Şimdi Ara

En İyi Disk Defrag Programı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En iyi ve başarılı şekilde disk defrag yapan program hangisidir arkadaşlar?Şimdiden teşekkürler..

• En iyisini çok bilmem ama O&O Defrag işimi fazlası ile görüyor.
  • O&O Defrag gerçekten de çok başarılı. Bir türlü defragmante olmayan diski başarıyla birleştirdiğini gördüm.
  • Arkadaşlar O&O Defrag'ın birleştirme yöntemlerini bir türlü anlayamadım. Biliyorsanız yazarmısınız...
  • Şurdaki yazıyı inceleyebilirsin.
    http://doctus.org/o-o-defrag-v8-professional-t10185.html
  • Evet O&O'yu kullan.Süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Şurdaki yazıyı inceleyebilirsin.
    http://doctus.org/o-o-defrag-v8-professional-t10185.html

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu ana kadar disk birleştiricisi olarak Diskeeper, Perfect Disk ve O&O Defrag programlarını kullandım. O&O Defrag 'ı tavsiye ederim. HDD yi birleştirirken başka işleri aynı anda yapabiliyorsun, otomatik birleştirme oluşturup gerektiği zaman kendi birleştirme işlemini yapıyor. Birleştirme yöntemlerine gelince ilk kez kurduğumda Stealth birleştirme, ikincisi seferde de Space birleştirme yaptım. Birleştirme işleminden sonra sistem performansında gözle görülür bir artış oluyor.
  • Tavsiyeler için teşekkürler O&O kurdum ve defrag işlemine başladım bakalım
  • Bir de bu program defrag yaparken bilgisayarı kullanabiliyoruz diye birşey duymuştum.Ama emin değilim.O yüzden ben yaptığımda kullanmadım
  • Kullanabilirsiniz.Windows defrag işlemi gibi değildir.İstediğiniz işlemi yapabilir veya yapmakta olduğunuz işleme devam edebilirsiniz.Herhangibir sorun olmaz.Ama tabiki daha düzgün bir defrag için birleştirme esnasında pc yi serbest bırakmak daha iyi olacaktır.
  • O&O Defrag ı öneririm ben de.. süper program.
  • PerfectDisk 2008
  • ben mst defrag kullanıorm gayet de memnunum ama beni kandırmıodur inşallah defrag yapıom die
  • quote:

Orjinalden alıntı: titanyum22

ben mst defrag kullanıorm gayet de memnunum ama beni kandırmıodur inşallah defrag yapıom die

O&O Defrag prof.v10 u bi dene beğenmezsen geri dönersin kullandığına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.