![]() Gtx 1080 ram besleme yolları yanmış. İstanbul'da ensa bilgisayara yolladım yapamadılar. Yapabilecek tanıdığınız ekran kartı tamircisi var mı? ACİL TAVSİYE VERİN :( |
ACİLLL- SAĞLAM EKRAN KARTI TAMİRCİSİ - ACİLLL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Neden acil ?
Bence o kart artık iflah olmaz. geçmiş olsun.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 13 Şubat 2021; 1:29:20 > -
yapamadılar gönderdim onlara :(
-
mosfetleri ben bile değiştiririm sıkıntı onlar değil. sorun bu hale geldiyse işlemcisi ya da ramleri hatta bulunduğu tüm hatta zarar vermiştir. tıpkı araçlarda olduğu gibi, yedek parçaları ve masraflar kendi fiyatına yakın olacağından kimse yapmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sadoasyapamadılar gönderdim onlara :(
Zaten kartta çok ciddi hasar var neredeyse PCB de delik açılacak :)
Zorlamayın bence bunu yapacak usta bulsanız bile ciddi miktarda masraf açacaktır.
-
Ya işte şansımı zorlamak istiyorum, belki bi ihtimal bile varsa onu değerlendireyim -
quote:
Orijinalden alıntı: sadoas
Ya işte şansımı zorlamak istiyorum, belki bi ihtimal bile varsa onu değerlendireyimGönderdiğin adam neden yapılamadığının bir açıklamasını yapmıştır mutlaka.
-
Bu kartı yapacak kişin elinde aynısından olması lazım yada şeması, parçalarına kolayca erişebilmesi lazım ve ben bunu yapacam dye kafayı kırması lazım, çünkü çevresindede baya parça değişimi gerekiyo, yani sadece o yanan kısım değil etraftada birsürü parça gitmiş, yani incik cincik bir iş, şahsen bnm olsa uğraşmam bunnla, hâliyle bu işi yapanlarında kendi kullandıkları kart olsa uğraşmaz.
-
Rus, kore ve japonlar disinda ben tamirci bulamadim. Trde tamirci bence yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu kart nasıl bu hale geldi durup dururken mi oldu ? Geçmiş olsun.
-
şansını zorlamak istiyorsan japon ustalara bakmanı öneririm.
-
Japon ustalar derken anlamadım? -
Nereden bulabilirim -
Ya işte bizimkisi fakir umudur, hani bi yapabilen çıkarsa yaptırabileyim diye -
Turkiyede iyi tamirci yok hocam hic gormedim. Ancak dedigim ulkelerde cok iyi tamirci var. Youtube da gordum. Oralara da yollayamazsin zatenquote:
Orijinalden alıntı: sadoas
Nereden bulabilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden bulabilirim o japon ustalarını , tr de var mı acaba -
1 rivayete göre Zeytinburnu'nda çok varmış.
-
Bazı şeyleri tamir edeyim derken yenisinden fazla para ödemiş olursunuz . Tamir edilir getirip takarsınız çalışmaz , bir daha götürürsünüz bir daha bişeyler yapılır bu seferde yavaş çalışır ya da istenen performansı vermez . Git gel masrafı uğraşı vs yeni alın çok daha sağlıklı olur . -
O kart son nefesini vermiş.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
1 rivayete göre Zeytinburnu'nda çok varmış. ![]() |
Benzer içerikler
- gpu hotspot nedir
- nvidia txaa nedir
- opengl mi directx mi
- nvidia g sync açma
- palit ekran kartı alınır mı
- rtx 5090 fiyat
- amd 9070 xt
- nvidia h100
- dlss nedir
- vram nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X