Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.. Yarın yeni arabama kavuşuyorum Allah'ın izniyle.. Bayrampaşa trafikte makbuz karşılığı istediğim plakayı alacağım. 3 harfli olsun istiyorum fakat U ile başlamak zorunda.
34 ugj 45 gibi.
Sizin tavsiyeniz nedir yardımcı olursanız sevinirim..
ump
quote:
Orijinalden alıntı: arjen robben
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.. Yarın yeni arabama kavuşuyorum Allah'ın izniyle.. Bayrampaşa trafikte makbuz karşılığı istediğim plakayı alacağım. 3 harfli olsun istiyorum fakat U ile başlamak zorunda.
34 ugj 45 gibi.
ee u ile başlayıp ne ile bitmesini istiyorsun ?
veya u dan sonra ne ile devam etmesini bize mi soruyorsun? ben çözemedim madem bizi dinleyeceksin
uDH olsun forumdan hatıra dersin
quote:
Orijinalden alıntı: troy
ump
Mesela u'dan sonra isminizin baş harfleri yada isminizin ve soyadınızın baş harfleri olabilir.Sonu ise doğum tarihinizin son 2 rakamı gibi.
Örneğin isminiz berkay soyisminiz yılmaz diyelim
UBY gibi
Aslında mantıklı ama ne bileyim daha güzel bir şey olabilir. Off u'dan kötü bir harf yok ki...
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_RS
Mesela u'dan sonra isminizin baş harfleri yada isminizin ve soyadınızın baş harfleri olabilir.Sonu ise doğum tarihinizin son 2 rakamı gibi.
UBY gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CC918CAF3
UBY gibi
Alıntıları Göster
usa
quote:
Aslında mantıklı ama ne bileyim daha güzel bir şey olabilir. Off u'dan kötü bir harf yok ki...
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_RS
UBY gibi
Alıntıları Göster
UGS alırdım ben fenerliysen de UFB ama uyuz gs uyuz fb diye de dalga geçilebilir
34 ugj 45 gibi.
ee u ile başlayıp ne ile bitmesini istiyorsun ?
veya u dan sonra ne ile devam etmesini bize mi soruyorsun? ben çözemedim madem bizi dinleyeceksin
uDH olsun forumdan hatıra dersin
makbuz karşılığı derken ne kadar ek ücret ödeyeceksin istediğin plaka için? sadece meraktan soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: troy
usa
Alıntıları Göster
UBS ..Kusura bakma finansçının aklına başka bir şey gelmiyor.. Bankanın ortağıyım dersin..
200cük :)
quote:
Orijinalden alıntı: victor
makbuz karşılığı derken ne kadar ek ücret ödeyeceksin istediğin plaka için? sadece meraktan soruyorum
quote:
200cük :)
quote:
Orijinalden alıntı: victor
Alıntıları Göster
UFO da olabilir bak! En azından radar cezası yazılmaz. UFO ya!
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
UFO da olabilir bak! En azından radar cezası yazılmaz. UFO ya!
Alıntıları Göster
34 UZA 34
güzel ama biraz ağır :)
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze
34 UZA 34
quote:
güzel ama biraz ağır :)
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze
34 UZA 34
Alıntıları Göster
34 ULA 34
34 UPS 34
34 UHU 34
34 UCU 34
Ben olsam uza alırdım
quote:
Orijinalden alıntı: RECEP____KOVBOY
34 ULA 34
34 UPS 34
34 UHU 34
34 UCU 34
Ben olsam uza alırdım
Alıntıları Göster
34 UPS 34 olursa kargocu zannedebilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CC918CAF3