Şimdi Ara

2007 En İyi Antivirüs Yarışması Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1) BitDefender
    2) Kaspersky
    3) ESET Nod32

#4 Trend Micro (PC-Cillin)
    #5 F-Secure Anti-Virus
    #6 McAfee VirusScan
    #7 Norton AntiVirus
    #8 AVG Anti-Virus Pro
    #9 CA Antivirus
    #10 Norman Virus Control
    #11 AntiVirusKit
    #12 AVAST!
    #13 Panda Titanium
    #14 F-Prot
    #15 PC Tools AntiVirus
    #16 ViRobot
    #17 WinAntiVirus
    #18 A CyberScrub AntiVirus
    #19 The Shield Antivirus
    #20 Windows OneCare Live

Kaynak:http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

Ben Kaspersky Kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTADOW -- 29 Ekim 2007; 21:56:12 >

• Hayır kasper 2. diye böyle diyor.Kasper i hiç sevmediği için üstte görünmesini istemiyor.
    ama dediği doğru o sitenin testleri biraz uydurmadır kaale almayın bence de..geriye dönük bakarsanız liste neredeyse hep aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 29 Ekim 2007; 22:09:17 >
  • Norton, AVG Pro, Symantec (norton ile aynı firma zaten), NOD32, Panda, Avast (okulda) ve Kaspersky kullandım bugüne kadar ve Kaspersky Internet Security'den daha iyisi olmadığını düşünüyorum
  • bence tutarlı değil bu liste. mesela, virus definitions updated (defintions > yanlış yazılmış :-]) hourly yazılmış kapersky için. bu ne demek oluyor? şu demek değildir, saatte bir virus listesi güncelleştiriliyor, bu mümkün değil. bu noktada nis2007 örneğini verirsek eğer, internete çıktığınız anda lisanslı programınız symantec ile iletişime geçerek güncelleştirme var ise yükler. lisansınız yok ise ne yapar bilmiyorum. ayrıca bu kontrol süresini ayarlama kullanana kalmış. control panele girip bakma zahmetinde bulunulursa güncelleştirme frekansı değil bir saat, çok daha kısa bir süreye de ayarlanabilir. buradan norton için tam puan verilebilir. aynı şekilde updates için söylenecek pek fazla bir şey yok ben tam puan veriyorum. help/support, bunun için de söylenecek pek fazla birşey yok. iletişime geçme ihtiyacı olup da iletişime geçene sormak lazım. scanning time 80 gb hard drive, gelelim buna. bu maddenin üstü kapalı. buradaki kriter nedir acaba. en iyi şekilde hard diski taramak mı. bu özellik bütün yazılımları birbirinden ayıran özellik olsa gerek. dolayısıyla 8 dakikaya bakıyorum, maşallah diyorum. bellek dahil, sistemi koruyacak ve aynı zamanda da scan yapacak ve scan özelliğini de açarsak ne tarzda dosyaları tarayacak da bu sürede scan yapacak? ilk üçe girenlerde kaspersky için yorum yapabilirim. 8 dakika çok kısa bir süre, bu süreyi tüm yazılımlar sağlayabilir. ama dedik ya can alıcı nokta burada. sen tanıdık dosyaları pas geçersen belki bu süreye erişmek mümkün olabilir kimbilir. ama en azından bu listedeki norton ve mcaffee' yi kullanmamış olsam ki kullanıyorum, belki de ilk üçe girene tav olurdum. ayrıca, bu testleri aynı konfigurasyona sahip özelliklerdeki bir bilgisayarda tek tek yapmak lazım ki bu siteyi de tanımıyorum. ne derece doğru yaptı. ayrıca senin resim tam değil. siteye girip baktığımızda, norton için p2p file sharing için hiç yorumda bulunmamış yani puan vermemiş. registry startup protection için de aynı norton kullanan bilir ki bu özelliği işaretleyenin bilgisayarı düşük konfigurasyona sahip ise inim inler açılışta. daha alt detaylara bakıyorum, yani windows2000 devri de kapandı artık. listeye 95' i almış.

