Şimdi Ara

2007 Mercedes C180 kompressor sport ilanı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Esenler Mengerler'de aracımı bakıma bıraktım o arada 2.ellere bakayım dedim ne var ne yok diye.Bende C serisinin bu kasasına hayranımdır.Aracı yakından inceledim.
    Araç buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mengerler-el2-d.pasa-da-2007-model-c180-k-sport-edition-avantgar-124435893/detay

Fotoğraflar çektim ilanda belli olmayanları.Sağ arka tampon sürtülmüş.Yine arka tampon sol tarafta çıta da kırık var fotoğrafta dikkatli bakarsanız eğer.Ön tamponların altları sürtülmüş.Yine arka tampon bagaj hizasında boya kalkmaları var.Onun dışında araç pasta cila istiyor kesinlikle ufak tefek izler var.72 binde araba tamam az km ama sanki biraz hor kullanılmış gibi geldi.Çünki içine bindiğimde koltuklar çok diri duruyordu hele arka taraf kullanılmamış gibi.Ama kapı içi tutunma yerler hep tırnak izi,vites topuzunda çizikler mevcut ve iç kısmında gri olan döşeme renginde bazı lekeler mevcut.Diyeceksiniz ki 6 senelik araba normal.acaba ben mi çok takıntılıyım?Aracın bütün elektronik aksamları çalışıyor. aracın fiyatını son olarak 54 bin tl'ye veriyorlar.Sizce fiyat daha aşağı çekilebilir mi? Yoksa pazarlıkla bu tamponlar halletrilip o şekilde mi alınmalı? Birde vites topuzunu değiştirmek istesem maliyeti ne kadar olur?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.Eklemeyi unutmuşum aracın sol arka kapı ve çamurluğunda boya vardır.
     2007 Mercedes C180 kompressor sport ilanı hakkında 2007 Mercedes C180 kompressor sport ilanı hakkında 2007 Mercedes C180 kompressor sport ilanı hakkında 2007 Mercedes C180 kompressor sport ilanı hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarBuyer -- 17 Mayıs 2013; 15:27:55 >

• Bence gayet guzel arac sonucta 2. El alinio fiyatida makul geldi bana siki pazarlikla dusebilir tuplenir pasa pasa binilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

Bence gayet guzel arac sonucta 2. El alinio fiyatida makul geldi bana siki pazarlikla dusebilir tuplenir pasa pasa binilir

Yani çizikler kafanıza takılmasın mı diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

quote:

Bence gayet guzel arac sonucta 2. El alinio fiyatida makul geldi bana siki pazarlikla dusebilir tuplenir pasa pasa binilir

Hocam kaza degisen yok boya yoksa alinir neden alinmasin bnm icin daha cok ici onemli mengerler gibi sirket km yo geri cekmeyecegine gore alinir neden alinmasin piyasa ne olmus zaten 13000 bine sahin satiolar memlekette:))

• İmkanınız varsa 60bin civarına yeni kasası tercih edilmeli bana göre:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-cok-temiz-125003283/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 17 Mayıs 2013; 15:31:39 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam kaza degisen yok boya yoksa alinir neden alinmasin bnm icin daha cok ici onemli mengerler gibi sirket km yo geri cekmeyecegine gore alinir neden alinmasin piyasa ne olmus zaten 13000 bine sahin satiolar memlekette:))

Sol arka kapı ve çamurluk boyalı.Onun dışında değişeni yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sol arka kapı ve çamurluk boyalı.Onun dışında değişeni yok

Arkadasin dedigi 60 binlik yeni kasa daha mantikli su an ama arada 10 bin var tercih meselesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 116i hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sürüş keyfi açısından suv mu yoksa sedan mıı ??????????
  • Beyler 60 binliralık yeni kasa bom boş bir araç Sırf yeni kasa diye , okadar boş bir mercedes asla tercih etmezdim . Dağlar kadar fark var hem dış hem iç donanımda...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-12.500-km.de-siyah-hatasiz-passat-1.4-tsi-comfortline-bluemotion-123283463/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-kazasiz-boyasiz-dogus-oto-cikisli-garantili-passat-123941838/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2011-skoda-super-b-1.4-tsi-elegance-duz-vites-benz.siyahici-bej-125251414/detay

Şöyle seçeneklerde değerlendirilebilir otomatik vites zorunlu değilse tabi.

7 yaşında araba sonuçta bende Mercedesleri çok severim ancak daha yeni ve eşdeğer konfor sunan seçenek varken

şahsen tercih etmezdim.

54.000 tl fiyatı alınca kapsamlı bir bakımda gerekli vites kutusu yağı vs. değişim gerekli olabilir

lastikler ne durumda ? hep soru işareti bence tabi :)

kolay gelsin.

