Şimdi Ara

2007 HONDA CİVİC-ROMANO LPG konusunda YARDIM?.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,2007 model romano lpg li civic sahibiyim.araç 38000 km de.bu lpg nin bakımı nezaman yapılmalı?bazı yerlerde lpg ye filtre takılması gerekir diyorlar.40000 olunca böyle bi işlem yapılmalımı??gaz kaçağı veya benzeri bi sorun yaşarmıyım diye tedirgin oluyorum.bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rızaa

arkadaşlar,2007 model romano lpg li civic sahibiyim.araç 38000 km de.bu lpg nin bakımı nezaman yapılmalı?bazı yerlerde lpg ye filtre takılması gerekir diyorlar.40000 olunca böyle bi işlem yapılmalımı??gaz kaçağı veya benzeri bi sorun yaşarmıyım diye tedirgin oluyorum.bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim.

bulunduğunuz ilin romano servisine uğrayın.. gerekli bakımlarını yaptırın.. detaylıca bilgi alırsınız...
  • mehmet usta tüplü araçlara lpg bakımı yapılmazssa herhangi bi sızdırma falan yaparmı?televizyonlarda görüyoruz.devamlı araçlar yanıyor patlıyor.bunun sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rızaa

mehmet usta tüplü araçlara lpg bakımı yapılmazssa herhangi bi sızdırma falan yaparmı?televizyonlarda görüyoruz.devamlı araçlar yanıyor patlıyor.bunun sebebi nedir?

kesinlikle bakım yapılmalıdır.. aksi halde büyük sorunlar oluşur..gaz kaçağı düşük ihtimal ancak .. olmayacak bişeyde değil... kesinlikle 6 ayda 1 gaz kaçak kontrolünü yaptırmakta fayda var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.