Öncelikle Hayırlı Akşamlar Diliyorum Arkadaşlar... Aracım 2007 ModelHonda Civic... Sormak İstediğim Konu; Aracın Arka Stop Lambaları 2 adet... 1 Adette Sis Farı Var.. 1 Adet Stop Lamba Boşta Duruyor.. O Boşta Duran Stop Lambayada Ampül Alıp Stopların 4 lü Yanmasını İstiyorum...( Aşağıdaki Resimde Olduğu Gibi )
Gereken Ampül Yada Lambayı Nereden Temin Edebilirim ?? Aşağıdaki Resimde Yandığı Gibi Olmasını İstiyorum Arka Stopların...
Son Olarak Arka Plaka Lambaları Orjinali Sarı Halde Yanıyor Biliyorsunuz.. Ben O Lambaları Beyaz Ampülle Değiştirip (Resimdeki Gibi) Beyaz Ledli Bir Şekilde Yanmasını İstiyorum.. Gereken 2 adet Ampülü Yada Ledi Nerden Temin Edebilirim Üstadlar ??
2.herhangi bi, oto aksesuarcısından 5-10 liraya halledilebilir basit bişey. 1.de aynı şekilde gerekli ampül alınıp elektirkçide veye servis vs yapılır.
Bildiğim kadarı ile sağ-iç tarafın içi boş. Oraya duy ve ampül alman lazım. Sol-iç ise sis lambası. Oraya da çift kademeli ampül almak lazım. Park-stop ampülünden. Sonra kablo bağlantılarını yapmak yeterli.
Arkadaşlar. Honca civic arka stop modifiyesi için gerekli malzemeler ve açıklamalar linkte mevcut.