Şimdi Ara

2007 honda civic elegance sedan lastik tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an ist Ayışığı nda kampanya var.4conti alana filtreler hediye.
    Michelin için ustanın söylediğinde doğruluk payı var.

Fakat asfalt ta sorunsuz.Sen kötü bir tecrübe yaşadığın için böyle düşünüyor olabilirsin.Michelin alsan bile yaşadığın en ufak tatsızlığı lastiğe bağlayacaksın.Bu sebep den ötürü

Bridgestone ve contiden birini sec derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğukan haklı , Zaraman

Yaşadığın kazayı nedense michelin lastikle ilişkilendirmişsin
    psikolojik olarak sana itici geliyor, alırsan rahat edemeyeceksin
    bence de bridgstone veya conti al , en azından kafan rahat olsun
  • Bahsettiğim kampanya burda

http://www.honda.com.tr/continental.aspx
  • Eywallah dostlar teşekkürler yardımlarınız için.

Kampanyadan da haberim yoktu. Alacağım yere kampanya geçerli mi diye bir sorayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraman

Eywallah dostlar teşekkürler yardımlarınız için.

Kampanyadan da haberim yoktu. Alacağım yere kampanya geçerli mi diye bir sorayım.

Honda yetkili bayilerinde geçerli fakat dışarıdan da fiyat alın.

Zira yetkili bayilerde fiyat şişirme olabiliyor.Aynı conti dışarıda ne kadar bir bakın.Sonra filtre paralarını da çıkarmış olmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

quote:

Eywallah dostlar teşekkürler yardımlarınız için.

Honda yetkili bayilerinde geçerli fakat dışarıdan da fiyat alın.

Zira yetkili bayilerde fiyat şişirme olabiliyor.Aynı conti dışarıda ne kadar bir bakın.Sonra filtre paralarını da çıkarmış olmasınlar

Aynen öyle üstad. Fiyat alamadım ama takma ücreti kafadan 90 TL. Fiyatlarında şişirme olduğunu varsayarsak o filtrelerin parası da çıkıyor

Şimdiye kadar en iyi fiyatı, Gökçe lastik diye bir yerden aldım, bugün öğlen taktıracağım. Lastik başı 30 TL ucuz verdi, adamın tabiriyle "2013 taze lastik abi" dedi

• Sen tarihine de bak, şimdiden hayırlı olsun

• acele etme
    bu sitede hem fiyatlar iyi
    hem taze (taptaze) (!) lastik, hem kargo bedava
    hemde sökme takma balans falan bedava
    bi incele istersen,

http://www.otostart.com/lastik/

Uyanık ol Zaraman
    bizim buralarda hiç bir lastikçi ayrıca sökme takma parası almıyor
    sizinkiler biraz uyanık falanmı ne.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 7 Ağustos 2013; 16:58:17 >
  • Sağolasın caucass. Çarşamba günü çok az vaktim vardı. Bayram arefesi olmasından dolayı bir kaç yer kapalıydı ama sonunda 2013 Mayıs tarihli conti pc5'leri otostarttaki fiyatla aynı fiyata taktırdım(sökme, takma, sübap parası vs yok). Dün de 700 km yol yaptım. Açıkçası memnun kaldım. Rahatsız edici bir yanı olmadı. Tutuşu eskiye göre haliyle baya baya iyi oldu. Kullandıkça göreceğim bakalım.

Eywallah @dogukan21
  • quote:

Sağolasın caucass. Çarşamba günü çok az vaktim vardı. Bayram arefesi olmasından dolayı bir kaç yer kapalıydı ama sonunda 2013 Mayıs tarihli conti pc5'leri otostarttaki fiyatla aynı fiyata taktırdım(sökme, takma, sübap parası vs yok). Dün de 700 km yol yaptım. Açıkçası memnun kaldım. Rahatsız edici bir yanı olmadı. Tutuşu eskiye göre haliyle baya baya iyi oldu. Kullandıkça göreceğim bakalım.

Eywallah @dogukan21

Bende geçen yıl ağustosta benim conti pc2 yerine o zaman ülkeye yeni giren conti pc5 taktırmıştım. 1 yıldırda çok memnunum daha önceki üstünde gelen lastiklere göre daha yumuşak hamur ve yol sesini daha az alıyor; ayrıca adac testllerinde 1. çıkmış bir lastik. Doğru seçim yapmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gilth

quote:

Sağolasın caucass. Çarşamba günü çok az vaktim vardı. Bayram arefesi olmasından dolayı bir kaç yer kapalıydı ama sonunda 2013 Mayıs tarihli conti pc5'leri otostarttaki fiyatla aynı fiyata taktırdım(sökme, takma, sübap parası vs yok). Dün de 700 km yol yaptım. Açıkçası memnun kaldım. Rahatsız edici bir yanı olmadı. Tutuşu eskiye göre haliyle baya baya iyi oldu. Kullandıkça göreceğim bakalım.

Eywallah @dogukan21

Bende geçen yıl ağustosta benim conti pc2 yerine o zaman ülkeye yeni giren conti pc5 taktırmıştım. 1 yıldırda çok memnunum daha önceki üstünde gelen lastiklere göre daha yumuşak hamur ve yol sesini daha az alıyor; ayrıca adac testllerinde 1. çıkmış bir lastik. Doğru seçim yapmışsınız.

Bende öyle düşünüyorum hocam. Ama bir lastikçi de neredeyse her marka vardı, orada bana bir goodyear gösterdi. Herhalde EfficientGrip'ti. Yakıt tasarrufu ve tutuş gösteren etikette biliyorsunuz conti pc5 te yakıt C tutuş A, adamın bana gösterdiği goodyear lastikte yakıt B ve tutuş A idi ve ayrıca conti de 71 db olan gürültü, goodyear'da 68 idi. Açıkcası aklım bir yandan orada kaldı.

• Good year da gayet iyi lastik, hem daha ucuz hem bizim yollara uygun
    tek sorunu özellikle sıcak havalarda biraz ötüyor
  • http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2012-European-Summer-Tyre-Test-205-55-R16.htm
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2013-European-Summer-Touring-Tyre-Test.htm
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2012-ACE-Touring-Summer-Tyre-Test.htm

testlerde contiinental pc5 1. olmuş. Fakat Goodyear EfficientGrip'de gayet iyi bir lastiktir. Sonuç olarak kafanıza takacak bir durum yok, güvenli sürüşler...

• Bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkür ederim.

@Gilth
    @caucass
  • Bak......!
    ölümü öp michelinden başka lastik alırsan
    o kadar söylüyorum yani.....
  • quote:

Bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkür ederim.

@Gilth
    @caucass

Hop bizi unuttin mu

Hayırlı olsun yeni lastikler

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

quote:

@Gilth
    @caucass

Hop bizi unuttin mu

Hayırlı olsun yeni lastikler

Çok sağol doğukan hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı kusura bakma

• quote:

@Gilth
    @caucass

Konu tamam galiba
    neye karar verdin
  • Conti aldım demiş ya abi,yaşlılık alametleri bunlar
  • hadi yaw, ne zaman aldı contiyi
    o kadarda reklamını yaptık michelin in
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.