Şimdi Ara

Deepfreze tarzı iyi bir program tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kafemizde kullanmak üzere bir programa ihtiyacımız var deepfreze tarzında sadece sistemi korumaya yarayan dosya dışlama vs şeylere gerek yok reset atınca sorun çıkarmasın açılışları yavaşlatmasın virüsleri sisteme almasın yeterli. şuan shadow defender yüklü fakat açılışda bilgisayar ilk açıldığında kendisini 2 dakikada ancak toparlıyor müşteride pc yavaş diye düşünüyor malum müşteri daha akınsoft ekranı gelmeden tık tık firefox a tıklıyor sonrada 2 3 dakika beklerken dahada tıklıyor süreyi uzatıyor yedek almasına gerek yok dediğim gibi sadece sistemi yormasın sistemi korusun kafede deepfreze gibi kullanılacak önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

arkadaşlar kafemizde kullanmak üzere bir programa ihtiyacımız var deepfreze tarzında sadece sistemi korumaya yarayan dosya dışlama vs şeylere gerek yok reset atınca sorun çıkarmasın açılışları yavaşlatmasın virüsleri sisteme almasın yeterli. şuan shadow defender yüklü fakat açılışda bilgisayar ilk açıldığında kendisini 2 dakikada ancak toparlıyor müşteride pc yavaş diye düşünüyor malum müşteri daha akınsoft ekranı gelmeden tık tık firefox a tıklıyor sonrada 2 3 dakika beklerken dahada tıklıyor süreyi uzatıyor yedek almasına gerek yok dediğim gibi sadece sistemi yormasın sistemi korusun kafede deepfreze gibi kullanılacak önerilerinizi bekliyorum

Şu ana kadar belki 50 tane internet kafeye gittim çoğunluğuunda koruma vardı çok azında koruma yoktu ve hepsi deep freeze kullanıyordu. Deep freeze neden kullanmıyorsun bu işin piri deep freezedir. İstersen internettte ilaçlarını bulabilrisin

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

arkadaşlar kafemizde kullanmak üzere bir programa ihtiyacımız var deepfreze tarzında sadece sistemi korumaya yarayan dosya dışlama vs şeylere gerek yok reset atınca sorun çıkarmasın açılışları yavaşlatmasın virüsleri sisteme almasın yeterli. şuan shadow defender yüklü fakat açılışda bilgisayar ilk açıldığında kendisini 2 dakikada ancak toparlıyor müşteride pc yavaş diye düşünüyor malum müşteri daha akınsoft ekranı gelmeden tık tık firefox a tıklıyor sonrada 2 3 dakika beklerken dahada tıklıyor süreyi uzatıyor yedek almasına gerek yok dediğim gibi sadece sistemi yormasın sistemi korusun kafede deepfreze gibi kullanılacak önerilerinizi bekliyorum

Şu ana kadar belki 50 tane internet kafeye gittim çoğunluğuunda koruma vardı çok azında koruma yoktu ve hepsi deep freeze kullanıyordu. Deep freeze neden kullanmıyorsun bu işin piri deep freezedir. İstersen internettte ilaçlarını bulabilrisin
    deepfreze firmasının aç avukatları gözünü kafecilere dikmiş durumda polis eşliğinde kafeleri basıp tutanak tutup fahiş avukat masrafları istiyorlar

• quote:

deepfreze firmasının aç avukatları gözünü kafecilere dikmiş durumda polis eşliğinde kafeleri basıp tutanak tutup fahiş avukat masrafları istiyorlar

Alıntıları Göster
    yardım için bekleniliyor
  • quote:

yardım için bekleniliyor

Alıntıları Göster
    shadow defender i yükledik ama pek hoş değil yani açılışda 1 dakika fena kasıyor pc yi . bana deepfreze gibi kasmayan ve gerçek anlamda sistemi koruyan bir program lazım arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Drive Vaccine restore plus

on numaradır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkismail

on numaradır.

