Şimdi Ara

2007 HONDA CİVİC 1.6 DREAM 180 BEYGİR SORUN OLUR MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sok dyno ya arkadas akla kara belli olsun
  • iyi sallamış adam yazılımla 180 beygir yaptığını söylüyerek
  • benim araç da fabrikasyon 160hp ama çiple 230 hp oluyomuş.... (yersen) E o zaman subaru WRX i neden üretiyor? Honda Type-R ı neden üretiyor? VW - Peugeot GTI serisini neden üretiyor .

O aracın 180hp verebilmesin tek çare turbodur.
  • 125 hp atmosferik motor yazılımla 180 hp olmuş ha? Harika
  • tahsin053 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar program atılbiliyormus beyne. simdi bu 1.6 lar 110 ila 180 beygir makası arasında üretildiğinden beyne programla müdahale edilip makasın en tepesine cıkarılabiliyormus sonuç bu... ha tercih edilebilirmi bundan memnun olacak arkadaşları bilemem ama ben arabanın fabrıkasyon yazılımına müdahale edildiğinden riske girip almadım. simdi TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D, TOYOTA COROLLA 1.6 ve HONDA CİVİC 2007-2010 model aralığında bakmaktayım. en boşundan en dolusuna kadar temiz bişey buluram alacam inşallah. bulana kadar bakmaya devam...

bu arada TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D leri bu M aralığında en fazla KAÇ BİN km ye kadar almalıyım?
  • Yazılımla falan olmaz o iş. Ya 180 hp sanıyor aracı ya da baya parçasıyla oynanmış. Eğer performans için oynandıysa çok yakacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne salak ya bu üreticiler, atıyorsun yazılımı 125'lik araba oluyor sana roket. Ben de arkadaşa söyleyeyim de 125 TSI'ı turbolu zaten herhalde 200 beygire çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.