Şimdi Ara

2007 honda civic elegance sedan lastik tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heheh Michelin reklamı iyiymiş
  • michelin lastik kötü diyemeyiz,kullanım alanınıza bağlı.yumuşak hamuru dezavantaj olarak ıslakta biraz kayma ve sert çukurlarda balon yapma olarak size geri dönüyor.ama aracınızı sehir içi,belli yollarda kullanıyorsanız ve hız olarakta nadiren 80 km.geçiyorsanız alınabilir.tabiki neden kendimi ve aracımı riske edeyim derseniz,michelin mantıklı bir seçenek değil.

3 yıl conti pc2 kullandım civic'imde.çok memnundum,her özelliği diğeriyle doğru orantılı olan,dezavantajı az olan bir lastik.halen kullanıyorum diğer arabamda.
    2-3 ay önce civic'e conti pc5 aldım.size dezavantajdan bahsetmek isterdim ama YOK.abartısız mükemmele yakın bir lastik.
    çok daha sessiz,çok daha yumuşak,çok daha yola tutunma ve çok çok daha iyi ıslak zemin performansı.ani frenlerde sanki balata disk bir şey fırlıycak arabadan,o kadar iyi tutuyorki frenler,sanki arabanın arkası hoplıycak havaya fazlada abartmıyalım bunda yeni değiştirdiğim brembo disk+bosch balatanında katkısı var tabi

conti Premium contac 5 bugüne kadar kullandığım en iyi lastik kesinlikle.hiç macera aramayın,alın memnun kalıcaksınız.

• Contiye yumuşak diyeni ilk defa görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

michelin lastik kötü diyemeyiz,kullanım alanınıza bağlı.yumuşak hamuru dezavantaj olarak ıslakta biraz kayma ve sert çukurlarda balon yapma olarak size geri dönüyor.ama aracınızı sehir içi,belli yollarda kullanıyorsanız ve hız olarakta nadiren 80 km.geçiyorsanız alınabilir.tabiki neden kendimi ve aracımı riske edeyim derseniz,michelin mantıklı bir seçenek değil.

3 yıl conti pc2 kullandım civic'imde.çok memnundum,her özelliği diğeriyle doğru orantılı olan,dezavantajı az olan bir lastik.halen kullanıyorum diğer arabamda.
    2-3 ay önce civic'e conti pc5 aldım.size dezavantajdan bahsetmek isterdim ama YOK.abartısız mükemmele yakın bir lastik.
    çok daha sessiz,çok daha yumuşak,çok daha yola tutunma ve çok çok daha iyi ıslak zemin performansı.ani frenlerde sanki balata disk bir şey fırlıycak arabadan,o kadar iyi tutuyorki frenler,sanki arabanın arkası hoplıycak havaya fazlada abartmıyalım bunda yeni değiştirdiğim brembo disk+bosch balatanında katkısı var tabi

conti Premium contac 5 bugüne kadar kullandığım en iyi lastik kesinlikle.hiç macera aramayın,alın memnun kalıcaksınız.

Teşekkürler @abyss_ati aldım zaten conti 5 valla şimdiye kadar bende çok memnunum hele ki frenleme konusunda çok iyi duruma geldi araç

• Conti 5 i kaça almıştın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Conti 5 i kaça almıştın.

4 adet 620/12 taksit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Contiye yumuşak diyeni ilk defa görüyorum

honda civic'e harika araba diyenide ben ilk defa görüyorum
  • quote:

quote:

Conti 5 i kaça almıştın.

4 adet 620/12 taksit.

Tanesi 155 tl ye gelmiş.Çok iyi fiyat bence
  • quote:

quote:

Harika yeterli olamaz
    muhteşem, hayal ötesi, olağanüstü, inanılmaz bir araç

• quote:

quote:

Conti 5 i kaça almıştın.

4 adet 620/12 taksit.

Hakikaten iyi fiyata almışsın üstad. Ben 740 TL'den aldım. Ama bayram arefesiydi o yüzden çoğu yer kapalıydı.
  • quote:

quote:

Conti 5 i kaça almıştın.

4 adet 620/12 taksit.

