Şimdi Ara

2007 Mercedes C180 kompressor sport ilanı hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mercedes harika duruyor.Herhangi bir sorunu yoksa kesinlikle mercedes....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Beyler 60 binliralık yeni kasa bom boş bir araç Sırf yeni kasa diye , okadar boş bir mercedes asla tercih etmezdim . Dağlar kadar fark var hem dış hem iç donanımda...

valla hocam sonra 88 binlik golfe benzemesin sonucumuz golf e 88 verdim ama full yani dersek taşlarlar bizi=))

şaka bi yana bnce olması gerekn bi çok şey vardır tam incelemedim ama

Yok bu golf gibi olmaz kardeş, sonuçta mercedesin konforuna veriliyor bu para, yıllanmış mercedese kimse 54 bin lira neden verdin demez emin ol . Ayrıca 54 bin lira vereceğin 2013 golften bu kadar konfor alamayacaksın birde öyle düşünmek lazım . Biraz niyete bakıyor olay, daha kaliteli bir içesahip, daha donanımlı bir C serisimi , yoksa sadece daha genç bir C serisi mi . Tabi yeni kasada illa teknolojik yenilikler vardır süspansiyon vs gibi , bir artısı da o dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

Bende de imzamdaki araç var. 2006 sport edition modeli ve 76 binde. Araç hala dipdiri ve pırıl pırıl. Ne döşemelerinde ne derilerinde hiçbir sorun ve yıpranma yok.

Aracınızın yakıt tüketimi nasıl?

Araç bastınmı gidiyor ;) e doğal olarak yakıyor. Sert kullanımda uzun yolda 13 lt yi bile gördüm. Ama sakin kullanımda ortalama 7 lt uzun yol verisi. Ama ben LPG taktırdım. Şu anda sakin kullanımda şehir içi 35 kr gibi yakıyor. Yakıtından memnunum yani. Uzun zamandır uzun yol gitmedim onunla o yüzden tam olarak güncel lpg verisi nedir kestiremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

İmkanınız varsa 60bin civarına yeni kasası tercih edilmeli bana göre:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-cok-temiz-125003283/detay

Bu araba yeni kasasını bildiğin biçer.
    C serisinin en kaliteli kasası,tank gibi bir sağlamlık var araçta.
    Yeni C serisinin iç mekanı bununla kıyaslanmaz bile,bu eskilerde öyle bir kalite var ki aklını alıyor insanın.
    54 bin de bu arabaya çok değil,bayıltmayacağı araba yok D sınıfında.

• mercedes her zaman her yerde mercedestir yanına 2013 model passat çek latitude çek esamesi olmaz hepsi sönük kalır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.