Şimdi Ara

HONDA CR-V 1.5 LPG UYUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
7.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    honda cr-v 1.5 turbo 193 bg motora sahip araca LPG takılabilir mi?
    takılan cr-v var mı acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda CR-V 1.5 LPG Uyumlu mu?

Honda CR-V, popüler bir SUV modeli olup 1.5 litrelik Vtec ve Turbo benzinli motor seçenekleriyle sunulmaktadır. Son yıllarda artan LPG kullanımına paralel olarak, Honda CR-V 1.5 Vtec ve Turbo motorların LPG uyumu merak edilmektedir.

Honda CR-V 1.5 Vtec LPG Uyumlu mu?

Honda CR-V 1.5 Vtec motorlu modellerin LPG uyumlu olduğu belirtilmektedir. Yetkili servisler veya özel otogaz dönüşüm merkezleri aracılığıyla LPG sistemleri taktırabilirsiniz. LPG takılı Honda CR-V 1.5 Vtec'ler, benzin ve LPG ile çalışabilmektedir.

Honda CR-V 1.5 Turbo LPG Uyumlu mu?

Honda CR-V 1.5 Turbo motorlu modellerin LPG uyumu konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Turbo motorlu araçların LPG ile uyumlu olup olmadığı, motorun teknik özelliklerine ve LPG sisteminin kalitesine bağlıdır. Honda'nın resmi kaynaklarında veya yetkili servislerinde bu konuda bilgi alabilirsiniz.

Honda 1.5 Vtec LPG Uyumlu mu?

Honda 1.5 Vtec motorlu araçlar, Honda CR-V dahil olmak üzere, genellikle LPG uyumludur. Ancak, aracınızın model yılı ve diğer teknik özelliklerini göz önünde bulundurarak yetkili servislerden veya otogaz dönüşüm merkezlerinden detaylı bilgi almanız önerilir.

Honda CR-V LPG Takılır mı?

Honda CR-V 1.5 Vtec motorlu modellerine LPG takılması mümkündür. Yetkili servisler veya özel otogaz dönüşüm merkezleri aracılığıyla LPG sistemleri taktırabilirsiniz.

Honda CR-V 1.5 LPG Uyumlu mu?

Honda CR-V 1.5 Vtec motorlu modeller LPG uyumludur. Ancak, Honda CR-V 1.5 Turbo motorlu modellerin LPG uyumu konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Bu konuda yetkili servislerden veya otogaz dönüşüm merkezlerinden bilgi alabilirsiniz.

Honda CR-V LPG Uyumlu mu?

Honda CR-V 1.5 Vtec motorlu modeller LPG uyumludur. Honda CR-V 1.5 Turbo motorlu modellerin LPG uyumu hakkında ise net bir bilgi bulunmamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Prins vsi 2 uygundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messuth

Prins vsi 2 uygundur.
    bazı ünlü lpg montajcıları uygun olmadığını söylediler.
    kime inanacağımı bilmiyorum.
  • biligisi olan paylaşırsa çok sevinirim. bende aldım, lpg uyumu bekliyorum varsa yaptıraacğım
  • bayfeynman B kullanıcısına yanıt
    lpg takılmadığını öğrenince 5008 dizel aldım.
    açıkçası yakıtı korkuttu beni.
  • Turkalog kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaşın dediği kit uyumlu esasında, ancak çok uyumlu değilse bile bir süre sonra mutlaka uyumlu bir lpg dönüşümü çıkacaktır.
  • Yeni Cr v için lpg konusunu biraz araştırdım bende bayiye sorduğumda bile net bir cevap alamadım, eğer gerçekten uyumlu ise bende almayı düşünüyorum, taktıran yada bu konuda kesin fikri olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda cr-v 1.6 i-dtec
    12 yıl önce açıldı
    Avensis 2.0 lpg uyumu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VSI-3 Dı uyumlu olduğu yazıyor.

CR-V V 12/2016- L15BY 1.5 142 kW (193 HP) Keihin 37820-5SJ-G62 / J662-210436 JXX VSI-3 DI LPG

https://warranty.prinsautogas.com/PrinsDIAvailableCustomer.pdf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.