Nerden almıştın,bizde bilelim.Şu an öyle bir fiyat yok gibi
  • quote:

quote:

quote:

Conti 5 i kaça almıştın.

4 adet 620/12 taksit.

Nerden almıştın,bizde bilelim.Şu an öyle bir fiyat yok gibi

otostart.com kampanyasından almıştım.ayrıca yeni tarihliydi gelen lastikler yanlış hatırlamıyorsam 2013/8 hafta olması lazım.

http://www.otostart.com/lastik/index.php?lastik=lastik-tyre-205-55-r16-857843 şuanda 189 tl imiş tanesi,takip edin sürekli kampanya yapıyor bu site.baska sitelerdede kampanyalar oluyor.
    benimde lastik değiştirme niyetim yoktu lastiklerim iyiydi ama kampanyayı görünce,fiyat uygun gelince aldım.pc2 leri çıkartıp vectraya taktım,pc5 leride civic'e.

• quote:

quote:

quote:

Harika yeterli olamaz

iğşallah servislik bir arıza başına gelmezde,bu mutluluğun devam eder

ben şuan yeni kasa c180 bakıyorum,istediğim gibi temiz bulursam hondayla olan ilşkimi sonlandırıcam.birdaha HONDA marka araba,motorsiklet hatta deniz motoru bile almam,benden uzak allaha yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaraman

quote:

quote:

Conti 5 i kaça almıştın.

4 adet 620/12 taksit.

Hakikaten iyi fiyata almışsın üstad. Ben 740 TL'den aldım. Ama bayram arefesiydi o yüzden çoğu yer kapalıydı.

zaten normal fiyatı öyle.kampanyalara indirimlere felan denk gelirsen daha aşağı bulabiliyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Harika yeterli olamaz

ben şuan yeni kasa c180 bakıyorum,istediğim gibi temiz bulursam hondayla olan ilşkimi sonlandırıcam.birdaha HONDA marka araba,motorsiklet hatta deniz motoru bile almam,benden uzak allaha yakın

Honda ile ne gibi bir olumsuzluk yaşadığını bilmiyorum ama tatsız şeylerle karşılaştığın belli
    genelde hondacılar araçlarını çok sever kolay kolay başka markayla ilgilenmezler
    ama mercedes dedinmi iş değişir tabi..Bende C180 almayı planlıyoum, 1.6 olanı accord ile aynı fiyat, hatta daha ucuz
    bakım ve yakıt masrafı biraz gözümü korkutuyor ama gülü seven dikenine katlanır artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Harika yeterli olamaz

Honda ile ne gibi bir olumsuzluk yaşadığını bilmiyorum ama tatsız şeylerle karşılaştığın belli
    genelde hondacılar araçlarını çok sever kolay kolay başka markayla ilgilenmezler
    ama mercedes dedinmi iş değişir tabi..Bende C180 almayı planlıyoum, 1.6 olanı accord ile aynı fiyat, hatta daha ucuz
    bakım ve yakıt masrafı biraz gözümü korkutuyor ama gülü seven dikenine katlanır artık

eski kasa civic'leri çok seviyorlar,fanatikleri çok.zaten bu yüzden HONDA'da türkiye satış politikasında kafasına göre takılıyor.yani alırsanız araba bu,almazsanız s.... kadar mantığındalar.son gelen dizel civic bunun en güzel örneği.
    bizim fd6 kasalar ise hondanın yüzkarası.o kadar fazla sorunu ve şikayeti varkı yazmaya kalksam sinirlerim dayanmaz.her arabanın kusuru olur,kronik hatası olur ama bukadarda olmaz.
    servisler daha içler acısı.doğru düzgün ustaları yok.istanbul içi bütün servisleri denedim ben.hepsi birbirinden beter.
    honda türkiye'de ayrı bir dert.bari onlar ilgilensin,çözüm üretsin diyorsun ama elemanları robotlaşmış.sen ne anlatırsan anlat,onlar bildiklerini okuyor.

benim araç 2008 civic 1.8 sedan executive O/T.uzun yolda yormaması dışında hiçbirşeyini beğenmiyorum.
    bundan başka 3 aracım daha var.2004 opel vectra,2012 jetta,2013 audi A3.vectram bile civic'in yanında arabanın DİBİ DİBİ

