Şimdi Ara

2007 golf V 1.4 tsi vs 2020 egea 1.3 multijet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandigim arac 2007 model 130000km de golf V 1.4tsi comfortline manual

Temiz ve ciddi kazasi yok arac 8 yildir bende 2. Sahibiyim sadece tamponlar boyali ve on sag camurluk degisti yetkili serviste sag far ile birlikte ufak bir kazadan dolayi

Kronik arizalar ve yaslilik belirtileri var trim sesleri(cozumsuz)tavan doseme sarkma(degistirildi), motor zincir uzama degisim yapildi.

Bakimli bir arac

Piyasada 110-120 gibi ederi var.

Degisip 175 e egea sedan 1.3 multijet urbanplus dusunuyorum sifir km

Gorusleriniz nelerdir?

Neyi tercih ederdiniz yada alternatif olarak dizel ve temiz olmak kaydiyla max 60000km yi gecmemis manual otomatik farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayszgn -- 17 Aralık 2020; 22:45:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• golf e devam derim. Zaten pandemi dönemindeyiz, yok akşam 21:00 'den sonra çıkılmaz, yok hafta sonu çıkılmaz.

Aracın uzun zamandan beride sahibisiniz. Binmeye devam edin paranızıda başka türlü değerlendirin. Egea çok matah bir araç değil.
  • Golf ten egeaya geçmeyin. Kalite, güvenlik, sürüş keyfi ve bir çok açıdan üzülürsünüz. Ya golf ten devam edin. Ya da ekleyeceğiniz para ile model yükseltin. Daha yüksek modelli golf astra civic corolla gibi araçlar tercihlerinizde olmalı.
    1.6 Multijet egea kullanıyorum şirket aracı olarak.

• Garantili ve kullandığınız aracın yarısını yakan yepyeni bir aracınız olur. Bence alın . Zarar etmezsiniz . Donanım da tatminkar urban plus ta.

• Yaklaşık bir aydır aynı şeyi düşünürken buluyorum kendimi. Buda gösteriyor ki cidden FAKİRLEŞTİK!!! Çünkü yıllardır araba sahibiyim hiç böyle şeyleri aklıma getirmedim, oysa şimdi sıfır araç alamama sıkıntısı bastı ruhumu...

Bende de 2010 civic otomatik var, yalıtım ve kısmen çekiş harici çok memnunum 3. Sahibiyim piyasası şu an 120 den başlayıp 160 a kadar uzanıyor. Acaba diyorum elden çıkarıp egea dizel alsam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuammA_ -- 18 Aralık 2020; 9:44:4 >
  • Bu arada bundan önceki arabam da 2006 golf5'ti bahsettin sorunlar yüzünden elden çıkarmıştım. Golf de özlediğim tek şey yalıtım...
  • 5 yıl sonra çok eski duracak yıl bazında elden çıkarıp aracınızı yenilemiş olursunuz çok masraf etmeden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.