O abes fiyatların sebebi ülkemizdeki vergiler. Genel olarak değerlendirildiğine, şahsen bana göre hiç bir araba kendi fiyatını hak etmiyor. Ne 0'da ne 2.el'de.
Ama bak, Avrupada aracı istersen tamamen kabak alabiliyorsun. Türkiye'deki gibi 3-4 donanım pakedi yok. İstediğin donanımı koydurtmayabiliyorsun. Oradaki araçlar burda gümrüğe geliyor, orada fiyatları fazla gösterilip %128 vergi üzerinden değerlendirilip satılıyor.
nipp takdir ettim seni boş konuşmuyorsun,işçilik hatası çok dedin ispat ettin
quote:
Orjinalden alıntı: nipp
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
nipp supersın hocam
ben iyi değilim. navigator biraz zayıf kaldı
şaka bir yana
deminde bahsetmiştim.
patronda jaguar S-type var. o bile bazı noktalarda deli ediyor insanı.
emniyet kemeri toplayıcısının ağızı maket bıçağı ile çapakları alınmış gibi. gösterge panelini kaplayan ağaç kaplamanın altındaki bazı bölgelerine kibrit çöpü bile sıkıştırılabilir. a stununu içeriden kaplayan kaddife döşeme sanki bally ile yapıştırılmış ve tamponlardaki krom çıtalar gerçek krom değil.dokununca dökülen cinsten.kağıt gibi
zenginin malı züürdün çenesini yorarmış o misal elbetteki o aracı rüyamda görürüm. fakat bazı arabaların abes fiyatları mükemmeller anlamına gelmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: hayathonda
nipp takdir ettim seni boş konuşmuyorsun,işçilik hatası çok dedin ispat ettin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
nipp supersın hocam
ben iyi değilim. navigator biraz zayıf kaldı
şaka bir yana
deminde bahsetmiştim.
patronda jaguar S-type var. o bile bazı noktalarda deli ediyor insanı.
emniyet kemeri toplayıcısının ağızı maket bıçağı ile çapakları alınmış gibi. gösterge panelini kaplayan ağaç kaplamanın altındaki bazı bölgelerine kibrit çöpü bile sıkıştırılabilir. a stununu içeriden kaplayan kaddife döşeme sanki bally ile yapıştırılmış ve tamponlardaki krom çıtalar gerçek krom değil.dokununca dökülen cinsten.kağıt gibi
zenginin malı züürdün çenesini yorarmış o misal elbetteki o aracı rüyamda görürüm. fakat bazı arabaların abes fiyatları mükemmeller anlamına gelmiyor.
yalnız ne göz varmış
daturkishulan
o vites kolu , torpido gözü vede koltuk bilmemne düğmesi ni gösteren resimler pazardan portakal alır gibi eleştirdiğim o mükemmel araca lincoln navigatore ait.
Ben işçilik dediğini bilmiyordum. Lincoln'ün belki çok hatası gözükebilir ama çok ufak tefek hatalar. Dikkate bile alınmayacak düzeyde bana göre. Çoğu araçtada çıkabilir.
quote:
daturkishulan
o vites kolu , torpido gözü vede koltuk bilmemne düğmesi ni gösteren resimler pazardan portakal alır gibi eleştirdiğim o mükemmel araca lincoln navigatore ait.
nipp ben sana laf sokmadım.gerçekten de bu işten anladığnı yazdığın yorumlarda ve de resimli örneklerde göstermişsin. ben de bu konuda bu kadar dikkatli olduğna göre ya kalıpçısındır ya da tasarım mezunusundur diye düşündüm.yannış mı??
ayrıca pazardan portakal sözünü de ben değil başkası söylemişti.
BAZI HATALAR OLABİLİR AMA Lincolndede olmaması lazım çünkü oda Amerikada prestij sembolü.
quote:
Orjinalden alıntı: daturkishulan
quote:
daturkishulan
nipp ben sana laf sokmadım.gerçekten de bu işten anladığnı yazdığın yorumlarda ve de resimli örneklerde göstermişsin. ben de bu konuda bu kadar dikkatli olduğna göre ya kalıpçısındır ya da tasarım mezunusundur diye düşündüm.yannış mı??
ayrıca pazardan portakal sözünü de ben değil başkası söylemişti.
arkadaşım sana karşı bir tavır almadım ki (kimseye almadım)
hangi araca ait demişsin bende aracı söyledim
gecen ay bruksel deki auto salon a gitmistik jeep e bakiyorduk arkadas biraz pazarlik falan yapmaya basladi tabi biraz kotulemeye sonra voyager den laf acildi kotuleme de
satanlar bile kabul etti yani voyager amerikada benzinli ve direksiyondan otomatik vitesli olarak uretiliyor ama dizel cok fazla uretimiyormus sadece avrupa icin ve diger ulkeler icin yani cok fazla gelistiremedigini cok fazla arge calismasi yapamadigini dizel ve manuel viteste adamlarda kabul etti yani o arabada bir kalite dusuklugu var ve birde yedek parca pahaliligi ve servis problemini de katarsan bayagi problemli bir arac
vel hasil adamlar ne kadar kotulesekte adamlar fazla inmedi grand cherooke limitid ti arkadas ta almadi en son 52000€ ya dustuler
y abeyler yok bir yerde capak kalmis filan.,
Bu NIPP MATRIX teki Neo gibi, KODLARI GOREBILIYOR
Boyle ayrintilar benim icin iscilik kusuru ve hatasi diil.
Boyle seyleri kafaya takarsan cok yasamazsin
Burada senden gorup te gidip Astramda ne iscilik kusuru varmis diye aramaya kesinlikle koyulmadim.
Aracimla memnunm simdi onlara mi kafayi takiyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme