Bildirim
En İyi Disk Defrag Programı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
En iyisini çok bilmem ama O&O Defrag işimi fazlası ile görüyor. -
O&O Defrag gerçekten de çok başarılı. Bir türlü defragmante olmayan diski başarıyla birleştirdiğini gördüm. -
Arkadaşlar O&O Defrag'ın birleştirme yöntemlerini bir türlü anlayamadım. Biliyorsanız yazarmısınız... -
Şurdaki yazıyı inceleyebilirsin.
http://doctus.org/o-o-defrag-v8-professional-t10185.html -
Evet O&O'yu kullan.Süper -
quote:
Orjinalden alıntı: BrooklynZU
Şurdaki yazıyı inceleyebilirsin.
http://doctus.org/o-o-defrag-v8-professional-t10185.html
Teşekkürler -
Şu ana kadar disk birleştiricisi olarak Diskeeper, Perfect Disk ve O&O Defrag programlarını kullandım. O&O Defrag 'ı tavsiye ederim. HDD yi birleştirirken başka işleri aynı anda yapabiliyorsun, otomatik birleştirme oluşturup gerektiği zaman kendi birleştirme işlemini yapıyor. Birleştirme yöntemlerine gelince ilk kez kurduğumda Stealth birleştirme, ikincisi seferde de Space birleştirme yaptım. Birleştirme işleminden sonra sistem performansında gözle görülür bir artış oluyor. -
Tavsiyeler için teşekkürler O&O kurdum ve defrag işlemine başladım bakalım -
Bir de bu program defrag yaparken bilgisayarı kullanabiliyoruz diye birşey duymuştum.Ama emin değilim.O yüzden ben yaptığımda kullanmadım -
Kullanabilirsiniz.Windows defrag işlemi gibi değildir.İstediğiniz işlemi yapabilir veya yapmakta olduğunuz işleme devam edebilirsiniz.Herhangibir sorun olmaz.Ama tabiki daha düzgün bir defrag için birleştirme esnasında pc yi serbest bırakmak daha iyi olacaktır. -
O&O Defrag ı öneririm ben de.. süper program. -
PerfectDisk 2008 -
ben mst defrag kullanıorm gayet de memnunum ama beni kandırmıodur inşallah defrag yapıom die -
quote:
Orjinalden alıntı: titanyum22
ben mst defrag kullanıorm gayet de memnunum ama beni kandırmıodur inşallah defrag yapıom die
O&O Defrag prof.v10 u bi dene beğenmezsen geri dönersin kullandığına.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X