Bildirim
En İyi Driver Yedekleme Programı...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşım driver yedekleme programı diye bi şey bilmiyorum cahilliğimin kusuruna bakma. ama benim daha iyi bir çözümüm var. kasayı açıyorum anakart ekran kartı model noolarını alıyorum. sonra markanın sitesine gidip lazım olan driveri indirip yedek diskimde sürücüler isimli klasör açıp oraya yedekliyorum. format attıktan sonra da oradan kuruyorum. gayet pratik. -
Driver Genius
http://forum.donanimhaber.com/m_30365081/mpage_1/key_//tm.htm#30365081
http://forum.donanimhaber.com/m_10554098/mpage_1/key_//tm.htm#10554098
Driver Magician
http://forum.donanimhaber.com/m_8180580/mpage_1/key_//tm.htm#8180580
Linklerde anlatımı mevcut.Kolay gelsin.
-
Driver Magician işimi gördü sağolun... -
quote:
Orjinalden alıntı: leonidass
arkadaşım driver yedekleme programı diye bi şey bilmiyorum cahilliğimin kusuruna bakma. ama benim daha iyi bir çözümüm var. kasayı açıyorum anakart ekran kartı model noolarını alıyorum. sonra markanın sitesine gidip lazım olan driveri indirip yedek diskimde sürücüler isimli klasör açıp oraya yedekliyorum. format attıktan sonra da oradan kuruyorum. gayet pratik.
Fortmattan önce bi program çalıştırıp bütün driverleri yedeklemek kadar pratik olamaz heralde... -
bu program her formattan sonra driverleri tekrar indirmiyo mu? ben bir kez indirip yedek diskime koydum driverleri. her lazım olduğunda bu programı kullanıp driver bul kur falan daha mı pratik yani?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidass -- 11 Temmuz 2009; 13:42:37 > -
hayır sen bilgisayarında eğer HDD böldüysen tabi format atmayacağın kısıma koyuyosun dosyaları...Sonra format atıosun pc açıldığında tekrar o programı kuruosun ve o dosyaları seciosun o kendi kuruo sana sadece çıkan sorulara onaylamak kalıo...Ama bu sadee driverleri kurar yani programlar fln olur ekrankartının fln onlar kurulmaz... -
benim için cazip değil ama bazı markaların driverlerini bulmak işkenceye dönüşebiliyo. onlar için biçilmiş kaftan... -
windows işletim sistemleri için güncel driverleri bulup yükleme özelliği var... -
o güzel bir özellik ama yukarıda biri markanın kendi sitesinden çekmiyo driveri demiş. driverle virüs falan da getirir mi diye bir soru aklıma takılmıyo değil... -
orası mechul işte adamlar ama buyuk ihtimallae önce driverler kendi sunucularına koyuyolar programda ordan cekiodur...Virüs olayı gercekten kotu bi durum olabilir...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- video tdr failure hatası
- video boyutu küçültme
- telefon neden ısınır
- telefon şarj olmuyor
- bilgisayar hızlandırma
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X