Mercedes olarak şu C çok daha yerinde bir tercih olur Mercedes olacaksa tercih.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-cok-titizlikle-kullanilmis-orjinal-garaj-arabasi-122530224/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Beyler 60 binliralık yeni kasa bom boş bir araç Sırf yeni kasa diye , okadar boş bir mercedes asla tercih etmezdim . Dağlar kadar fark var hem dış hem iç donanımda...

valla hocam sonra 88 binlik golfe benzemesin sonucumuz golf e 88 verdim ama full yani dersek taşlarlar bizi=))

şaka bi yana bnce olması gerekn bi çok şey vardır tam incelemedim ama
  • Bende Renault 1.5 dci Latitude-Exevutive öneririm hem dizel hem D sınıfı hemde 55,000 civarına bulabilirsin.
  • Bende de imzamdaki araç var. 2006 sport edition modeli ve 76 binde. Araç hala dipdiri ve pırıl pırıl. Ne döşemelerinde ne derilerinde hiçbir sorun ve yıpranma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

Bende de imzamdaki araç var. 2006 sport edition modeli ve 76 binde. Araç hala dipdiri ve pırıl pırıl. Ne döşemelerinde ne derilerinde hiçbir sorun ve yıpranma yok.

Aracınızın yakıt tüketimi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-12.500-km.de-siyah-hatasiz-passat-1.4-tsi-comfortline-bluemotion-123283463/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-kazasiz-boyasiz-dogus-oto-cikisli-garantili-passat-123941838/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2011-skoda-super-b-1.4-tsi-elegance-duz-vites-benz.siyahici-bej-125251414/detay

Şöyle seçeneklerde değerlendirilebilir otomatik vites zorunlu değilse tabi.

7 yaşında araba sonuçta bende Mercedesleri çok severim ancak daha yeni ve eşdeğer konfor sunan seçenek varken

şahsen tercih etmezdim.

54.000 tl fiyatı alınca kapsamlı bir bakımda gerekli vites kutusu yağı vs. değişim gerekli olabilir

lastikler ne durumda ? hep soru işareti bence tabi :)

kolay gelsin.

Mercedes olarak şu C çok daha yerinde bir tercih olur Mercedes olacaksa tercih.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-cok-titizlikle-kullanilmis-orjinal-garaj-arabasi-122530224/detay

Araç Mengerler bayisinde olduğu için bakımı yapılmış.Lastikler önler yeni arkalarında iyi olduğunu gözlemledim.Onun dışında başka bir araç bakmıyorum uygun geldiği için bu araca yöneldim

• Mercedes alıp tüplü gezeceğime başka marka alır mazotla gezerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

Bende Renault 1.5 dci Latitude-Exevutive öneririm hem dizel hem D sınıfı hemde 55,000 civarına bulabilirsin.

Adam Mercedes bu Renault diyor ne günlere kaldik

• quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

quote:

Bende Renault 1.5 dci Latitude-Exevutive öneririm hem dizel hem D sınıfı hemde 55,000 civarına bulabilirsin.

Adam belki yakıtından korkar Mercedes'in ve tüp taktırmayı felen düşünür ben o yüzden dizel araç önerdim
    Hem bundan sanane?????
    Bu benim önerim belkide benim tercihim ben ona zorla arabayı vermedim ve kesinlikle bunu alda demedim hayırdır konuya cacık oluyon ??
    Mercedes tabiki daha iyi ama belki dizel ister diye önerdim.Buna sen ne hakla karışıyosun??
    Konuyu mu açtın?? Aracı sen mi seçcen?? hepsinin cevabı kocaman HAYIR.

• quote:

quote:

quote:

Adam belki yakıtından korkar Mercedes'in ve tüp taktırmayı felen düşünür ben o yüzden dizel araç önerdim
    Hem bundan sanane?????
    Bu benim önerim belkide benim tercihim ben ona zorla arabayı vermedim ve kesinlikle bunu alda demedim hayırdır konuya cacık oluyon ??
    Mercedes tabiki daha iyi ama belki dizel ister diye önerdim.Buna sen ne hakla karışıyosun??

Sanane banane olmaz burasi forum gercekler tartisilir konusulur o yüzden var burasi elestiriye acik degilseniz girmeyin foruma o zaman

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hem bundan sanane?????

Sanane banane olmaz burasi forum gercekler tartisilir konusulur o yüzden var burasi elestiriye acik degilseniz girmeyin foruma o zaman

"Adam Mercedes bu Renault diyor ne günlere kaldik "
    Bu cümlenin neresi gerçekleri anlatıyor veya hangi bölümü aracları kıyaslıyor?
    SENİN YAPMAK İSTEDİĞİN OLAY ÇIKARMAK HERALDE.Herkes önerisini yazar kıyaslama yapılır.SENİN GİBİ MARKA FANATİKLİĞİ YAPILMAZ.
    Araçları kıyasla iyi kötü yönlerini göster eleştiri yap o zaman herkes hak veriri ama bunu((Adam Mercedes bu Renault diyor ne günlere kaldik)) yazmanın amacını anlat bana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.