu surprizlerle pek karsilasmiyorum ki oldukca devirli kullaniyorum , a3'te bu kadar basmam cunku altimdakinin gitmedigini biliyor olacagim.

Bu arabanin fabrika verisi sehir ici tuketimi de 10,9 litre. (kaynak:http://www.cars-data.com/en/audi-a3-1.6-attraction-specs/1625) Her 100km'de ortalama 1,3 litre fark eder. Yilda 15,000 icin 195 litre yakit farki 4,80'den 936 lira ediyor. (mevcut aracima gore olusabilecek maximum yakit farki

Ama Polo'nun 120km/s ile giderken 4.000 devir cevirmesi gibi bir problem var , sanzuman oranlari asiri kisa , yani yilda realist olarak 700-800 liralik yakit farki olusur diye dusunuyorum , o da 6-AT sanzumanin getirisi olarak bence deger... Ben 110,000 liraya arac alip sonra benzin fiyatlari pahalandi yada bakimini karsilayamam diye aglayanlardan degilim zaten

Alternatifin var mi peki agabey , 35-36 icin? Aslinda , Cruze'lar da menzile giriyor gerci ama A3'un tek kapi ve daha spor olmasi ve benim hem yetkili hemde ozel servislere hakim olmam gibi bir guzelligi var.

Eğer bu yakıt değerlerinde gezinen bir araç olur ise, ben -her ne kadar 4 ileri olmasını beğenmesem de-
    Mazda 3 HB Impressive(yada touring) AT araçlara tekrar göz gezdirmeni öneririm. Daha donanımlı ve daha genç araç almak mümkün olabilir.

Mesela; Impressivehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2010-mazda-3-1.6-impressive,otomatik,koltuk-isitma,xenon,tavan-138398820/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-1.6-impressive-otomatik-vites-137023162/detay

Oturduğum yerde bir bayana ait 2010 Impressive AT var. 28km ortalama hız ile 10.2lt yaktığı gözüküyor.
    Ama bayan kullanımı düşünüldüğünde ben/sen 9lt yakarız duruyor.

Cruze AT dersen, onda da yaklaşık aynı yakarsın. O da, genç/az km/donanımlı/uygun fiyatlı bir seçenek olur. Bayide test edebilirsin.
    Yada yakın zamanda bu taraflara gelme planın var ise, benim aracı deneyip iyice mıncıklayabilirsin.

6. vites 100km sabit hız ile 2.500devir çeviriyor. Galiba! 120km ile 3.000devir...

• aslında cevabı kendiniz vermişsiniz. yakıt tüketimi çok, performans yok. 36.000 TL verdiğiniz aracın 3.sahibi olacaksınız. artı ileride arabayı satarken, alıcı sizin gibi arabayı tanıyamayacağından onca hasar kaydı bulunan aracı almak istemeyebilir. artı bu aracı 3 sene kullansanız neredeyse 10 senelik bir araç sahibi olacaksınız. bence b sınıfı 2.el sorunsuz bir araç tercih etmeniz çok daha faydanıza. şahsen bu tek kapı a3'leri aşırı beğeniyorum, ama yukarıda saydığım nedenlerden sonra araç çok makul değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.