Şimdi Ara

En İyi Antivirüs Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım.Sizce en güvenli ve en kullanışlı virüs programı hangisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Chip'in nisan sayısında bir yazı var. orda chip editörün seçimi olarak Kaspersky'i seçmiş
  • En iyi antivirüs programı diye bir şey yok, kullanıcı dikkatli ve bilinçli bir kullanıcı olursa, windows, un standart Defender programı bile yeterli olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Avast kullanıyorum varlığı yokluğu belli değil pcde 20mb ram kullanımı var. Bir viruslu crack görmesin ama anında infaz yapıyor. Tavsiye ederim.
  • 15 - 16 yıldır forumlara bakarım, tartışması biten en iyi antivirüs konusu görmedim.
  • En iyi antivirüs, bilgisayar kullanmayı bilen kullanıcıdır.

Kendimi bildim bileli antivirüs kullanmıyorum hiçbir sorun

çıkmadı şuana kadar. Kaspersky yüklemiştim bi aralar ama boşa makinayı kasıyor gereksiz.

• Hızlı cevap vereyim,,, illa ki anti firüs yazılımı kuracağım ama bedava olsun diyorsan Avira Antivirus bedava sürümü derim ben
  • https://sharewareonsale.com/ bu sitedeki bedava antivirüslerden birini kurup kullanabilirsin. Yalnız antvirüslerin çoğu 90 günlük bedava lisanslı bilgin olsun.
  • Eset veya McAfee

• Bu arada belirteyim Malwarebytes artık antivirus oldu.
    https://www.malwarebytes.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 5 Mayıs 2017; 23:39:32 >
  • eset güzel kasmıyor ama koruyor mu bilmiyorum

önceden trend micro vardı arada pc fanı uçuyordu pc kendi kendine işlemler yapıyordu sildim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.