Şimdi Ara

2007 marea lpg li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben fanatiklik yapmıyorum.Araç kaça satıldıysa onu yazıyorum.Araba iyi diye de tavsiye ettim.Ayrıca ben o kasanın efsane olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Ben fanatiklik yapmıyorum.Araç kaça satıldıysa onu yazıyorum.Araba iyi diye de tavsiye ettim.Ayrıca ben o kasanın efsane olduğunu düşünmüyorum.

O paraya o bomboş aracı önermek ister kabul edin ister etmeyin bal gibi fanatikliktir,kusra bakmayın,verdiğim linklere bakın,mantıklı olan herkes böyle öneriler vermelidir,benim aracım Opel,ama heryerde körükörüne Astra önermiyorum gördüğünüz gibi.
    Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 31 Ocak 2010; 20:03:34 >
  • marka ne olursa olsun 3 yaşında bir araba dururken gidip 12 yada 13 yaşında hurda alınmaz arkadaşlar mantıklı olun araç meselesi aynı kadın meselesi gibidir fazla kullanılmışından hayır gelmez...
  • 98 model klimasız clio'ya 13 bin tl isteniyorsa, 97 model corollaya 16 bin tl istenebiliyorsa, marea için 17 bin tl bedava oluyor o zaman
    ama marea efsane olamadığı için sıkıntılı piyasası. yukardaki arkadaş doğru sölemiş corolla al diye 16'ya al kullan 18'e sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vestigo -- 7 Mart 2010; 18:24:21 >
  • o efsane kasayı alıpta kasko yaptıramamak var+kaza yapıncada çıkmacıdan parça aramak var tavsiye ederken dikkate alırsanız iyi olur .çünkü yedek parça fiyatlarıda tutulduğu kadar yüksektir (far grubu vs).Corolla iyi araba ama artık o devir kapandı(sorunsuzdur ama hiçbir donanımı olmadığı için olanlarında görüntü olarak olmayanlardan bi farkı yok ederi 9000-11000 arası 17 verenin ya parası çoktur yada aklı yoktur..Arkadaşım madem tavsiye edeceksin 2003 üzeri 1.4 terralar var onu tavsiye et ).Marea güzel arabadır ama dostum 15 ten fazla verilmez,satarkende 14-15 arası gider ..
  • 2006 marea vip 67 binde deri döşeme sıralı sistem lpgli marea kaç para eder acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

15.550-16.000 TL ye çok temiz 1.6 GLi 97 corolla alabilirsiniz.Yakıt açısından da ekonomiktir.Performansta da Marea'yı tanımaz 10 yaş lafını söylemeyin lütfen,herşeyi dikkate alarak yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: ebola06

2006 marea vip 67 binde deri döşeme sıralı sistem lpgli marea kaç para eder acaba

16-17 civarı eder heralde...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.