Şimdi Ara

2007 marea lpg li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2007 fiat marea sıralı lpgli 60000 km de 17,000 tl edermi sizce

• üstüne biraz daha para koyarsan sıfır bir araç alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

üstüne biraz daha para koyarsan sıfır bir araç alabilirsin
    ne alcak sıfır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugsaban

ne alcak sıfır?

Alıntıları Göster
    fiyat açısından birşey diyemeyeceğim lakin 2001 marea (lpgli) sahibiyim ve tavsiye ederim.. denilenlere kulak tıka ve al kullan memnun kalırsın.. km.si biraz fazla gibi lakin yılda 20.000 yapmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sed22

fiyat açısından birşey diyemeyeceğim lakin 2001 marea (lpgli) sahibiyim ve tavsiye ederim.. denilenlere kulak tıka ve al kullan memnun kalırsın.. km.si biraz fazla gibi lakin yılda 20.000 yapmış...

Alıntıları Göster
    liberty ise boşver bence lpg hangi marka?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Biraz daha pazarlık edersen alınabilir bir araç.Şöyle 16-16.250 gibi kapatabilirsen iyi bir seçim olur.Lpgli olması avantaj.Yakıt açısından sorun olmaz.Araç seridir,konforludur.O paraya alınabilecek makul seçeneklerden biridir;yaş olarak ta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Biraz daha pazarlık edersen alınabilir bir araç.Şöyle 16-16.250 gibi kapatabilirsen iyi bir seçim olur.Lpgli olması avantaj.Yakıt açısından sorun olmaz.Araç seridir,konforludur.O paraya alınabilecek makul seçeneklerden biridir;yaş olarak ta..

Alıntıları Göster
    15.550-16.000 TL ye çok temiz 1.6 GLi 97 corolla alabilirsiniz.Yakıt açısından da ekonomiktir.Performansta da Marea'yı tanımaz 10 yaş lafını söylemeyin lütfen,herşeyi dikkate alarak yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

15.550-16.000 TL ye çok temiz 1.6 GLi 97 corolla alabilirsiniz.Yakıt açısından da ekonomiktir.Performansta da Marea'yı tanımaz 10 yaş lafını söylemeyin lütfen,herşeyi dikkate alarak yazdım

Alıntıları Göster
    geçen gun galerici bir aktabamın 12500tl ye 2005 benznli mareayı sattığını duydum.

• quote:

Alıntıları Göster
    Afedersinizde 2007 yılında üretilen MAREA varmı ki?

• quote:

Alıntıları Göster
    @Ali Doğukan
    Hocam tamam Corolla'yı seviyorsun da;etme gözünü seveyim..Bahsettiğin paraya o arabayı almak saçmalıktan başka birşey değildir.Zaten insanımız tutturmuş bi efsane kasa diye..Anladık araba iyiydi;güzeldi ama artık o paralaedecek kadar da iyi değil..

@fiat2001brava
    2007 model az da olsa var.2006 8.aydan sonra üretilenler zaten 2007 olarak çıktı.Piyasada daha çok 2006 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 31 Ocak 2010; 0:24:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

Afedersinizde 2007 yılında üretilen MAREA varmı ki?

Alıntıları Göster
    O fiyata genişliği - bagajı falan yeterli gelirse Mitsubishi Colt bulunur.
  • quote:

Bende de 2005 yılında 2001 model Marea Weekend ELX vardı 120.000 km yol yapmıştım o araçla
    çok zevkli bir araçtır

ama
    2001 marea 2007 marea dan daha kaliteli bir araçtır

2007 Marea bence 17.000 etmez en fazla 15 - 16 arası degerlendirilebilir.
  • quote:

13 yaşında bir arabaya 16 bin lira öylemi hemde mercedes değil toyota gerçekten komiksiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet

quote:

13 yaşında bir arabaya 16 bin lira öylemi hemde mercedes değil toyota gerçekten komiksiniz...

Alıntıları Göster
    arkadaş galiba espiri yapıyor 97 corolla =16.ooo,,,hadi gülelimmm;)

• biraz fiyatı kırmaya bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

biraz fiyatı kırmaya bak derim
    dostum 15 binden yukarı almamaya çalış merea yı hatta sana vip modelini bile önerebilirim çok şık ve karizmatiktir.ama 17 bin pahalı 20binede merea var ama ilerde aldığın fiyata satamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: vveeffaa

gülelim de neremizle

Kafana göre takıl tamam mı ? Buz beyazı,1997 Model 1.6 GLi 114.00 KM'de,değişeni boyası yok,atiker sıralı tüp,bakımlıydı.15.750 TL ye satıldı.1 ay önce.
  • Ben sadece yuh diyorum.Siz ve sizin gibiler yüzünden araç hakettiğinin çok üzerinde paralara satılıyor.Yerim efsanesini..
    quote:

• quote:

tamam hemşeriyiz ama katılmıyorum sana arkadaşlarında dediği gibi saçmalamışsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: vveeffaa

gülelim de neremizle

Kafana göre takıl tamam mı ? Buz beyazı,1997 Model 1.6 GLi 114.00 KM'de,değişeni boyası yok,atiker sıralı tüp,bakımlıydı.15.750 TL ye satıldı.1 ay önce.

Bizim de zamanında 96 model 1.6XEİ aracımız vardı,4 yıl kullandık,hiç sorun çıkarmadı ama artık devir değişti,yazıktır şu an verilen rakamlara 15-16 milyara zibil gibi ABS'li Klimalı,Airbag'li,çelik jantlı, hem de daha yüksek modelli araç bulunur.
    Örn:http://www.sahibinden.com/emsalsiz_focus_1_6_ghia-13WQQaXQQ20983702WQQpXQQdisplayitem
    Örn: http://www.sahibinden.com/ruhsat_sahibinden_satilik_fort_focus_1_6_ghia_sedan-48WQQaXQQ21014574WQQpXQQdisplayitem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.