2011-2012-2013 c180 alırsan yakıtı çok güzel.1.6 150 bg-170 bg olanlar.bunlarda motor sistemi değişti.hem performans hem yakıt çok daha iyileştirildi.
    bakım masrafından hiç korkma,periyodik bakım haricinde servise uğramıycan zaten.onlarda abartı değil ,civic'e 300 veriyorsan,c180 en fazla 500 oluyor.senede 1 defa denk geliyor bakım sonuçta.
    70.000 TL ye c180 komp.full temiz az kilometreli bulabiliyorsun.60.000 TL'ye kadarda bulunabiliyor.

ben 3 ay kadar c180 2010 model kullandım.gerçekten doğru düzgün araba.tek bir kusur bulamadım.
    tek kusur,mercedes alıp kullanırsan,bir sonraki araban bundan daha yüksek bir model olmak zorunda,çünkü daha aşağısına binemiyorsun,araba gibi gelmiyor sana

• bende 2008 civic kullanıyorum, 5 yılı geçti bu güne kadar hiç. bir sorunla karşılaşmadım

daha önce izmir-torbalı üretimi vectra alıp kullanmıştım (96 ve 97 model) her ikisinide sıfır almıştım, her ikisininde sorunları bitmek bilmemişti,
    servisiyle akraba gibi olmuştum, yol tutuşu, fren dozajı falan iyiydi ama ufak tefek sorunları bitmek tükenmek bilmiyordu
    günümüzde de opellerin çok sorunlu olduğu ifade ediliyor, asıl sorunsuz olan honda, senin ki sanşsızlığına denk gelmiş olmalı

Mercedese gelince , bambaşka bir araç, başka araçlarla kıyaslanmamalı, ancak periyodik bakımlarının her biri 1000 tl. nin üzerinde dediler sevisinden
    Ayrıca 1500 kilonun üstünde ağırlığı olan 170 beygirlik bir aracın yakıtı ne kadar ekonomik olabilir ki
    Her ne kadar sitesinde fabrika verisi olarak 8 litre desede , bana hiç inandırıcı gelmiyor, bizim kıytırık hondalar bile ş.içi 10-11 litre yakıyorken , o koskoca saltanat arabasının daha düşük tüketimi olması mümkün değil, 170 HP dizeli var ama onunda fiyatı iki katı 200 bin Tl.

• quote:

bende 2008 civic kullanıyorum, 5 yılı geçti bu güne kadar hiç. bir sorunla karşılaşmadım

daha önce izmir-torbalı üretimi vectra alıp kullanmıştım (96 ve 97 model) her ikisinide sıfır almıştım, her ikisininde sorunları bitmek bilmemişti,
    servisiyle akraba gibi olmuştum, yol tutuşu, fren dozajı falan iyiydi ama ufak tefek sorunları bitmek tükenmek bilmiyordu
    günümüzde de opellerin çok sorunlu olduğu ifade ediliyor, asıl sorunsuz olan honda, senin ki sanşsızlığına denk gelmiş olmalı

Mercedese gelince , bambaşka bir araç, başka araçlarla kıyaslanmamalı, ancak periyodik bakımlarının her biri 1000 tl. nin üzerinde dediler sevisinden
    Ayrıca 1500 kilonun üstünde ağırlığı olan 170 beygirlik bir aracın yakıtı ne kadar ekonomik olabilir ki
    Her ne kadar sitesinde fabrika verisi olarak 8 litre desede , bana hiç inandırıcı gelmiyor, bizim kıytırık hondalar bile ş.içi 10-11 litre yakıyorken , o koskoca saltanat arabasının daha düşük tüketimi olması mümkün değil, 170 HP dizeli var ama onunda fiyatı iki katı 200 bin Tl.

@caucass hoca naptın ya şehir içi 10-11 lt, ben devirli kullanırım genelde 9'u aştığını bilmem

• Kemal abi sen honda ya kıytırık mı dedin?

Yok canım ben yanlış okumuşumdur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.