kısaca başka biri çıkıp da benim örneklemeleri, kaspersky için veya başka bir yazılım için de yapabilir. bu tamamen kullanana ve edindiği tecrübeye kalıyor. ne yalan söyleyim bu listeyi gözüm tutmadı. bugün aynı şeyleri donanımlar için okuduğumuzu düşünürsek, almış olduğu üründen pişman olan hiç olmuyor mu, nerden aldım bunu diye. ehh işte okumakla da pek olmuyor. okunanlara faq' ları da ilave etmek gerekiyor. ayrıca kullanmasını bilecek veya öğreneceksin. bu da önemli, herşeyi var ama kullanmasını bilen yok. (buradan herkesin başına taş yağabilir, benim başımda miğfer var herhangi bir başka konuda kimse saldırıya geçmesin. buna ubunut da dahil )

velhasıl, sitenin bu sıralamasını ben gerçekçi bulmadım. nortonu kesinlikle incelemediği aşikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 30 Ekim 2007; 21:16:07 >

• Windows OneCare Live tek tutarım
  • ya herşey boşta bunların keylerini bulmak ölüm be
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurcamlar

ya herşey boşta bunların keylerini bulmak ölüm be

Konuyla çok alakalı şeyler yazdınız ve herkes aydınlandı.Arkadaşlarım adına size teşekkür ediyorum.Yeni üyelerin huyu bu sanırım.Zamanı geçmiş başlıkları uyandırıp key ile ilgili şeyler yazmak bu foruma son zamanlarda üye olan kişilerde sık görülüyor.Key bulmak zor ise gidip bedava ve kaliteli olanları kullanın.Bu kadar basit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnanmıyorum bu Sonuçlara Avira Antivir 4ever
  • @Eh®imeN
    Zaten bu testi yapanları uzun zamandan beri biliyor birçok kişi.Parayı veren düdüğü çalar bu testte.Sıralama hep aynı.
  • garip bir durum kasper ikinci
  • Anket bana göre doğru değil.

uzun süredir kullanıyorum.İlaçlı

çok memnunum.Geçenlerde pc 15 dakikada bir kapanıyordu.Tarama yaptırdım.Bi kaç tane virüs buldu
    Sildi.Artık sorun yok
    isteyen pm atsın

• @speedman
    ben olsam o programa çok güvenmem.İlacını versen ne fayda edecek Avira varken buna kimse el sürmesin.Nedenini merak edenler buyrun

http://doctus.org/ca-anti-virus-2007-testi-t13972.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@speedman
    ben olsam o programa çok güvenmem.İlacını versen ne fayda edecek Avira varken buna kimse el sürmesin.Nedenini merak edenler buyrun

http://doctus.org/ca-anti-virus-2007-testi-t13972.html

neyse torrentten güzel bi program indireyim.bu programı sileyim o zaman.

• Gerek yok.Avira antivir kur.Hem bedava hem de güvenilir.Forumda 6 aylık key verdim yasal.Kapış Kapış gitti.
  • quote:

Gerek yok.Avira antivir kur.Hem bedava hem de güvenilir.Forumda 6 aylık key verdim yasal.Kapış Kapış gitti.

şu antiviri bir de ben deneyeyim. nod 32 nin yerini tutabılecekmı bakalm
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaLiHoRas_song

quote:

Gerek yok.Avira antivir kur.Hem bedava hem de güvenilir.Forumda 6 aylık key verdim yasal.Kapış Kapış gitti.

şu antiviri bir de ben deneyeyim. nod 32 nin yerini tutabılecekmı bakalm

tutuyor hatta nod 32'den daha iyi diyebilirim. bende nod32'den antivir'e geçtim. nod32 nin bulamadığı bir kaç zararlı buldu ve gerekeni yaptı
  • iyi bakalm denemekte fayda var o zaman. buaksam bı el atalım su işe
  • norton gibi programmi war

norton
  • quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

norton gibi programmi war

norton

evet norton gibi bilgisayarı gereksiz yere kasan, kastıgı yetmıyormus gibi adam gibi korumayan program yoktur.
  • eset nod32
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.