Aman, şifreyi unutma format bile atamazsın, onun haricinde güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayhan kullanıcısına yanıt
    unutursan ancak lisanslı kullanıcı isen şirket şifreyi çözüp sana söylüyor.

format atılarak düzltiliyor ancak format atarken önyükleme bölümü de silmen lazım.
  • quote:

unutursan ancak lisanslı kullanıcı isen şirket şifreyi çözüp sana söylüyor.

format atılarak düzltiliyor ancak format atarken önyükleme bölümü de silmen lazım.
    quote:

önyükleme bölümü de silmen lazım.

Nasıl siliyoruz orayı hocam, lazım olur ileride
  • quote:

on numaradır.

peki bu program açılışı yavaşlatıyormu? bilgisayarda bir yavaşlama söz konusumu? mesela şuan shadow defender var herşey iyi hoş ama pc açılıyor masa üstü geliyor birşeye tıklarsam 1 dakika beklemek zorundayım. yani ilk desktop a gelindiğinde pc yi 1 dakika meşgul ediyor. bu önerdiğiniz programda bu sorun sözkonusumu?
    ilk açıldığında bir kasma hissetmedim ben. açılışta oldukça hızlı ancak nihayetinde ilave bir program devreye girecek açılışta illa ki bir yavaşlama olacaktır. Ama hisedilecek seviyede değil
  • quote:

ilk açıldığında bir kasma hissetmedim ben. açılışta oldukça hızlı ancak nihayetinde ilave bir program devreye girecek açılışta illa ki bir yavaşlama olacaktır. Ama hisedilecek seviyede değil

işletim sisteminiz nedir? benım dediğim program xp de yapıyor ilk açılışdaki 1 dakika pc yi meşguş etmeyi neredeyse %100 kullanıyor 1 dakika boyunca işlemciyi sonrasında sorun yok.. ama ayn program windows 7 de sorunsuz o kasma sorunuda yok açılışdaki
    her ikisinde de kullandım bu programı herhangi bir sıkıntı yok mutlaka kendi sistemlerinden birine kur dene kısa sürede kuruluyor zaten
  • quote:

her ikisinde de kullandım bu programı herhangi bir sıkıntı yok mutlaka kendi sistemlerinden birine kur dene kısa sürede kuruluyor zaten
    hard diskde ne kadar boş alan olması lazım biliyormusunuz? bendekı hdd ler neredeyse full çünkü 8gb boş alan var ama bazılarında 250gb boş yinede kasıyo
    1 gb olması tavsiye edilir yazıyordu galiba ama kullanmıyormuş tamamını sadece tavsiye imiş
    http://www.drivevaccine.com/drivevaccine_remote_management.php

buradan ücretsiz deneme versiyonunu ve program hakkında bilgi edinebilirsin..

eğer lisans alınacaksa deepfrezee yerine kesinlikle bu alınmalı.
  • quote:

quote:

on numaradır.

peki bu program açılışı yavaşlatıyormu? bilgisayarda bir yavaşlama söz konusumu? mesela şuan shadow defender var herşey iyi hoş ama pc açılıyor masa üstü geliyor birşeye tıklarsam 1 dakika beklemek zorundayım. yani ilk desktop a gelindiğinde pc yi 1 dakika meşgul ediyor. bu önerdiğiniz programda bu sorun sözkonusumu?

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 2 Kasım 2013; 21:56:11 >

• quote:

1 gb olması tavsiye edilir yazıyordu galiba ama kullanmıyormuş tamamını sadece tavsiye imiş
    quote:

önyükleme bölümü de silmen lazım.

Nasıl siliniyor acaba ???
  • hayhan kullanıcısına yanıt
    win 7 dvd sini tak.
    kurulum ekranından onara tıkla
    önyükleme kısmını onar de o gerisini halleder.

yada illa yeniden sistem kuracam dersen win 7 kurulumda format listesinde yaklaşık 80 mb lık bir bölüm daha çıkar onu sil kurulum yeniden oluşturacaktır.
  • quote:

win 7 dvd sini tak.

yada illa yeniden sistem kuracam dersen win 7 kurulumda format listesinde yaklaşık 80 mb lık bir bölüm daha çıkar onu sil kurulum yeniden oluşturacaktır.
    quote:

win 7 dvd sini tak.

Teşekkürler, Bu şekilde şifreyi unutsam bile programı siliyor mu acaba ? Yada tam olarak ne işe yarıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 3 Kasım 2013; 8:21:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.