Şimdi Ara

2007 En İyi Antivirüs Yarışması Sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben başka bi forumda en iyi avp nın eset olduğunu okumuştum. kasper virüs kaçırmış uyumuş yani.
  • nod 32 3.0
  • quote:

Orjinalden alıntı: dinamit_

ben başka bi forumda en iyi avp nın eset olduğunu okumuştum. kasper virüs kaçırmış uyumuş yani.

Nod32 nin de son sürümü virüs kaçırıyor.Nod32 hiç virüs kaçırmıyor diyemeyiz.Her antivirüs illa ki virüs kaçırır.Normaldir.%100 koruma olmaz.

Türkiye de nedendir bilinmez herkes takmış bir kasper bir de nod32.Sanki başka kaliteli antivirüsler yok.Burda 1 yıllık Bitdefender internet security 2008 key i verdim yasal
    6 Aylık Avira Premium verdim.Acele eden keyleri aldı.Hemde yasal.Ama şu forumda hergün görüyoruz ki kaspersky ve nod32 keyleri için millet yardım bekliyor.Neden bu 2 programa bukadar bel bağlanıyor anlamak mümkün değil.Sanki bunların dışında antivirüs yok.Alman forumlarına bakın bakalım.Adamlar kendi antivirüsleini kullanıyorlar.Japonyada kendi ürettikleri antivirüsler.Yani bu nod32 ve kaspersky fanatikliğini bırakın derim.Avira Antivir in ücretsiz versiyonu bile nod32 den daha fazla virüs yakalıyor.Proaktif korumada da 1. seçildi.Database i kaspersky den de nod32 den de daha iyi.Önyargılarınızı atın artık.Başka güzel programlara da yönelin.Key arama derdinden de kurtulursunuz.Bedava diye korumayacak kuralı yok.Mesela COMODO FIREWALL bedava ama mükemmel bir güvenlik duvarı.Paralılarla çok rahat mücadele eder.Diyeceklerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 26 Aralık 2007; 12:21:17 >

• bir ara comodo firewall kullanmıştım. acaip paranoyak bir durumdaydım o zamanlar. yok o saldırırsa yok o virüs girerse filan ama sonradan anladım ki sadece hüsnü kuruntu yapıyormuşum. tamam comodo firewall ücretli olan diğer firewall kadar başarılı ama bana göre gereksiz . antivirüsten gerekli ayarlarmaları yaptıktan sonra firewall kadar olmasada ev kullanıcıları için gerekli olan korumayı sağlar. bu arada spywareleride unutmamak lazım.

@BrooklynZU
    son derece haklısın söylediklerinde. her antivirüsün açıkları olabilir ama önemli olan en az açığı olan ve sana en uygun antivirüsü seçebilmek. bu birazda deneme yanılma yöntemi ile yapabilir
  • Comodo nun alternatifleri var.Safety.Net veya Online Armor.
    İşini bilen ve her önüne gelen yere girmeyen biri windows güvenlik duvarı ile de idare eder.Kardeşlerim de kullanıdğı için mecburen kullanıyorum firewall.
    İnsanlar elbette istediği antivirüs ü kullanmakta özgürdür.Ama forumda serial isteyenleri görünce bu 2 programa mecburiyet benim canımı sıkıyor.Alternatifler var.Nod32 yi kendim test ettim amatör olarak ayrıca forumdan bir arkadaşımız da kendi yaptığı testi DOCTUS ta test i yayınladı resimli olarak.Nod32 nin 3.0 versiyonu uyuyor.Tamam 2.7 güzeldi ben 2.5 sürümünden beri kullandım.Herkese de önerdim.Ama önermiyorum artık.Temiz dediği sistemden tonla zararlı çıkardım başka programlarla.Yine yorum kullanıcınındır ama benim görüşlerim iyi değil.Kaspersky yi ücretli almayanlar da burda hergün key key diye ağlıyor.Kullanmasınlar.Mecbur değiller ki.Kaspersky süper program tamam.Ama sistem dosyalarına bulaşan zararlıları,sistem dosyalarını ayıklamadan komple silmesi hiç te iyi değil.Bu yüzden şu iki programa bel bağlamak anlamsız üstüne basarak söylüyorum.

• listedeki kaspersky in 2. olarak gösterilmesinin tek sebebi dikkat ettiyseniz fiatının yüksekliğinden. yoksa diğer tüm test kriterlerinde zaten - puanı olmadığı gibi 1. gösterilen bitdefender in 80 gb lık bir hdd tarama süresi ile karspersky nin tarama süresi arasında uçurum var. kaspersky ezmiş resmen.
    e diğer kriterlerde de bir eksikli söz konusu olmadığıda listede açkça görülüyor... fiatı yüksek olmasaydı 1.lik kürsüsüne yine kaspersky i çıkaracaklardı belliki. şu sıralama bunu gösteriyor sadece

ama sitenin testlerine güvenilip güvenilemiyeceği konusunda bir fikrim olmamakla beraber eset in 3. sırada çıkmış olması, (ki sanmıyorum o kadar ii biyerlerde yer bulacağını) insanda kuşku yaratmıyuorda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 26 Aralık 2007; 14:21:37 >
  • ben nod 32 kullanıyorum şuana kadar hiç virüs bulmad ya temizio yaada yok
  • arkadaşlar mrb. avira antivir kullanıyorum. bugün bi problem oldu. Avira system tray de gözükmüyor..nası eklerim? şu an sistemi koruyup korumadığını nasıl öğrenirim? teşekkürler
  • Program ekle kaldırdan avirayı seçip DEĞİŞTİR i tıklayın daha sonra Antivir GUARD açık mı değil mi ona bakın.(işaretli değil ise işaretleyip kuruluma devam edin)
    birde başlat>çalıştır>msconfig yazıp avira ile ilgili olan seçeneklerin işaretli olup olmadığına bakın.Eğer değilse işaretleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 7 Ocak 2008; 0:21:20 >
  • değiştir dersem programı yeniden kurmak istemez mi? yeniden mi kurmam gerekiyor programı?
  • hayır repair ediyor.Herhangibir değişikliğe sebep olmaz.Sadece kapalı modülleri açar veya açık modülleri kapatmanızı sağlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: CTADOW

Anti-Virus Software Reviews 2007
     2007 En İyi Antivirüs Yarışması Sonuçları

1) BitDefender
    2) Kaspersky
    3) ESET Nod32

#4 Trend Micro (PC-Cillin)
    #5 F-Secure Anti-Virus
    #6 McAfee VirusScan
    #7 Norton AntiVirus
    #8 AVG Anti-Virus Pro
    #9 CA Antivirus
    #10 Norman Virus Control
    #11 AntiVirusKit
    #12 AVAST!
    #13 Panda Titanium
    #14 F-Prot
    #15 PC Tools AntiVirus
    #16 ViRobot
    #17 WinAntiVirus
    #18 A CyberScrub AntiVirus
    #19 The Shield Antivirus
    #20 Windows OneCare Live

Kaynak:http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

Ben Kaspersky Kullanıyorum

• herkesin fikri farklıdır zevkler ve renkler tartışılmaz
    bencede KaSpEr SkY çok iyi ama bit defender da çok iyiymiş
  • herzman soylerim bende bitdefender diye 1 senedir kullaniyorum cok cok memnunum her format attigim makinaya bunuda kurarim service pack le 2 si mukemmel...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.